(P) Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le afli despre rochia de mireasă

Ultima actualizare: 09-05-2022 13:35
rochie mireasa

Cel mai important eveniment al vieții trebuie sa fie extraordinar și mai ales sa te simți foarte bine în ceea ce porți.


 

Ideea în sine este ca tu vei purta acea rochie o noapte întreaga de aceea trebuie sa îți alegi o rochie de mireasă care sa fie cat mai confortabilă pentru tine, acesta este și motivul pentru care va recomandăm cele mai bune materiale.

Orice femeie visează la momentul când va imbraca rochia de mireasă. Majoritatea fetelor se gândesc să arate ca niște prințese în rochia de mireasă, de aceea după momentul mult așteptat, acela de a fi cerută in căsătorie căutările pentru rochia de mireasă încep cu un anumit tipar, și anume rochia de mireasă tip prințesă.

Daca ești o reprezentantă a sexului frumos, cu siguranță ai vizualizat ofertele de rochii de mireasă în București preturi, materiale, broderii și materiale. Toate femeile își doresc să se vadă îmbrăcate în mirese în fata altarului cu cea mai deosebita rochie alba ce simbolizează o noua viață alături de viitorul soț.

Femeile nu cunosc în totalitate ce reprezintă rochia albă. Tradiția rochiei albe datează de câteva sute de ani. La început, rochiile nu erau albe, erau de diferite culori și nu prezentau detalii deosebite. Acum , rochia de mireasă este cea mai importantă,trebuie să fie strălucitoare, confortabilă și să te reprezinte.

Acest concept cu rochia albă de mireasă a început in secolul XlX în anul 1840, atunci când Regina Victoria s-a căsătorit cu prințul Albert, în acea zi aceasta a purtat o rochie albă spectaculoasă. Albul rochiei de mireasă reprezintă puritate și elegantă,
înainte de acest moment în care Regina Victoria a purtat o rochie de mireasă albă, miresele purtau culori diferite ale rochiei precum argintiu, albastru sau chiar negru.

De obicei miresele din acel timp se găteau cu cele mai bune rochii pe care le aveau în garderobă.
Evenimentul care a marcat întreaga lume este acela în care Prințesa Diana și Prințul Charles s-au căsătorit într-un ambient de basm, la rochia Prințesei au lucrat doi mari artiști, aceștia au îmbinat perfect stilul modern cu cel tradițional . Pentru anul 1981 costul acestei rochii era destul de important, aceasta a costat peste 9000 de lire sterline. Recordul pentru cea mai scumpă rochie este de 500 000 de Euro iar, recordul pentru cea mai lungă trenă este de 1.5km.

Unul dintre cele mai importante piese din îmbrăcămintea miresei este voalul, care trebuie sa fie în concordantă 100% cu rochia din punct de vedere al modelului dar și a materialului. Tradiția în anii 30’ era ca materialul voalului sa fie mai dens decât rochia, pentru ca mirele sa nu vadă chipul miresei pană in fața altarului.

 

Căutarea rochiei perfecte este probabil cea mai interesantă parte a planificării nunții.
Pe parcursul căutărilor începi să filtrezi lucrurile în funcție de bugetul pe care îl ai, apoi încep întradevăr căutările în functie de modelul rochiei și materialul acesteia.


Este momentul la care fiecare femeie visează toată viața, un moment pe care și-l imaginează în detaliu de la o vârstă fragedă. Găsirea rochiei de mireasă perfecte pare să fie un pic mai complicată decât pare. Dacă ești în căutarea rochiei de mireasă online, termenii precum rochii mireasă bucurești sau rochii de mireasă se află printre favorite în găsirea rochiei perfecte, cele mai importante magazine oferă servicii complete de programare și retușare pentru a oferi cel mai complet tip de servicii.

Să analizezi rochiile din imaginile pe care le vezi și să vezi cum arată ele pe modele nu va fi relevant pentru tine și nu iți va spune cum vei arăta tu în fiecare dintre aceste rochii, așadar fii deschisă la sugestii atunci când ajungi în magazinul respectiv, pentru a proba și alte modele, este posibil să te surprindă plăcut și să alegi un model la care nu te așteptai să se potrivească perfect.

Dacă nu ai decis ce rochie să probezi, trebuie să te asiguri că magazinele pe care le vei vizita au rochii create de designerii care iți plac cel mai mult.

Cauta rochia de mireasă perfecta pentru cea mai importanta zi din viața ta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO