(P) Stilul urban chic: 5 idei cool pentru vară

SEO

Dintre toate stilurile vestimentare, cel urban a căpătat o popularitate enormă, fiind prezent în numeroase domenii, în special în modă.

 

Stilul urban sau streetstyle este definit de originalitate și de combinarea corectă a articolelor vestimentare pentru moda de stradă. Pentru a forma stilul urban chic, nu trebuie decât să adaugi câteva articole feminine la ansamblul purtat și să ieși în evidență!

Urban chic înseamnă combinații ieșite din comun între ținuta feminină și cea de stradă, pe care să le porți cu atitudine. Pentru că principiul care stă la baza stilului urban este comoditatea, combinația dintre chic și urban reprezintă îmbinarea corectă a stilului de stradă cu cel sexy și elegant.

Nu știi cum poți crea ținute care să te ajute să fii chic, feminină și comodă, în același timp? Ține cont de sugestiile noastre, astfel încât să creezi ținute cool pentru vară!

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Rochie delicată și pantofi sport
 

Stilul urban chic îți permite să combini articole vestimentare diametral opuse, fără teama că vei greși. Astfel, poți alege o rochie delicată, cu imprimeu, pe care să o asortezi cu o pereche de pantofi sport. Caută modelele CCC de pe epantofi.ro, cu ajutorul cărora poți crea cele mai cool ținute urban chic.

În egală măsură, accesorizarea joacă un rol foarte important. După ce ai îmbrăcat rochia și ai pus pantofii sport în picioare, nu uita de ochelarii de soare, de pălăria din paie și de brățările multicolore, potrivite pentru vară.

Pantaloni cu talie înaltă și tricou oversized
 

Vrei să încerci o ținută la specifică anilor ‘90, care se încadrează în stilul urban chic? Optează pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă, simpli sau tip palazzo și un tricou larg, oversized. Această combinație stilistică este cea mai populară în stilul urban chic și te ajută să ieși în evidență, indiferent de eveniment. Poți purta atât pantofi cu toc, cât și teniși sau adidași, în funcție de preferințe.

Chiar dacă stilul urban chic nu înseamnă doar combinații între articole sport și feminine, aceste ținute nu ies niciodată din tendințe.

Compleu sport și pantofi eleganți
 

Stil urban chic nu impune limite, de aceea poți să-ți lași imaginația să zburde când vine vorba de crearea unei ținute. Vrei să porți un set sport, pe care să-l asortezi cu o pereche de pantofi toc? O poți face! Orice este posibil dacă ai atitudinea potrivită, de aceea o pereche de stiletto roșii te ajută să te încadrezi în stilul urban chic.

Jeanși rupți și accesorii clasice
 

Moda de stradă include și jeanși rupți sau în modele supradimensionate, asortate cu un tricou simplu și accesorii care oferă un aer chic ținutei tale. Acestea pot fi curele, pălării, broșe feminine sau eșarfe din mătase.

Cu ajutorul unei astfel de ținute, vei fi gata de o plimbare în oraș alături de cei mai buni prieteni!

Fustă vaporoasă și maiou cu aplicații
 

Deși hainele confortabile fac parte din stilul urban chic, așa cum sunt fustele vaporoase, aceste articole sunt combinate și cu unele elegante, pentru o ținută cât mai sexy.

În ceea ce privește topul, optează pentru un model cu umeri goi, mâneci bufante sau un maiou cu aplicații, care să-ți pună în evidență bustul sau decolteul. De fiecare dată când creezi o ținută urban chic, trebuie să știi că moda de stradă este flexibilă, veselă și extrem de permisivă.

Stilul urban chic implică folosirea articolelor care te fac să te evidențiezi într-o mulțime. Moda urban chic înseamnă îndrăzneală și curajul de a ieși din banal, folosind combinații diferite de stiluri, culori și materiale. Dacă preferi să te îmbraci într-o pereche simplă de jeanși și un tricou, gândește-te ce articole ai putea să adaugi pentru a ieși din rutina zilnică.

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.