(P) Cum să ai mai multă grijă de corpul tău în 2024

promo

Oboseala, stresul și grijile zilnice își pun în mod negativ amprenta asupra organismului nostru, făcându-ne predispuși la a dezvolta diferite afecțiuni care, pe termen lung, ne pot afecta viața.

 

Pentru a evita astfel de situații este important să te asiguri că îi oferi corpului tău tot ce are nevoie pentru a funcționa corect, fără riscul dezvoltării unor carențe periculoase din cauza stilului de viață foarte agitat. Descoperă beneficiile pe care le poți obține prin terapii intravenoase la Quantica 720°!

Concentrează-te pe obiceiuri zilnice sănătoase

Sănătatea organismului nostru este rezultatul alegerilor pe care le facem zi de zi și, dacă decidem să ducem o viață sănătoasă, acest lucru se va observa în felul în care se simte și funcționează acesta. Drept urmare, alimentația, hidratarea, odihna, mișcarea și limitarea stresului sunt cei cinci factori vitali cărora trebuie să le acorzi o atenție specială zi de zi pentru a te asigura că ții problemele de sănătate la distanță.

Apelează periodic la ajutor de specialitate

Un alt obicei pe care trebuie să îl implementezi în rutina ta sunt vizitele regulate la medic pentru investigații de rutină. Efectuând anual controalele și analizele uzuale, te poți asigura de faptul că ții bolile la distanță sau, în cazul în care apare un risc aferent, îl poți depista încă din stadiu incipient în așa fel încât tratarea să fie cât mai ușoară.

În egală măsură, procedurile de medicină integrativă sunt o modalitate prin care îți poți susține organismul să funcționeze în parametri optimi chiar și în situațiile în care acesta este în poziții vulnerabile din varii motive. Tratamentele cu ozon, injecțiile cu vitamine, administrarea de suplimente, toate acestea sunt practici alternative pe care le poți face în clinici specializate pentru a combate carențele și a susține buna funcționare a sistemului imunitar.

Citește și
(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă
(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

Ce sunt terapiile intravenoase

Terapiile intravenoase sunt proceduri medicale minim invazive care presupun administrarea de substanțe nutritive esențiale direct în sistemul circulator prin injecții sau perfuzii realizate într-un mediu controlat. Acestea se efectuează cu scopul de a restabili un nivel optim de vitamine și minerale în sânge în așa fel încât toate sistemele să funcționeze la capacitate maximă, crescând astfel nivelul de energie și starea generală de bine a pacientului. Se recomandă atât ca tratament adiacent pentru anumite condiții medicale, cât și ca soluție de prevenție ori metodă unică prin care organismul să beneficieze de un boost de revitalizare și sănătate.

Unde poți beneficia de terapii intravenoase

Pentru că sunt proceduri de natură medicală cu implicații serioase pentru sănătate, injecțiile și perfuziile cu vitamine se realizează doar în clinici specializate, de către un personal avizat, pentru a evita orice risc asociat. Quantica 720° este una dintre cele mai apreciate clinici de acest tip din capitală și te așteaptă cu o gamă variată de servicii adaptate nevoilor tale. Medici bine pregătiți, proceduri moderne și aparaturi de ultimă generație te întâmpină aici pentru a-ți asigura cele mai bune condiții de tratament în așa fel încât toate problemele tale să beneficieze de o soluție personalizată și eficient.

Fă acum o programare la Quantica 720°

Dacă îți dorești să descoperi ce impact poate avea injectarea de substanțe nutritive asupra organismului tău, te așteptăm la Quantica 720° pentru a beneficia de proceduri specializate, adaptate nevoilor tale. Poți stabili o primă programare completând formularul care te așteaptă pe site-ul clinicii și, în urma unor investigații detaliate, medicul va stabili care este tipul de terapie potrivit pentru tine și de câte ședințe ai nevoie pentru a ajunge în starea pe care ți-o dorești.

Descoperă avantajele medicinei alternative cu serviciile Quantica 720°!

Articol recomandat de sport.ro
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG

Cizmele UGG au devenit vedetele sezonului rece în ultimii ani, asta pentru că oferă protecție și căldură sporită picioarelor chiar și la cele mai joase temperaturi.

(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă
(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă

Te-ai gândit la ținutele pe care urmează să le porți în acest sezon? Nu este deloc dificil să te îmbraci la modă, însă poate fi complicat să alcătuiești o ținută de iarnă care să cuprindă și încălțămintea ideală.

Recomandări
Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei
Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei

Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România, dar şi pentru celelalte țări din Europa Centrală și de Est.

NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare
NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare "iresponsabile" ruseşti. Moscova speră să calmeze spiritele

NATO, UE şi SUA au calificat luni drept iresponsabile exerciţiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anunţate mai devreme de Moscova.

Grindina continuă să facă pagube în mai multe zone din ţară. ANM a emis mai multe avertizări de fenomene periculoase. FOTO
Grindina continuă să facă pagube în mai multe zone din ţară. ANM a emis mai multe avertizări de fenomene periculoase. FOTO

Noi căderi de grindină au fost înregistrate, luni, în mai multe zone din ţară. Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting de fenomene periculoase, în continuare unele localităţi fiind sub avertizări cod galben.