(P) Pofta vine văzând! Iată care sunt avantajele unor vitrine de patiserie!

patiserie preparate fresco expert
StirilePROTV

În România, nu doar pâinea și produsele de panificație se bucură de un succes mai mare decât oriunde altundeva în Europa, ci și cele de simigerie și patiserie. 

Despre acestea din urmă vom vorbi în continuare, mai exact despre soluțiile pe care le aveți, în calitate de actual sau viitor antreprenor în domeniu. După cum veți vedea mai jos, un business de acest tip este printre cele mai profitabile din țara noastră, nu doar datorită apetenței pentru plăcinte, merdenele, ștrudele și croissante, ci și din alte motive mai mult sau mai puțin evidente.

În primul rând, trăim într-o societate din ce în ce mai grăbită, atât la propriu, cât și la figurat, iar ideea de a lua micul dejun, prânzul sau cina "on the go", alegând ceva din unele vitrine de patiserie, ne surâde. De cele mai multe ori, preparatele sunt aburinde și apetisante, atrăgându-ne din punct de vedere vizual și olfactiv. Mai mult decât atât, ele sunt sățioase și pot fi combinate cu băuturi precum iaurtul sau limonada, satisfăcându-ne astfel atât pofta pentru ceva gustos, cât și pentru ceva sănătos. Pentru patronul unui local de acest tip, întrebarea este, însă, cum să atragă cât mai mulți clienți care să-i treacă pragul.

Iar răspunsul este simplu: achiziționarea unor vitrine patiserie. Aceste echipamente HoReCa profesionale au un dublu rol. În primul rând, ele sunt destinate menținerii produselor enumerate anterior la o temperatură ridicată pentru o perioadă mai îndelungată.

Astfel, durata lor de viață crește, la fel și posibilitatea de a fi achiziționate de către clienți și, pe cale de consecință, profitul unității dumneavoastră de alimentație publică. În al doilea rând, ele prezintă cornurile și aluatul cu umplutură sărată sau dulce într-o manieră elegantă și îmbietoare, care contribuie și ea la intenția de cumpărare.

Citește și
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Fresco Expert - furnizor cu o experiență de 30 de ani în domeniu

Un furnizor experimentat, așa cum este Fresco Expert, care susține geniul în bucătăriile profesionale din România încă din anul 1992, vă pune la dispoziție numeroase modele de vitrine de patiserie calde performante.

Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel internațional, având astfel garanția calității, fiabilității și productivității, dar și a unei durate îndelungate de viață și a unui consum de energie electrică relativ redus, comparativ cu randamentul lor. Iată câteva exemple de vitrine patiserie din oferta magazinului sus-numit:

Vitrină de patiserie caldă - preț 8.057 de lei

Dimensiuni: 90x78,5x140 de centimetri / Greutate: 120 de kilograme / Temperatură de lucru: +55 de grade Celsius / Capacitate: 1,41 de metri pătrați;

Vitrină de patiserie caldă - preț 9.823 de lei

Dimensiuni: 120x78,5x140 de centimetri / Greutate: 150 de kilograme / Temperatură de lucru: +65 de grade Celsius / Capacitate: 1,88 de metri pătrați;

Vitrină de patiserie caldă - preț 10.637 de lei

Dimensiuni: 150x80x140 de centimetri / Temperatură de lucru: +65 de grade Celsius / Capacitate: 2,34 de metri pătrați;

Vitrină de patiserie caldă - preț 13.300 de lei

Dimensiuni: 180x80x140 de centimetri / Temperatură de lucru: +65 de grade Celsius / Capacitate: 2,81 de metri pătrați.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ce sacouri de bărbați să ai în garderobă și cum să le incluzi în diferite tipuri de ținute
(P) Ce sacouri de bărbați să ai în garderobă și cum să le incluzi în diferite tipuri de ținute

Sacoul, altădată un element vestimentar foarte formal, a devenit o alegere practică pentru orice bărbat. Poate oferi un aspect mai elegant oricărei ținute - de la look-ul la birou, la cel de ieșit în oraș.

(P) Sfaturi pentru o mutare eficientă și fără stres
(P) Sfaturi pentru o mutare eficientă și fără stres

Mutatul într-o nouă locuință poate fi o experiență stresantă și copleșitoare, mai ales atunci când trebuie să te ocupi de transportul și mutarea mobilei.

(P) Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration
(P) Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak
Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak

O parte dintre avioanele Typhoon pe care Marea Britanie le avea în România - la Mihail Kogalniceanu - au fost trimise în Orientul Mijlociu pentru apărarea Israelului.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.