(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

advert

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

Încă de la început, s-a pus accent pe respectarea unui set de valori etice pentru că UTILBEN se dorește a fi un model antreprenorial demn de urmat, cu un impact pozitiv în societate. Așadar, aniversarea a 18 ani de istorie a fost dedicată oamenilor care au cu adevărat nevoie de ajutor și susținere.

Pentru a sărbători această zi specială, echipa UTILBEN s-a lansat în mai multe acțiuni de voluntariat. Angajații companiei au făcut bine à la UTILBEN prin mai multe activități de implicare socială, ca mulțumire pentru succesul înregistrat în cei 18 ani de experiență în industria utilajelor. Concret, colectivul UTILBEN de la cele 4 sedii din Cluj, București și Iași a ajutat următoarele asociații: Fundația Pas cu Pas, Organizația Arca lui Noe, Organizația Ecouri Verzi, Organizația Homes of Hope, Organizația Teen Challenge și Organizația Star of Hope.

Pentru echipa UTILBEN, aceste asociații au reprezentat o oportunitate de a le da o mână de ajutor oamenilor care încearcă să facă lumea mai bună și, totodată, de a experimenta o zi atipică de lucru. Așa că acest articol vorbește mai puțin despre UTILBEN și mai mult despre cele 6 organizații caritabile care au beneficiat de ajutorul companiei clujene.

Fundația Pas cu Pas sprijină copiii instituționalizați, orfani sau aflați în situații defavorizate și îi ajută să își găsească un loc al lor într-o comunitate. Asociația are sediul într-o clădire construită în natură, în comuna Borșa, județul Cluj. Principalele activități ale voluntarilor UTILBEN au constat în montarea de suporturi pentru plantația de zmeură, șlefuirea și vopsirea unui foișor, a unor mese, scaune și bănci, amenajarea locului de joacă pentru copii și diverse activități de peisagistică.

Citește și
„Este de neconceput să mori așa!” Gestul unui român care a oprit pe autostradă ca să ajute o familie cu un copil mic, în Italia

Organizația Arca lui Noe se ocupă cu protecția animalelor, realizează programe de sterilizare a acestora, îngrijește câini fără adăpost, intervine în cazuri de urgență și promovează adopția de animale. În cadrul acestei asociații, principalele activități au fost igienizarea țarcurilor, curățarea recipientelor pentru hrană, perierea câinilor, precum și alte activități de îngrijire a animalelor.

Organizația Ecouri Verzi reprezintă o inițiativă de ecologizare a mediului înconjurător și de protejare a naturii. Ca urmare, voluntarii UTILBEN s-au implicat în igienizarea potecilor montane din zona Rimetea, județul Alba.

Homes of Hope este o organizație care schimbă radical destinele oamenilor nevoiași prin faptul că le oferă un acoperiș deasupra capului. Construirea unei case este o inițiativă nobilă care aduce lumină și bucurie pe chipul celor mai puțin norocoși dintre noi. Echipa UTILBEN i-a ajutat pe voluntarii organizației Homes of Hope la izolarea termică a unei case, finisaje interioare și lucrări de amenajare.

Teen Challenge este o asociație care se implică în reabilitarea tinerilor care se confruntă cu diverse adicții și are sedii în Cluj și București. Organizația îi ajută pe tinerii aflați în dificultate să se reintegreze în societate și să ducă o viață liberă, lipsită de dependențe. Prin urmare, câteva dintre activitățile pe care UTILBEN le-a realizat în cadrul zilei de voluntariat au fost igienizarea, toaletarea și curățarea terenului unde urmează a fi construit un nou centru al asociației, precum și șlefuirea și vopsirea unui foișor, lucrări de întreținere a balcoanelor și proiecte de gospodărie.

Star of Hope este o organizație care îmbunătățește calitatea vieții copiilor nevoiași și a celor cu dizabilități. Scopul asociației este de a le oferi tuturor adolescenților o șansă de a crește într-un mediu favorabil, în care să se poată dezvolta armonios, să fie apreciați și să aibă posibilitatea de a trăi sentimentul de incluziune, atât în comunitatea din care fac parte, cât și în societate. Echipa UTILBEN a construit o structură din lemn care va fi folosită pentru activități recreative de care să se bucure copiii cu nevoi speciale.

Compania UTILBEN are 18 ani de experiență în domeniul utilajelor agricole și de construcții, 4 sedii și 120 de angajați. Din dorința de a le oferi clienților posibilitatea de a găsi tot ceea ce au nevoie într-un singur loc, UTILBEN a creat un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie.

Portofoliul de produse și servicii UTILBEN include utilaje noi și second-hand, atașamente și accesorii, piese de schimb, service, închiriere de utilaje și soluții de finanțare. Pe site-ul www.utilben.ro, sunt peste 30.000 de produse de la brand-uri de renume internațional.

Articol recomandat de sport.ro
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cumpără transformator de bandă LED și benzi LED pentru iluminare, de la Sercom Electric
(P) Cumpără transformator de bandă LED și benzi LED pentru iluminare, de la Sercom Electric

Anumite produse electrice sunt de neînlocuit atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței personale.

(P) Cum să alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău: 3 în 1, 2 în 1 sau sport?
(P) Cum să alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău: 3 în 1, 2 în 1 sau sport?

Alegerea căruciorului potrivit pentru copilul tău poate fi o decizie dificilă, având în vedere numeroasele opțiuni disponibile pe piață.

(P) Medicină Sportivă în Timișoara la Centrul Medical Mișcă: O Abordare Specializată și Conformă cu Noile Reglementări
(P) Medicină Sportivă în Timișoara la Centrul Medical Mișcă: O Abordare Specializată și Conformă cu Noile Reglementări

În arena sportivă, sănătatea și performanța atleților depind crucial de calitatea îngrijirii medicale specializate.

Recomandări
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi

Coaliţia de guvernare a decis, joi, două variante de lucru privind calendarul alegerilor prezidenţiale, şi anume ca primul tur să fie pe 15 septembrie sau pe 29 septembrie.

Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot
Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că decizia României de a oferi ţării sale un sistem de apărare aeriană Patriot va consolida scutul de apărare aeriană al Ucrainei, precum şi securitatea în întreaga Europă.

Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus
Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus

Judecătoarea Lia Savonea, fosta şefă a CSM, a făcut parte din completul care a dispus joi rejudecarea dosarului în care Mario Iorgulescu avea o condamnare definitivă de 13 ani şi 8 luni închisoare, informează Agerpres.