(P) Ce buchete de flori să cumperi pentru o zi de naștere?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
buchete de flori

Există atât de multe buchete de flori disponibile pe piață, încât a devenit aproape imposibil să știi ce să oferi în unele situații.

Totuși, o zi de naștere reprezintă un moment special și trebuie să lași o impresie plăcută. Pentru a alege florile potrivite, urmează sfaturile de mai jos!

Florile ideale pentru ziua unei amice

 

Este ziua unei colege de la facultate sau de la muncă? În acest caz, îi poți cumpăra orhidee galbene. Acestea sunt un mesager al prieteniei și al gândurilor calde, iar felul în care arată le face să fie asociate cu perfecțiunea și frumusețea.

O altă opțiune de care dispui ar fi buchete de flori alcătuite din trandafiri roz. În general, aceștia simbolizează feminitatea sau sentimentele de fericire și recunoștință. În funcție de nuanță, pot transmite și faptul că apreciezi cealaltă persoană sau că o admiri. Se pot oferi și alte flori colorate sau cu tije lungi. Pune-le la pachet cu o ciocolată sau o sticlă de șampanie și în mod sigur vei ieși în evidență!

Flori pe care le poți oferi iubitei sau soției

 

Dacă urmează ziua de naștere a partenerei tale, probabil te gândești să-i cumperi trandafiri roșii. Aceștia încă reprezintă emblema iubirii și creează aceeași experiență plăcută de fiecare dată. Cu toate acestea, probabil ai dăruit astfel de flori ani de zile și ai vrea să încerci ceva diferit.

Ei bine, poți oferi trandafiri albi. Tradiția spune că această floare transmite dragoste și loialitate. Din același motiv, este folosită aproape mereu și la nunți. Lalelele roșii sunt și ele un simbol pentru relațiile pasionale. Cumpără un buchet și atașează-i un ursuleț și o felicitare scrisă de mână. În felul acesta, mesajul tău va crea mai mult impact emoțional și te va apropia de prietena ta.

Ce flori să cumperi pentru ziua mamei?

 

Mamei tale îi poți oferi cadou florile pe care și le dorește cel mai mult. Astfel, îi vei dovedi faptul că îți pasă de ea și că ții cont de ce preferințe are. În cazul în care nu știi ce buchete de flori îi plac, o altă variantă pe care să o iei în calcul sunt garoafele roz. Pentru că simbolizează iubirea maternă, acestea vor fi bine primite. Indiferent de decizie, este vorba de unul dintre părinți și gestul va fi apreciat.

De unde să cumperi buchete de flori?

 

Dacă nu dispui de suficient timp pentru a căuta flori, cel mai bine ar fi să le achiziționezi din mediul online. Așa vei avea la îndemână mai multe opțiuni și vei reuși să găsești ceea ce ai nevoie într-o perioadă mai scurtă. Alege un magazin online care să aibă buchetele create în atelierul propriu, deoarece aspectul acestora va fi mai deosebit.

Multe branduri vând doar prin intermediul colaboratorilor, iar acest lucru nu asigură transportul în siguranță până la destinatar. În plus, costurile vor fi și ele mai ridicate. Pentru a evita astfel de probleme, poți comanda buchete de flori de pe Florandes.ro. Această florărie online prezintă o gamă variată de opțiuni și dispune de curieri personali care vor facilita condițiile optime de transport!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO