(P) COINZIX: Un crypto exchange 100% românesc

(P) COINZIX: Un crypto exchange 100% românesc

Criptomonedele există pe piață de ceva vreme, dar până relativ recent, acestea nu au fost accesibile oricui.

COINZIX, un crypto exchange cu capital 100% românesc, încearcă să schimbe această stare de fapt, creând un ecosistem complex și prietenos prin care lumea criptomonedelor să poată deveni accesibilă oricui.

Natura descentralizată prin excelență a tranzacționării cu criptomonede îți oferă posibilitatea de a deține și stoca active fără implicarea unei terțe părți. Valoarea activelor nu este determinată de bursă sau de un intermediar, oferind celui care tranzacționează libertatea de a beneficia de profituri maxime la cursurile de schimb predominante. În ciuda volatilității și fluctuațiilor care caracterizează piața cripto, investițiile în criptomonede sunt privite ca fiind extrem de benefice pe termen lung. Ele pot deveni o sursă rezonabilă de economii după pensionare sau pot acționa ca o plasă de siguranță financiară în timpul unei crize economice bruște.

Toate crypto exchange-urile sunt, însă, un fel de instituții bancare ce nu dețin o licență sau un sistem de compensare centralizat. Nefiind reglementate asemenea sistemului bancar, acestea operează cumva într-o zonă gri, motiv pentru care apar adesea escrocherii cu criptomonede, peste tot în lume. De aceea, COINZIX, un crypto exchange cu sediul în Oradea, lansat în anul 2021, își propune să fie un sistem care ține cont cu adevărat de siguranța utilizatorului, oferind servicii profesionale sigure și eficiente în acest domeniu.

Ce este COINZIX?

COINZIX este o platformă profesională de tranzacționare online, cu o aplicație mobilă aferentă și o rețea de CryptoATM-uri în diverse orașe din țară. Cu COINZIX îți poți începe cariera de investitor în criptomonede fără să-ți faci griji cu privire la toate detaliile tehnice implicate.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

COINZIX privește cu optimism către viitorul economiei globale, considerând că prin tehnologia blockhain și cu ajutorul monedelor virtuale, lumea va deveni un loc mai bun, cu un sistem financiar deschis și lipsită de birocrație. COINZIX a pus bazele unuia dintre cele mai fiabile și convenabile crypto exchange-uri, un sistem rapid, sigur și ușor de utilizat de către oricine, indiferent de nivelul de experiență, cu peste 50 de criptomonede oferite la lansare și multe altele ce urmează a fi implementate. Sistemul de crypto exchange COINZIX oferă, astfel, utilizatorilor săi libertate de alegere și acces la toate activele digitale importante din întreaga lume.

COINZIX promite utilizatorilor săi o experiență de tranzacționare sigură, cu instrumente de clasă mondială, tehnologie și servicii ușor de utilizat. Scopul platformei este acela de a oferi servicii care să permită clienților să tranzacționeze liber pe o piață deschisă.

De ce să tranzacționezi prin COINZIX?

Pentru că în România era nevoie de o platformă profesională de crypto exchange, care să se alinieze concurenților săi la nivel mondial, COINZIX a creat un sistem sigur și de încredere în acest sens, la care să poată adera atât traderii experimentați, cât și utilizatorii fără experiență deopotrivă. Sistemul COINZIX își propune să sprijine și să accelereze tranziția traderilor din România de la FIAT la criptomonede printr-un proces fluid, fiabil și sigur, astfel încât aceștia să poată lua decizii corecte, bazate pe principii digitale și financiare solide. Iată, așadar, care sunt avantajele tranzacționării prin sistemul COINZIX:

• Cele mai mici prețuri de pe piața cripto – COINZIX funcționează pe principiul accesibilității, în ideea că tranzacționarea cu criptomonede trebuie să fie disponibilă oricui își dorește să performeze în domeniu, oferind cele mai mici prețuri de pe piață și servicii de asistență profesionale și asigurându-se că utilizatorii platformei au parte de o experiență de neegalat atunci când cumpără sau vând criptomonede.

• Tranzacționare cripto sigură și ușoară - Tranzacțiile cripto sunt în prezent extrem de riscante dacă nu sunt efectuate printr-o platformă cripto profesională, una capabilă să păstreze în deplină siguranță fondurile utilizatorilor săi, precum COINZIX. Procesul de înregistrare pe paltformă este unul simplu și rapid, care îți permite să începi tranzacționarea în numai câteva minute.

• Plata cu cardul de credit - Tranzacțiile cripto sunt acum mai accesibile ca niciodată prin platforma COINZIX. Acum poți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau de debit direct pe platformă, iar astfel vei putea să combini investițiile în criptomonede cu cheltuielile de zi cu zi.

• Securitate - Piața cripto este încă relativ nouă și volatilă, ceea ce înseamnă că tranzacțiile cu criptomonede pot fi compromise cu ușurință, existând oricând riscul ca traderii să-și piardă fondurile. COINZIX face toate eforturile necesare pentru a preveni acest lucru, folosind cele mai recente tehnologii în domeniu pentru a se asigura că toate procesele sale se desfășoară în deplină siguranță. De asemenea, echipa COINZIX este formată din experți financiari cu cunoștințe aprofundate în economia cripto, astfel încât utilizatorii săi să aibă parte de tot suportul necesar pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la investițiile lor.

• Portofel cripto securizat - Siguranța este esențială pentru utilizatorii de criptomonede, motiv pentru care COINZIX a creat un portofel electronic securizat accesibil tuturor utilizatorii platformei sale, pentru a-și păstra fondurile cripto în cele mai bune condiții posibil.

• Fără comisioane ascunse - Tranzacțiile cripto sunt extrem de rapide și la vedere, astfel că alegerea unei platforme de crypto exchange de încredere este un lucru extrem de important. Anumite platforme cripto aplică, uneori, comisioane ascunse care măresc suma finală pe care o ai de plătit în achiziția sau vânzarea de criptomonede. Pe COINZIX, însă, toate comisioanele sunt la vedere, în contul tău de utilizator, acestea modificându-se numai în funcție de performanțele tale de trader, după un sistem cât se poate de transparent.

• Algoritmi profesionali de tranzacționare - Echipa COINZIX are o experiență vastă în economia
și în tranzacționarea pe bursele cripto. Acest lucru îi asigură pe utilizatorii platformei că se pot baza întotdeauna pe algorimtii acesteia pentru a efectua traznacții sigure în numele lor, COINZIX acționând, astfel, ca un broker specializat în acest sens.

• Suport pentru mai multe monede: criptomonedele sunt acum extrem de ușor de obținut, dar nu toate exchange-urile crypto suportă aceleași tipuri de monede. COINZIX oferă peste 50 de monede cripto și multe altele în pregătire, premițând utilizatorilor săi să efectueze tranzacții rapide și eficiente, în numai câteva minute.

Ce servicii oferă platforma online de crypto exchange COINZIX?

Înregistrarea pe platforma online COINZIX este foarte rapidă și iar obținerea KYC este ușor de realizat, chiar și pentru începătorii în domeniu. Există două niveluri de verificare, care sunt necesare pentru a depune și a retrage FIAT. De asemenea, există și un nivel 0 care nu necesită KYC, dar acesta nu permite depunerea sau retragerea de FIAT. KYC (Know Your Customer) este o procedură obligatorie pe care toate crypto exchange-urile trebuie să o parcurgă pentru a asigura securitatea utilizatorilor săi. COINZIX dispune de un proces KYC ușor și rapid, ce poate fi finalizat în numai câteva minute, pentru a oferi un acces cât mai facil și prompt la serviciile sale.

Comisioanele percepute de COINZIX sunt oricând la dispoziția utilizatorilor platformei, în conturile acestora, iar valoarea acestora depinde de nivelul VIP al fiecărui trader înregistrat. În prezent, COINZIX are 6 niveluri VIP, care încep de la 0,45% și coboară până la 0,15%. Pentru toate acestea, clienții COINZIX vor putea obține o reducere suplimentară de 25%, dacă decid să plătească comisioanele folosind moneda proprie CZIX. Un nivel VIP este calculat în funcție de volumul de tranzacționare în 30 de zile sau de soldul BTC, respectiv CZIX.

Serviciile pe care COINZIX le pune la dispoziția fiecăruia dintre utilizatorii săi sunt următoarele:

• Staking - Crypto staking-ul este procesul de achiziționare sau blocare unei anumite cantități de token-uri sau monede, în schimbul recompenselor sub forma unor dobânzi. Prin serviciul de staking COINZIX îți poți pune activele la lucru, în loc ca acestea să rămână inactive în portofelul tău electronic.

• Depunere/retragere cripto – Platforma de crypto exchange COINZIX oferă posibilitatea utilizatorilor săi să depună și să retragă criptomonede cu ușurință prin interfața sa intuitivă și funcțiile de securitate robuste, facilitând astfel accesul oricui la tranzacționarea cu valute digitale.

• Depozitare/retragere FIAT prin transfer bancar – COINZIX este platforma ideală de crypto exchange pentru oricine își dorește să cumpere și să vândă criptomonede în siguranță. Prin serviciul de depunere/retragere FIAT prin transfer bancar, utilizatorii își pot finanța ușor și convenabil conturile sau își pot retrage profiturile. COINZIX oferă o varietate de caracteristici care îl fac cea mai bună opțiune pentru orice trader de criptomonede, inclusiv o interfață ușor de utilizat și asistență pentru clienți 24/7.

• Portofel – Portofelul COINZIX este ușor de utilizat și facilitează cumpărarea și vânzarea monedelor tale preferate, iar sistemul profesional de crypto exchange se asigură că vei obține întotdeauna cele mai bune oferte, având control total și sigur asupra fondurilor tale.

• Plăți cu cardul - COINZIX este o platformă de schimb criptografic de ultimă generație, ce permite utilizatorilor săi să cumpere și să vândă criptomonede într-un mod simplu, sigur și eficient. Platforma acceptă plăți cu cardul, facilitând tranzacționările de criptomonede cu doar câteva click-uri.

• Transfer bancar Buy/Sell - COINZIX oferă cel mai simplu și rapid mod de a cumpăra/vinde criptomonede prin transfer bancar, facilitând astfel accesul la lumea interesantă a crypto tradingului.

• Referral program – COINZIX pune la dispoziția utilizatorilor săi un program de tip referral, prin care aceștia pot câștiga până la 20% din comisioanele plătite de alți utilizatori ai platformei.

• Blog - Entuziaștii cripto pot afla mai multe despre acest domeniu prin intermediul blogului COINZIX cripto, actualizat în mod regulat cu materiale educaționale, tutoriale de utilizare a platformei de crypto exchange și noutăți din spațiul cripto.

Sistemele de crypto exchange asigură o funcționalitate esențială pentru traderi prin facilitarea activității de tranzacționare și îmbunătățirea administrării portofoliului, oferind în același timp protecție împotriva volatilității pieței. Dar pentru a face față cerințelor în creștere de infrastuctură, multe dintre acestea depun eforturi uriașe pentru a rămâne conectate la spațiul crypto. COINZIX oferă, însă, un sistem stabil de tranzacționare crypto, pus la dispoziția clienților săi prin intermediul unei platforme profesionale, accesibil oricui dorește să activeze în acest domeniu, indiferent de experiența anterioară.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.