(P) Cutii poștale by Eurometal Box. Cum punem preț pe corespondența noastră

Ultima actualizare: 20-10-2021 12:58
cutii postale, bloc, eurometal box

În 2021, anul modern în care comunicăm mai adesea prin poșta electronică, unii se vor gândi câtă importanță mai are cutia poștală.

Ei bine, aceasta nu este de simplu decor în scara de bloc sau la ușa casei. Deservește unui scop practic și da, chiar și acum și pe viitor este un alt mod prin care punem preț pe corespondența pe care o primim.

Eurometal Box, producător autohton de cutii postale, produce modele standard, dar și personalizate. Iar cererile sunt din ce în ce mai diversificate. În strânsă legătură cu aceste preferințe este și evoluția pe piața imobiliară. Pe măsură ce noi cartiere sunt construite și acestea țin cont de preferințele și nevoile omului modern - spații mai generoase - desigur că și cutia poștală este nelipsită. Aceasta rămâne un mod practic de a menține ordinea într-o scară de bloc, când fiecare proprietar își primește corespondența în mod securizat.

Cum arată cutia poștală în 2021
 

Deși am trecut mulți pe varianta electronică, poșta clasică încă este de actualitate. Doar că din punct de vedere al preferințelor se pare că sunt notabile anumite schimbări. Omul modern este mai atent la detalii și caută din gama de cutii postale bloc pe cea care să îmbine cu succes funcționalitatea cu eleganța.

De preferat să alegeți pe cele rezistente, care nu încep să aibă culori fade după primul sezon rece. Variațiile de temperaturi sau chiar expunerea directă la condiții meteo diverse nu trebuie să afecteze aspectul cutiei poștale. Descoperim la Eurometal Box pe cele din tablă decapată, vopsite în câmp electrostatic. Ar putea suna complicat asta, deci, cu ce vă avantajează? Ei bine, dacă știți cum arată produsele vopsite clasic, cu un strat gros de vopsea, care ajunge să se cojească, aici nu este cazul.

Cutii poștale standard sau personalizate
 

Sunt preferate în scările de bloc cutiile poștale în bloc, cele care au design unitar și creează efect plăcut. Sunt toate la fel, numeroate. În funcție și de buget, veți putea alege de la producător pe cele economice, standard sau chiar mai mari. Diferențele sunt în funcție de dimensiuni. Cele compacte sunt ideale în scări de bloc cu un număr mai mare de apartamente, de peste 24 spre exemplu.

Cutiile poștale premium sunt și ele trecute în catalogul de oferte. Veți putea alege pe cele care nu au decupaje ornamentale, dar și practice, pentru a observa dacă merită să verificați interiorul. Deschiderea este de jos în sus și nu în laterale. Iar pentru cartiere rezidențiale, pentru cei cu gusturi sofisticate gama de top de cutii poștale este despre cele din tablă mai groasă, decapată, de 1 mm, cu ușa din inox decupat cu laser sau placată cu sticlă Lacobel sau oglindă. Sunt de o eleganță aparte și au un efect deosebit.

Iar dacă nimic din toate acestea nu vă surâde sau nu corespunde cu preferințele, puteți personaliza cutia poștală. Solicitați producătorului să vă creeze una după un proiect personal. Eurometal Box produce de asemenea și cutii de depozitare, aviziere sau suport de pliante.

La vremuri noi, metode clasice, însă încă eficiente - nu uitați că o cutie poștală este prima impresie atunci când pășiți într-o scară de bloc. Deci, ce alegeți?

Contact: 0732 55 10 55 / office@cutiipostale.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Lecții de viață
Lecții de viață - sez. 6, ep. 64

42:30
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!