(P) De ce ai nevoie pentru o manichiură perfectă

advertorial

Manichiura poate fi considerată un accesoriu discret, care completează orice ținută. De aceea, ea trebuie să arate ireproșabil în fiecare moment, atât la birou cât și acasă.

Primul pas în realizarea unei manichiuri superbe il reprezinta achizitionarea produselor necesare. Așadar, este esențial să vă completați trusa de cosmetică cu următoarele: instrumente pentru îngrijirea unghiilor naturale și a cuticulelor, un set oja semipermanentă Venalisa, un base coat și un top coat. Puteți adaugă în trusa de cosmetică și câteva accesorii trendy, dacă vă plac modelele complexe de nail art și vreți o manichiura originală. Pentru ca rezultatul obținut să fie pe măsura așteptărilor trebuie să țineți cont de câteva sfaturi simple atunci când vă alegeți produsele. Ojele Rosalind și alte accesorii pot fi cumpărate de pe site-uri de oje precum NailsFirst.

Ustensile pentru unghii

 

Ustensilele pentru unghii sunt necesare de fiecare dată când vreți să realizați o manichiură nouă sau să le oferiți unghiilor un aspect fresh. Din această categorie un rol important îl reprezintă forfecuța pentru unghii. Aceasta trebuie să fie ascuțită și să aibă o formă potrivită, care să îi confere un confort sporit la utilizare. Un alt element căruia trebuie să-i acordați o importantă crescută este spatula pentru cuticule. Cu ajutorul acesteia puteți împinge sau înlătura cuticulele, fără a provoca răni pe zona din jurul unghiilor. Pilele și bufferele sunt alte produse care nu trebuie să vă lipsească din trusa de cosmetica. Abrazivitatea acestora trebuie adaptată fiecărei nevoi. Astfel, pentru mătuirea stratului superior al unghiilor sunt necesare pile cu abrazivitate scăzută, care să nu deterioreze unghiile. În schimb, pentru a da forma dorită unghiilor, sau pentru a înlătura straturile de gel existente pe unghii este nevoie de pile și buffere cu abrazivitate ridicată. Alegerea unor ustensile calitative, care nu se deteriorează încă de la primele utilizari va duce la economisirea de timp și bani pe termen lung. De aceea este important să optați pentru instrumente realizate din materiale rezistente și calitative.

Lampa Led sau UV

 

Înainte de a realiza o manichiura pe bază de gel sau ojă semipermanentă este nevoie de o lampa UV sau Led. Pe piață sunt disponibile mai multe modele, cu caracteristici diferite. Este important sa investiți într-un produs adaptat nevoilor, pe care îl veți putea utiliza o perioada îndelungată de timp. La achiziționarea lămpii trebuie acordată o atenție sporită puterii acesteia, pentru a putea polimeriza rapid și eficient produsele aplicate pe unghii. Un alt detaliu de o importanță majoră este durata de viață a produsului. Fiecare lampă are un anumit număr de ore în care se estimează ca va funcționa fără probleme. Înainte de a achiziționa un astfel de produs trebuie efectuată o comparație a produselor existente pe piață, pentru a alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Set Primer, base coat si top coat:

 

Secretul unei manichiuri reușite este să nu săriți peste nicio etapă din procesul de realizare a acesteia. Astfel, pentru a obține un rezultat spectaculos, care rezistă aveți nevoie de un set cu primer, base coat și top coat.

Primerul are rolul de a degresa și dezinfecta unghiile, pregătindu-le în același timp pentru produsele care urmează sa fie aplicate. Acest produs trebuie ales în funcție de tipul unghiilor, astfel persoanele cu unghii subțiri și casante ar trebui să opteze pentru un primer fără acid, în timp ce persoanele cu unghii rezistente pot alege un primer cu acid.

Un alt produs necesar pentru o manichiura perfectă este base coat-ul. Acesta crește rezistența produselor aplicate pe unghii și le protejează în același timp.

Top coat-ul are rolul de a sigila și proteja unghiile de zgarieturi. Un alt beneficiu pe care îl oferă folosirea acestui produs este aspectul final. Top coat-ul poate oferi unghiilor un aspect stralucitor, ca de oglinda, sau un aspect mat, dacă se optează pentru un astfel de produs.

Oja semipermanenta sau gel UV

 

Oja semipermanentă sau gelul reprezintă elementul cheie, fără care nu se poate realiza manichiura. Este important ca produsele din aceasta categorie să fie de o calitate superioara. Persoanele care nu au experiență în realizarea manichiurilor pe bază de gel pot opta pentru oja semipermanentă. Aceasta se aplică cu ușurință pe unghii și are proprietăți de auto-nivelare. De asemenea, cu ajutorul ojei semipermanente se poate obține o manichiura perfectă, care rezista timp de 3-4 saptamani. O alegere potrivită o reprezintă și un set cu oje semipermanente, acesta conține diverse culori, fiind ideal pentru realizarea unor manichiuri diferite. În plus, achiziționarea unui set vă ajută să economisiți bani și să aveți mereu la dispoziție o gama variată de nuanțe. Calitatea este importantă cand se aleg aceste produse, dacă se dorește obținerea unui rezultat de durată.

Accesoriile pentru unghii:

 

Accesoriile pentru unghii pot face diferența dintre o manichiura clasică și una deosebită. Acestea se găsesc într-o varietate de forme, modele și culori. Puteți sa va completati trusa de cosmetica cu perle, strasuri, foite decorative sau paiete. De asemenea, puteți opta pentru un set de vopsele acrilice și pensule potrivite, cu ajutorul cărora să desenați modele spectaculoase.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) De ce se plătesc datoriile la KRUK. Păreri de la clienți
(P) De ce se plătesc datoriile la KRUK. Păreri de la clienți

Românii sunt mai dornici să-și plătească obligațiile financiare atunci când au o motivație. În general, teama de a pierde serviciul sau bunul plătit în rate este o bună motivație.

 

(P) Încă mai rulezi cu anvelopele de iarnă pe timp de vară?
(P) Încă mai rulezi cu anvelopele de iarnă pe timp de vară?

Să conduci cu anvelope de iarnă pe timp de vară este, cu siguranță, o idee nu prea inspirată

(P) Mobila Mob Confort a lansat o nouă colecție de mobilier și textile în cadrul magazinului Moblesse din Craiova
(P) Mobila Mob Confort a lansat o nouă colecție de mobilier și textile în cadrul magazinului Moblesse din Craiova

Mobila Mob Confort a lansat o nouă colecție de mobilier și textile în cadrul magazinului Moblesse din Craiova.

Recomandări
La Zimnicea, din Dunăre a mai ramas doar un fir îngust de apă și a apărut o uriașă întindere de nisip
La Zimnicea, din Dunăre a mai ramas doar un fir îngust de apă și a apărut o uriașă întindere de nisip

Zeci de nave sunt blocate pe Dunare, la Zimnicea, din cauza nivelului foarte scăzut al fluviului. Convoaiele de barje sunt în așteptare, în speranța că apele vor crește și își vor putea relua drumul către destinație.

Cei doi tineri dispăruți în mare, la Costinești, ar fi fost trimiși pe plajă pentru că urma un control la terasa unde lucrau
Cei doi tineri dispăruți în mare, la Costinești, ar fi fost trimiși pe plajă pentru că urma un control la terasa unde lucrau

Au apărut secvențe tulburătoare cu cei doi tineri din Huși, dispăruți acum o săptămână la Costinești, în timpul uneia dintre cele mai puternice furtuni din Marea Neagră.

Inflația bate record după record în Europa. Economiștii vin cu vești sumbre pentru toamnă
Inflația bate record după record în Europa. Economiștii vin cu vești sumbre pentru toamnă

În Europa inflația bate record după record, iar economiștii avertizează că situația se va înrăutăți din toamnă când se vor resimți acut scumpirile din energie.