(P) De ce ai nevoie pentru o manichiură perfectă

advertorial

Manichiura poate fi considerată un accesoriu discret, care completează orice ținută. De aceea, ea trebuie să arate ireproșabil în fiecare moment, atât la birou cât și acasă.

Primul pas în realizarea unei manichiuri superbe il reprezinta achizitionarea produselor necesare. Așadar, este esențial să vă completați trusa de cosmetică cu următoarele: instrumente pentru îngrijirea unghiilor naturale și a cuticulelor, un set oja semipermanentă Venalisa, un base coat și un top coat. Puteți adaugă în trusa de cosmetică și câteva accesorii trendy, dacă vă plac modelele complexe de nail art și vreți o manichiura originală. Pentru ca rezultatul obținut să fie pe măsura așteptărilor trebuie să țineți cont de câteva sfaturi simple atunci când vă alegeți produsele. Ojele Rosalind și alte accesorii pot fi cumpărate de pe site-uri de oje precum NailsFirst.

Ustensile pentru unghii

 

Ustensilele pentru unghii sunt necesare de fiecare dată când vreți să realizați o manichiură nouă sau să le oferiți unghiilor un aspect fresh. Din această categorie un rol important îl reprezintă forfecuța pentru unghii. Aceasta trebuie să fie ascuțită și să aibă o formă potrivită, care să îi confere un confort sporit la utilizare. Un alt element căruia trebuie să-i acordați o importantă crescută este spatula pentru cuticule. Cu ajutorul acesteia puteți împinge sau înlătura cuticulele, fără a provoca răni pe zona din jurul unghiilor. Pilele și bufferele sunt alte produse care nu trebuie să vă lipsească din trusa de cosmetica. Abrazivitatea acestora trebuie adaptată fiecărei nevoi. Astfel, pentru mătuirea stratului superior al unghiilor sunt necesare pile cu abrazivitate scăzută, care să nu deterioreze unghiile. În schimb, pentru a da forma dorită unghiilor, sau pentru a înlătura straturile de gel existente pe unghii este nevoie de pile și buffere cu abrazivitate ridicată. Alegerea unor ustensile calitative, care nu se deteriorează încă de la primele utilizari va duce la economisirea de timp și bani pe termen lung. De aceea este important să optați pentru instrumente realizate din materiale rezistente și calitative.

Lampa Led sau UV

 

Înainte de a realiza o manichiura pe bază de gel sau ojă semipermanentă este nevoie de o lampa UV sau Led. Pe piață sunt disponibile mai multe modele, cu caracteristici diferite. Este important sa investiți într-un produs adaptat nevoilor, pe care îl veți putea utiliza o perioada îndelungată de timp. La achiziționarea lămpii trebuie acordată o atenție sporită puterii acesteia, pentru a putea polimeriza rapid și eficient produsele aplicate pe unghii. Un alt detaliu de o importanță majoră este durata de viață a produsului. Fiecare lampă are un anumit număr de ore în care se estimează ca va funcționa fără probleme. Înainte de a achiziționa un astfel de produs trebuie efectuată o comparație a produselor existente pe piață, pentru a alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Set Primer, base coat si top coat:

 

Secretul unei manichiuri reușite este să nu săriți peste nicio etapă din procesul de realizare a acesteia. Astfel, pentru a obține un rezultat spectaculos, care rezistă aveți nevoie de un set cu primer, base coat și top coat.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Primerul are rolul de a degresa și dezinfecta unghiile, pregătindu-le în același timp pentru produsele care urmează sa fie aplicate. Acest produs trebuie ales în funcție de tipul unghiilor, astfel persoanele cu unghii subțiri și casante ar trebui să opteze pentru un primer fără acid, în timp ce persoanele cu unghii rezistente pot alege un primer cu acid.

Un alt produs necesar pentru o manichiura perfectă este base coat-ul. Acesta crește rezistența produselor aplicate pe unghii și le protejează în același timp.

Top coat-ul are rolul de a sigila și proteja unghiile de zgarieturi. Un alt beneficiu pe care îl oferă folosirea acestui produs este aspectul final. Top coat-ul poate oferi unghiilor un aspect stralucitor, ca de oglinda, sau un aspect mat, dacă se optează pentru un astfel de produs.

Oja semipermanenta sau gel UV

 

Oja semipermanentă sau gelul reprezintă elementul cheie, fără care nu se poate realiza manichiura. Este important ca produsele din aceasta categorie să fie de o calitate superioara. Persoanele care nu au experiență în realizarea manichiurilor pe bază de gel pot opta pentru oja semipermanentă. Aceasta se aplică cu ușurință pe unghii și are proprietăți de auto-nivelare. De asemenea, cu ajutorul ojei semipermanente se poate obține o manichiura perfectă, care rezista timp de 3-4 saptamani. O alegere potrivită o reprezintă și un set cu oje semipermanente, acesta conține diverse culori, fiind ideal pentru realizarea unor manichiuri diferite. În plus, achiziționarea unui set vă ajută să economisiți bani și să aveți mereu la dispoziție o gama variată de nuanțe. Calitatea este importantă cand se aleg aceste produse, dacă se dorește obținerea unui rezultat de durată.

Accesoriile pentru unghii:

 

Accesoriile pentru unghii pot face diferența dintre o manichiura clasică și una deosebită. Acestea se găsesc într-o varietate de forme, modele și culori. Puteți sa va completati trusa de cosmetica cu perle, strasuri, foite decorative sau paiete. De asemenea, puteți opta pentru un set de vopsele acrilice și pensule potrivite, cu ajutorul cărora să desenați modele spectaculoase.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.