(P) 5 Motive pentru care este mai avantajos să cumperi un echipament refurbished

advert
StirilePROTV

Ştiai că acum poţi cumpăra inteligent un iPhone aproape nou la jumătate de preţ?

Achiziţiile sunt sigure, produsele sunt refurbished, dar originale şi autentice, testate şi perfect funcţionale. Iată cinci motive pentru care este mai avantajos a cumperi un iPhone refurbished.

Beneficiezi de produse de ultimă generaţie

Dacă eşti în căutarea unei oferte grozave la cea mai recentă generație de iPhone, merita să iei în considerare un model recondiționat. iPhone-urile recondiționate sunt de obicei mai ieftine decât modelele noi, dar oferă totuși toate caracteristicile și performanța la care v-ați aștepta de la un iPhone nou.

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când te gândeşti la un iPhone sau un Macbook refurbished. În primul rând, asigură-te că faci achiziţia dintr-o sursă de renume. Există multe companii care vând iPhone-uri recondiționate, dar nu toate sunt create la fel.

Primeşti garanţie 12 luni

La Refurbished.ro, ne mândrim cu calitate produselor şi a serviciilor, de aceea oferim o garanție de 12 luni pentru iPhone-urile recondiționate. iPhone-urile noastre recondiționate sunt inspectate, testate și curățate temeinic de echipa noastră de experți. Ne asigurăm că fiecare iPhone recondiționat îndeplinește standardele Apple înalte de calitate și performanță. Suntem în spatele produselor și serviciilor noastre și dorim să aveți încredere în achiziția dvs. De aceea oferim o garanție de 12 luni pentru iPhone-urile recondiționate.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Prin urmare, la noi iPhone-urile recondiționate vin cu o garanție, așa că poți fi sigur că achiziția ta este protejată!

Ai posibilitatea de plată în rate

Există multe motive pentru a cumpăra un iPhone recondiționat în loc de unul nou-nouț. Unul dintre principalele avantaje este că le poți găsi adesea la preț redus şi, mai mult, le poţi achiziţiona în rate foarte convenabile.

În general, plata în rate pentru iPhone-urile renovate nu este întotdeauna o opțiune, dar la noi există modalități de a o rezolva. Dacă eşti dispus să plăteşti întreaga sumă în avans, poţi găsi adesea oferte excelente la telefoanele recondiționate, dar te vei bucura de acest avantaj şi dacă optezi pentru plata în rate. Dacă ai nevoie de ajutor cu finanțare, există câțiva creditori care oferă finanțare pentru iPhone-uri recondiționate, iar noi te putem ajuta.

Sunt produse verificare şi testate de experţi

Printre ale motive care te vor vonvinge că merită să cumperi un iPhone recondiționat, pe lângă faptul că îl vei putea avea la jumătate de preţ, este faptul că a fost testat și inspectat temeinic pentru a se asigura că sunt în stare bună de funcționare. Astfel, nu numai că economiseşti bani, dar te bucuri şi de un telefon perfect funcţional. În plus, acesta poate fi considerat un produs ecologic şi achiziţionarea lui susţine companiile care vând produse second-hand certificate. Însă, pentru a beneficia de acest avantaj, asigură-te că faci achiziţia de la o sursă de încredere care îţi poate oferi garanţie pentru cel puţin un an.

Dacă eşti în căutarea unei oferte grozave pe un iPhone, te poţi gândi să cumperi un model recondiționat de la Refurbished.ro.

Beneficiezi de un preţ mult mai mic decât al unui telefon nou
Dacă eşti în căutarea unei oferte grozave pe un iPhone, ar trebui să verifici modelele recondiționate. Le vei găsi la un preţ cu mult mai mic decât prețul unu telefon nou și cu toate aceleași caracteristici și funcţionalităţi. În plus, poți găsi adesea modele care sunt încă în garanție, așa că știi că primești un produs Apple refurbished de calitate.

Vrei şi tu un Apple recondiţionat, aproape nou, autentic şi perfect funcţional? Atunci intră pe Refurbished.ro. Îţi garantăm o experienţă incredibilă de cumpărături şi ai şanse mari să găseşti exact modelul de telefon pe care ţi-l doreşti la jumătate de preţ!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.