(P) Cum să alegi corect banda de etanșare pentru ferestre și alte produse utile casei?

banda de etansare

Temperaturile în continuă scădere anunță că a venit toamna și, odată cu ea, facturile la energie cresc. Într-un fel, este firesc să fie așa, temperatura în case trebuie să fie optimă.

Dar, pentru a reduce pierderile termice din locuință, se pot recurge la diverse soluții.

Acestea nu costă o căruță de bani, sunt eficiente și practice. La magazinul online PVCmag produsele de etanșare sunt cheia. Cum se folosesc acestea, detaliem în cele ce urmează.

Ce este și cum se folosește banda de etanșare pentru ferestre?

Deja sistemele de încălzire din locuințe s-au pus în funcțiune, iar unele persoane caută să cumpere și altele suplimentare. Pe piața de profil există mai multe tipuri de sisteme de încălzire, cum ar fi cea prin pardoseală, centralele termice, boilerele, caloriferele etc.

Citește și
„Urâm România!”. Ce pedeapsa a primit sportiva maghiară care a înjurat un arbitru român și care a spus că urăște România

O modalitate necostisitoare de a beneficia de căldură, fără costuri ascunse, este și etanșarea. Vorbim aici despre banda de etansare ferestre, disponibilă la magazinul online PVCmag. Acestea sunt benzi autoadezive care pot fi folosite și la interior și la exteriorul ferestrelor.

De lățimi și lungimi diferite, benzile de etanșare sunt o combinație dintre o folie de plastic specială cu autoreglare și un strat de caserare din pâslă. De pe site-ul oficial PVCmag.ro se pot achiziționa mai multe feluri de benzi de etanșare, deoarece acestea împiedică formarea condensului la îmbinări.

Cum se folosesc benzile de etanșare în mod corect?

Simplu și ușor de folosit sunt aceste benzi, dar este important totuși să aflăm modul de folosire. O aplicare corectă garantează menținerea căldurii în interior, fără dispersarea ei. În principiu, foliile de etanșare sunt recomandate pentru orice tip de tâmplărie, fie PVC, aluminiu sau lemn. Ele aderă perfect pe oricare dintre aceste suprafețe.

La fixare nu este nevoie de adeziv suplimentar, deoarece folia de etanșare îl conține deja. Foliile de etanșare au dublă calitate, aceea că pot fi folosite atât la interior, cât și la exteriorul ferestrelor.

Ca mod de folosire, banda îngustă autoadezivă se lipește de profilul ferestrei, iar banda mai lată se lipește pe perete. Odată lipită, ea devine parte integrantă, fără a se dezlipi. Pot fi tencuite sau vopsite, pentru a fi ascunse.

Printre avantajele acestor benzi de etanșare se numără rezistența la umiditate și temperatură, la razele UV și sunt ideale pentru casele pasive.

Alte produse necesare pentru casă de la PVCmag

Fie că vorbim de o casă sau de un apartament la bloc, într-o locuință e nevoie mai mereu de anumite îmbunătățiri. De la sisteme de etanșare cum ar fi și precadrele de montaj la ferestre, până la accesorii de tâmplărie, casa trebuie întreținută corespunzător. Feroneria, mânerele pentru uși și ferestre, dar și sistemele de siguranță pentru copii nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărături. Tot astfel, diverse scule necesare reparațiilor, dar și produsele de întreținere sunt necesare și binevenite.

Promoții și produse noi în permanență, dar și prețuri accesibile, iată ce propune magazinul online pe site-ul oficial pvcmag.ro.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Arbitră de 24 de ani din Turcia suspendată pe viață după ce a apărut într-un sex tape cu un fost arbitru FIFA!
FOTO Arbitră de 24 de ani din Turcia suspendată pe viață după ce a apărut într-un sex tape cu un fost arbitru FIFA!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 idei de utilizare a țevii rectangulare
(P) 5 idei de utilizare a țevii rectangulare

Țeava rectangulară este un material de construcție multifuncțional, caracterizat prin secțiunea sa transversală dreptunghiulară, care îi conferă o rezistență structurală deosebită.

(P) Dr. Cristian Andrei și sociologul Ema Pendiuc aduc conferința Drumul Succesului la Râmnicu Vâlcea
(P) Dr. Cristian Andrei și sociologul Ema Pendiuc aduc conferința Drumul Succesului la Râmnicu Vâlcea

Pe 11 octombrie, “Conferințele Drumul Succesului”, prima serie de evenimente gratuite din România pentru cadre didactice și părinți, care alătură educația mentală celei nutriționale, va continua la Râmnicu Vâlcea.

(P) Tablouri canvas personalizate: Cadoul perfect pentru orice ocazie specială
(P) Tablouri canvas personalizate: Cadoul perfect pentru orice ocazie specială

Într-o lume în care fiecare moment este imortalizat printr-o simplă fotografie, tablourile canvas personalizate au devenit o formă de artă tot mai apreciată, dar și o modalitate inovativă de a oferi un cadou personalizat memorabil.

Recomandări
Ouă și carne - prețul sănătății. Cum se apără Tătaru după ce a fost acuzat că a luat mită: „Nu am condiţionat actul medical”
Ouă și carne - prețul sănătății. Cum se apără Tătaru după ce a fost acuzat că a luat mită: „Nu am condiţionat actul medical”

Fostul ministru al Sănătăţii a declarat, joi, după audierea la DNA Iaşi, în urma unor acuzaţii de luare de mită, că este nevinovat şi că nu a condiţionat niciodată actul medical.

Reacția lui Ciolacu după ultimele acuzații ale Moscovei. Obiectivul pentru care România și R. Moldova sunt
Reacția lui Ciolacu după ultimele acuzații ale Moscovei. Obiectivul pentru care România și R. Moldova sunt "umăr la umăr"

Guvernul României a transmis, joi, o reacţie la afirmaţiile purtătoarei de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, în care arată că România rămâne ferm angajată în susţinerea parcursului european al Republicii Moldova.

Ursula von der Leyen o sprijină pe Maia Sandu. UE oferă R. Moldova cel mai mare ajutor financiar de până acum
Ursula von der Leyen o sprijină pe Maia Sandu. UE oferă R. Moldova cel mai mare ajutor financiar de până acum

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a întâlnit joi, la Chişinău, cu preşedinta prooccidentală a Republicii Moldova, Maia Sandu, într-un gest de susţinere înaintea alegerilor prezidenţiale din 20 octombrie şi a referendumului pro-UE, scrie Reuters.