(P) Creşterea naturală a imunităţii cu celule stem vegetale

SEO

Sistemul imunitar este un sistem de apărare corporală extrem de complex, care, de obicei, răspunde la o invazie a unei forţe străine ce prezintă un pericol pentru sănătatea umană.

Cuprinde organe, limfocite, macrofage şi molecule care sunt implicate în activarea răspunsului imun, al cărui scop este distrugerea sau suprimarea răspândirii agenţilor patogeni. Sistemul imunitar este împărţit în două - imunitate naturală şi dobândită. Avem un sistem imunitar natural de la naştere care răspunde instantaneu la agenţi patogeni şi aceasta este o reacţie inflamatorie, exprimată prin creşterea temperaturii corpului pentru a ucide viruşii. Membranele mucoase cu ajutorul secreţiilor în exces, încearcă să scape de germeni. Slăbiciunea caracteristică perioadei bolii îţi permite să nu pierzi energia valoroasă cu altceva decât cu creşterea imunităţii. Molecula Vieţii sunt capsule antioxidante care ajută la protejarea organismului de efectele negative ale radicalilor liberi. Complexul unic Matuzalem, brevetat, numit Molecula Vieţii conţine cele mai eficiente extracte de arbore de ceai şi struguri, completate cu vitamina C şi vitamine din grupa B, care, împreună cu utilizarea regulată, ajuta la întărirea inimii şi vaselor de sânge, a metabolismului, a protejării celulelor nervoase şi a creşterii sistemului imunitar.

Ce este Matuzalem – Molecula Vieţii?

Matuzalem este un antioxidant care oferă corpului un echilibru perfect. Astfel, sistemul imunitar creşte, împiedicând acumularea substanţelor toxice în organism. Molecula Vieţii lupta împotriva agenţilor patogeni şi a pericolelor din mediu. Datorită faptului că Matuzalem este un puternic energizant, capsula este recomandat a fi luată dimineaţa la micul dejun, sau pâna în ora prânzului. Astfel, poţi evita insomnia. În timpul tratamentului poate apărea o uşoară indigestie, deoarece organismul începe să excreteze substanţele toxice prin materii fecale şi urina. Odată ce organismul a fost curăţat, vei deveni mai sensibil, în sensul că vei simţi imediat toxinele acumulate.

Viața oricărui organism pe toată durata existenței sale este un lanț de reacții redox. Aceste procese asigură funcționarea completă a tuturor sistemelor sale, cum ar fi imunitatea, digestia și activitatea nervoasă. Radicalii liberi sunt capabili de degradarea substanțelor necesare organismului - lipide, aminoacizi și carbohidrați. Un pericol deosebit este proprietatea radicalilor liberi de a afecta negativ structura ADN-ului, rezultând o reacție în lanț sub formă de reproducere a ADN-ului deteriorat în celulă, contribuind la distrugerea sa treptată. Această caracteristică este adesea cauza unor boli precum: ateroscleroza, neoplasme maligne, boli de inimă, accident vascular cerebral, îmbătrânirea precoce a corpului.

De ce ai nevoie de Matuzalem – Molecula Vieții?

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Matuzalem – Molecula Vieții este un supliment dietetic care conține antioxidanți naturali ce pot ajuta la prevenirea dezvoltării bolilor periculoase. Este foarte important pentru sănătatea ta să ai suficiente substanțe nutritive, precum antioxidanții. Reacțiile chimice care apar constant în organism, sunt menite să mențină structura naturală și funcționarea corpului, și, acesta se numește metabolism. Dar, în același timp, moleculele sunt împărțite în componente mici care se pot combina în altele mari. Ca urmare a pierderii de electroni, moleculele se transformă în radicali liberi. Sunt instabile, capabile să intre într-o reacție chimică cu alte molecule, inclusiv ADN, încălcându-le integritatea. Mai mult, o astfel de reacție se poate dezvolta într-un lanț. Drept urmare, tot mai multe molecule vor fi deteriorate, și care vor deveni, de asemenea, radicali liberi. În acest caz, ai nevoie de un antioxidant, așa cum este Matuzalem – Molecula Vieţii, care a fost dezvoltat cu o tehnologie unică, și care are rolul de a menține metabolismul optim în așa fel încât, riscul apariției bolilor în organism este redus.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.