(P) Alege un șemineu care îți va însufleți căminul cu căldura specifică focului pe lemne!

03-02-2021 15:26


(P) Alege un șemineu care îți va însufleți căminul cu căldura specifică focului pe lemne!

Surprinde-ți familia sau persoana iubită cu după-amiezi și seri relaxante la căldura și atmosfera feerica a unui living sau dormitor dotat cu un semineu sibiu de calitate superioară!

PEFOC îți stă la dispoziție cu o gamă diversificată de soluții alternative de încălzire și numeroase modele de șeminee disponibile imediat din stoc propriu, care te vor surprinde plăcut cu eficiența lor practică, dar și cu notele deosebite de stil și personalitate. Cu ajutorul unui șemineu vei avea ocazia să investești cu înțelepciune, întreaga ta pasiune pentru amenajarea căminului tău.

Fie că discutăm despre focare semineu pe gaz sau unul clasic pe lemne, șemineul este răspunsul ideal pentru rezolvarea sursei de căldură, combinând perfect eficiența cu designul deosebit. Bineînțeles, dacă ne dorim un produs de calitate care să respecte anumite standarde de siguranță și confort, ar trebui să facem un mic efort și să investim inteligent la început, în lucruri care vor reuși să se amortizeze pe termen mediu și lung, prin satisfacția neegalată, confortul absolut și siguranța garantată a familiei și căminului nostru.

În funcție de scopul pentru care ne gândim la construcția unui șemineu, putem opta pentru eficiență, alegând un șemineu capabil să încălzească întreaga locuință sau pentru design, caz în care vorbim despre un șemineu cu rol decorativ, prevăzut să încălzească doar camera în care este amplasat.

De prea multe ori neglijat, un aspect esențial în planificarea construirii unui șemineu pe lemne este reprezentat de dotarea cu un coș de fum profesional. Dacă te întrebi de ce este atât de important să optezi pentru calitate, specialiștii de la Pefoc îți pot garanta că, un șemineu cu un sistem ieftin sau improvizat de evacuarea a fumului, nu va funcționa la adevăratul potențial, chiar dacă focarul este unul de ultimă generație. Mai mult decât atât, pe lângă performanțele scăzute, cu un coș de fum de calitate îndoielnică îți vei asuma riscuri inutile privind siguranța căminului tău și chiar viața familiei tale!

În cazul în care alegi să optezi pentru un șemineu care să egaleze în performanțe puterea unui sistem de încălzire clasic pe gaz (ex. centrala termică de apartament) proiectul va ține cont de anumite aspecte planificate din timp. Echipa de meșteri autorizați Pefoc, te vor ajuta să alegi focarul potrivit - ce reprezintă piesa importantă pentru început - în funcție de suprafața de încălzit. Acesta se așează pe un suport reglat la 30-40 cm de la sol, se racordează la coșul de fum cu tuburi de oțel refractar de 2 mm grosime și se îmbracă în plăci din silicat de calciu. În acest fel se formează hota șemineului. Plăcile denumite și plăci de calsil au o rezistență peste medie la căldură și fac față la temperaturi de până la 1000 grade celsius. Din hota șemineului se trag tuburi izolate pentru distribuirea căldurii în camerele ce urmează a fi încălzite.

În funcție de preferințele clientului, un șemineu poate fi placat cu marmură sau piatră, lipite cu un adeziv flexibil special, rezistent la temperaturi extreme. Tot ce înseamnă design și estetică ține de gusturile fiecăruia în parte, singura limită fiind impusă de propria imaginație sau de stilul locuinței unde se va monta.

Așadar, dacă și tu îți dorești să te poți bucura de atmosfera magică creată de un șemineu premium, dar la costuri corecte, apelează cu încredere la firma specializată Pefoc.ro care, prin specialiștii săi impecabili pregătiți profesional, îți vor sta la dispoziție cu idei și sfaturi perfecte pentru ca locuința ta să se transforme cu adevărat în “acasă”!

În plus, dacă ești un pasionat al preparatelor în aer liber, oferta de gratare sibiu vine cu o paletă interesantă de modele inedite, care te vor ajuta să devii un veritabil masterchef al cărnii sau legumelor pregătite pe grill - totul pentru experiențe culinare nemaiîntâlnite, în compania familiei sau prietenilor dragi.

Sursa: Pro TV

Tags: pefoc, semineu, gratare,


VIDEO PROTVPLUS.RO