(P) 5 Motive pentru care este mai avantajos să cumperi un echipament refurbished

advert
StirilePROTV

Ştiai că acum poţi cumpăra inteligent un iPhone aproape nou la jumătate de preţ?

Achiziţiile sunt sigure, produsele sunt refurbished, dar originale şi autentice, testate şi perfect funcţionale. Iată cinci motive pentru care este mai avantajos a cumperi un iPhone refurbished.

Beneficiezi de produse de ultimă generaţie

Dacă eşti în căutarea unei oferte grozave la cea mai recentă generație de iPhone, merita să iei în considerare un model recondiționat. iPhone-urile recondiționate sunt de obicei mai ieftine decât modelele noi, dar oferă totuși toate caracteristicile și performanța la care v-ați aștepta de la un iPhone nou.

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când te gândeşti la un iPhone sau un Macbook refurbished. În primul rând, asigură-te că faci achiziţia dintr-o sursă de renume. Există multe companii care vând iPhone-uri recondiționate, dar nu toate sunt create la fel.

Primeşti garanţie 12 luni

La Refurbished.ro, ne mândrim cu calitate produselor şi a serviciilor, de aceea oferim o garanție de 12 luni pentru iPhone-urile recondiționate. iPhone-urile noastre recondiționate sunt inspectate, testate și curățate temeinic de echipa noastră de experți. Ne asigurăm că fiecare iPhone recondiționat îndeplinește standardele Apple înalte de calitate și performanță. Suntem în spatele produselor și serviciilor noastre și dorim să aveți încredere în achiziția dvs. De aceea oferim o garanție de 12 luni pentru iPhone-urile recondiționate.

Prin urmare, la noi iPhone-urile recondiționate vin cu o garanție, așa că poți fi sigur că achiziția ta este protejată!

Ai posibilitatea de plată în rate

Există multe motive pentru a cumpăra un iPhone recondiționat în loc de unul nou-nouț. Unul dintre principalele avantaje este că le poți găsi adesea la preț redus şi, mai mult, le poţi achiziţiona în rate foarte convenabile.

În general, plata în rate pentru iPhone-urile renovate nu este întotdeauna o opțiune, dar la noi există modalități de a o rezolva. Dacă eşti dispus să plăteşti întreaga sumă în avans, poţi găsi adesea oferte excelente la telefoanele recondiționate, dar te vei bucura de acest avantaj şi dacă optezi pentru plata în rate. Dacă ai nevoie de ajutor cu finanțare, există câțiva creditori care oferă finanțare pentru iPhone-uri recondiționate, iar noi te putem ajuta.

Sunt produse verificare şi testate de experţi

Printre ale motive care te vor vonvinge că merită să cumperi un iPhone recondiționat, pe lângă faptul că îl vei putea avea la jumătate de preţ, este faptul că a fost testat și inspectat temeinic pentru a se asigura că sunt în stare bună de funcționare. Astfel, nu numai că economiseşti bani, dar te bucuri şi de un telefon perfect funcţional. În plus, acesta poate fi considerat un produs ecologic şi achiziţionarea lui susţine companiile care vând produse second-hand certificate. Însă, pentru a beneficia de acest avantaj, asigură-te că faci achiziţia de la o sursă de încredere care îţi poate oferi garanţie pentru cel puţin un an.

Dacă eşti în căutarea unei oferte grozave pe un iPhone, te poţi gândi să cumperi un model recondiționat de la Refurbished.ro.

Beneficiezi de un preţ mult mai mic decât al unui telefon nou
Dacă eşti în căutarea unei oferte grozave pe un iPhone, ar trebui să verifici modelele recondiționate. Le vei găsi la un preţ cu mult mai mic decât prețul unu telefon nou și cu toate aceleași caracteristici și funcţionalităţi. În plus, poți găsi adesea modele care sunt încă în garanție, așa că știi că primești un produs Apple refurbished de calitate.

Vrei şi tu un Apple recondiţionat, aproape nou, autentic şi perfect funcţional? Atunci intră pe Refurbished.ro. Îţi garantăm o experienţă incredibilă de cumpărături şi ai şanse mari să găseşti exact modelul de telefon pe care ţi-l doreşti la jumătate de preţ!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cele mai dorite pizza din timpul verii. Sunt 4 sortimente delicioase, le vei ține minte?
(P) Cele mai dorite pizza din timpul verii. Sunt 4 sortimente delicioase, le vei ține minte?

În vara asta, fă-ți plăcerea cu o pizza care cucerește papilele gurmanzilor! Alege dintre cele mai dorite pizza din sezonul estival, care să însemne o masă ușoară și aromată.

(P) Momente pline de gust acasă, cu capsulele de cafea ce au primit recunoașterea Votat Produsul Anului 2023
(P) Momente pline de gust acasă, cu capsulele de cafea ce au primit recunoașterea Votat Produsul Anului 2023

Calitate și gust intens, savuros într-un ambalaj care nu dăunează mediului înconjurător! Descoperă sortimentele de capsule de cafea Julius Meinl, premiate pentru inovație în competiția Votat Produsul Anului 2023*, în categoria Cafea Capsule.  

(P) Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea pielii sensibile, indiferent de tipul de ten
(P) Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea pielii sensibile, indiferent de tipul de ten

Pielea sensibilă, indiferent de tipul acesteia, grasă, uscată, normală sau mixtă, necesită o atenție și îngrijire deosebită, pentru a-i menține sănătatea și echilibrul.

Recomandări
Ligia Deca: „Evaluarea Naţională începe pe 19 iunie”. Apel către profesori să revină la cursuri pentru a păstra calendarul
Ligia Deca: „Evaluarea Naţională începe pe 19 iunie”. Apel către profesori să revină la cursuri pentru a păstra calendarul

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a rugat vineri cadrele didactice să se întoarcă în clase de săptămâna viitoare, pentru ca toţi elevii să poată susţine examenele de final de gimnaziu sau de liceu, iar anul şcolar să se poată finaliza în bune condiţii.

SUA resping apelurile pentru o pace de tip
SUA resping apelurile pentru o pace de tip "teritorii contra pace" în Ucraina

Propunerile de a impune o încetare a focului sau de a face concesii teritoriale pentru a opri războiul din Ucraina nu ar servi decât la legitimarea agresiunii lui Vladimir Putin, a avertizat vineri secretarul american de stat Antony Blinken. 

Zborul cu care Regele Charles vine în România este cel mai urmărit din lume
Zborul cu care Regele Charles vine în România este cel mai urmărit din lume

Zborul cu care Regele Charles al III-lea vine în România este cel mai urmărit de pe platforma Flight Radar 24. Majestatea sa va ateriza pe Aeroportul Băneasa cu puțin înainte de ora 15:00.