(P) Închirierea auto în Cluj, mai facilă cu RINO Rent a Car - iată cum

05-02-2021 12:35


ad

Vă aflați în Cluj Napoca pentru a vizita orașul, cu business sau în tranzit. Este orașul posibilităților, unul într-o continuă dezvoltare de altfel.

Așadar indiferent de motiv, ajunși aici aveți nevoie de o soluție pentru mijloc de transport eficient și la îndemână. Serviciile de tip rent a car sunt tot mai căutate în ultima perioadă, aveți de unde alege. Cert este însă că în lista competiției se înscriu cei care știu să ofere condiții excelente la închiriere. Este și cazul celor de la RINO Rent a Car. Iată cum vă pot ajuta aceștia.

Pachete de servicii negociate

 

Cei de la RINO Rent a Car știu în mod cert ce înseamnă să fii flexibil. În funcție de sezon, de perioada din an, există reduceri mai mici sau mai mari. În funcție și de nevoile clientului, de numărul de mașini solicitate sau de perioada pentru care este dorită închirierea, prețurile pot fi negociate. Toate autovehiculele oferite spre închiriere sunt disponibile pe termen mediu sau lung, varianta tot mai des ultilizata de catre companii. Totuși perioada minimă este de 3 zile.

Prețul este aferent fiecărei zile și scade, pe măsură ce numărul de zile de închiriere crește. Acesta include și asigurarea de tip RCA, CASCO, dar și rovinieta. Avantajos este că doritorii nu sunt limitați la kilometraj și poate fi solicitată închirierea unei mașini direct din aeroport. Adică ajungeți aici după un lung zbor și mașina este gata pregătită să plecați, iar predarea poate fi făcută in același loc. O astfel de preferință nu va fi taxată extra, tot procesul de închiriere fiind unul rapid și sigur.

Vorbind de prețuri, trebuie spus că este de apreciat raportul calitate-preț la ofertele RINO Rent a Car. Romanul este avid după ieftin și bun, în general. Atenție însă, să nu faceți rabat de calitate, atât în ceea ce privește autovehiculele preluate, cât și când vine vorba de condițiile de închiriere.

RINO Rent a Car dispune de o flotă impresionantă de autovehicule cu modele aproape noi. În funcție de buget, destinație și alte preferințe pe care le aveți, puteți alege autovehicule din 2019 disponibile, Skoda Rapid spre exemplu. Există opțiuni compacte, ideale în mediul urban, dar și cele economice.

Formular de rezervare online

 

Pentru a vă asigura că este disponibilă în perioada dorită, mașina dorită, este de preferat să parcurgeti pașii necesari prin intermediul formularului de pe site. Vă scurtați perioada de timp pe care ați petrece-o la fața locului, alegând din mașinile disponibile. Un formular de rezervare poate fi completat online, în cel mult câteva minute. Serviciul de car rental in Cluj nu a fost nicicând mai ușor de accesat!

Trebuie să știți, de asemenea, că există flexibilitate și la capitolul predare sau preluare, nu trebuie să fie neaparat vorba de aceeași locație. Rezervările pot fi făcute oricând, iar anularea, în cazul în care va exista, nu atrage după sine costuri de penalizare. Programul este non stop, mai ales că online-ul este un instrument de bază în realizarea programărilor.

Puteți solicita ajutor și în ceea ce privește alegerea mașinii potrivite. Dacă urmează să vă întâlniți cu parteneri, să stabiliți întâlniri de afaceri și veți avea nevoie de o mașină potrivită sau dacă doriți să explorați orașul, întrebați specialistul care este un dintre variantele mai adesea recomandate.

RINO Rent a Car vă oferă acel tip de experiență care vă ajută să vă dați seama că o mașină la dispoziție, oricând, vă este mai utilă și practică, este mai safe, iar pentru acest tip de confort nu trebuie să plătiți sume exorbitante.

Contact:
contact@rino-rent-a-car.ro
+40 747 725 134 | +40 744 673 954

Sursa: Pro TV

Tags: rent a car,


VIDEO PROTVPLUS.RO