(P) Cinci tipuri de blugi evazați pe care trebuie să-i ai în garderobă

(P) Cinci tipuri de blugi evazați pe care trebuie să-i ai în garderobă

Blugii evazați pentru femei sunt un stil de blugi ușor de recunoscut, creând un aspect remarcabil care a trecut testul timpului.

O potrivire unică de blugi care rămâne fidelă rădăcinilor sale, silueta emblematică evazată celebrează mișcarea liberă și stilul boem pentru o potrivire vintage supremă.

Ce sunt blugii evazați?

Cunoscuți și sub denumirea de blugi cu crac clopot, acest tip de blugi au un design unic, cu o talie mare tipică și un stil care îmbrățișează coapsa înainte de a se evaza de la genunchi în jos.Purtat inițial de marinari pentru funcționalitate și confort, acest denim de inspirație vintage a crescut în popularitate de la introducerea sa în lumea modei în anii 60 și 70.

Cum ar trebui să se potrivească blugii evazați pentru femei?

Citește și
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Jeanșii evazați ar trebui să se așeze confortabil deasupra șoldurilor și să se potrivească perfect pe coapsă înainte de a se lărgi spre exterior de la genunchi.Această potrivire mai largă de la genunchi în jos creează o potrivire mai spațioasă și o siluetă unică, care se deschide într-o formă de clopot pentru a forma emblematica imagine pe care o știi atât de bine.

Blugi evazați de designer pentru femei

Adesea, având o talie mare măgulitoare, cele mai bune stiluri de jeanși evazați sunt realizate din denim super moale, de calitate, pentru un aspect și o senzație confortabilă.Acest tip de blugi de damă prezintă adesea decolorare vintage și tivuri neterminate, evocând designul tradițional de denim al anilor 60 și 70.

Ce stiluri de jeanși evazați există?

#1. Blugii largi

Acest tip au un picior mai larg, cu o evazare completă care începe din talie.Cu o talie mare, confortabilă, evazații largi prezintă adesea o talie înaltă măgulitoare pentru o siluetă amplă care prelungește piciorul.În funcție de stilul exact, blugii largi evazați pentru femei pot fie să acopere complet pantoful, măturând podeaua pentru o senzație boho supremă.Blugii lați evazați se pot opri și la gleznă pentru o opțiune mai practică, creând un aspect lustruit, sofisticat, mai ales atunci când sunt asortați cu o pereche de cizme cu toc.

#2. Blugi slim evazați

Modelele slim prezintă de obicei un picior strâns, cu un evazat care începe chiar sub gleznă.Alungind piciorul cu o talie înaltă măgulitoare, modelele subțiri de culoare închisă sunt ideale pentru lucru sau pentru un look elegant de seară.Lustruite și feminine, blugii subțiri funcționează cel mai bine în stiluri elegante, chiar și decolorate.Albastrul inky și nuanțele negre creează o siluetă elegantă.Decolorările subtile aduc un aspect vintage subestimat.

#3. Blugi clasici evazați de la genunchi

Modelele clasice tind să prezinte cea mai tipică siluetă evazată care începe de la genunchi, lungind piciorul pentru o senzație feminină.Acest stil versatil funcționează bine cu nuanțe prespălate de epocă și cu decolorări adevărate stonewash.Denimul de calitate și detaliile la comandă ridică acest stil de blugi pentru o asortare ușoară, iar atrăgătoarea talie înaltă se împerechează perfect cu o bluză feminină sau un top strâns peste care să adaugi un sacou de damă.

#4. Jeanși evazați pe întreaga lungime

Prevăzuți cu o evazare lată, care începe de la talie, jeanșii evazați pe toată lungimea acoperă pantoful, îmbrățișând moda originală din denim din anii '70.Denimul vintage decolorat conferă acestui stil un aspect uzat, cu un impact suplimentar.Cel mai bine vine combinat cu cizme cu platformă cu toc gros sau cu pantofi sport cu tălpi plate. Acest stil ieșit în evidență îmbrățișează autenticitatea și stilul original.

#5. Blugi rupți și cu tiv neterminat

Tivul nefinisat și detaliile uzate adaugă un aspect tineresc acestui stil mult iubit.Croitoria contemporană și talia înaltă atractivă creează o siluetă măgulitoare, făcând din acest aspect relaxat o variantă ideală pentru hainele moderne de zi.Cu nuanțe decolorate de albastru vintage și nuanțe prespălate întunecate și elegante, acești jeanși cu aspect uzat sunt o scrisoare de dragoste către originile boeme ale acestui tip de blug cu spirit liber.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Tricourile personalizate: Moda unică care reflectă personalitatea ta
(P) Tricourile personalizate: Moda unică care reflectă personalitatea ta

Moda și stilul personal joacă un rol esențial în exprimarea identității individuale, iar tricourile personalizate devin din ce în ce mai populare.  

(P) Asociația „Jidvei - Viitor prin Educație” este, de 5 ani, sponsor COSR, iar Jidvei, vinul oficial al evenimentelor
(P) Asociația „Jidvei - Viitor prin Educație” este, de 5 ani, sponsor COSR, iar Jidvei, vinul oficial al evenimentelor

Spiritul Olimpic însumează o serie de atribute pe care Jidvei le apreciază și admiră: competiție, muncă, fair-play, calitate a jocului.

(P) Swimming Team: Cursurile de Înot - Cheia Siguranței și Sănătății
(P) Swimming Team: Cursurile de Înot - Cheia Siguranței și Sănătății

Sunt Cătălin Miron și astăzi vreau să discutăm despre importanța cursurilor de înot și cum acestea pot preveni înecurile, mai ales în perioada concediilor. Înotul nu este doar un sport, ci și o abilitate esențială care poate salva vieți.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.