(P) Ce avantaje ai dacă investești într-o reclamă luminoasă LED?

Ecran LED publicitate
StirilePROTV

Orice companie care își dorește succesul și promovarea merită să investească în publicitate. Aceasta este recomandată nu doar pentru asigurarea unei durate optime de viață a firmei pe care o reprezinți, ci și pentru generarea profiturilor.

Astfel, expunerea prin afișarea unei reclame luminoase LED este extrem de importantă și aduce avantaje clare companiei tale. O asemenea expunere îți oferă vizibilitate atât în timpul zilei, cât și noaptea. În plus, acum ai ocazia să folosești o reclamă LED într-o gamă variată de culori.

Vrei să descoperi beneficiile investiției într-o reclamă luminoasă? Iată tot ce trebuie să știi!

Oferă vizibilitate de la distanță

Scopul principal al folosirii unei reclame luminoase pentru exterior este vizibilitatea. Cu siguranță îți dorești ca numele companiei tale, ofertele pe care le propui sau alte informații utile pe care le ai de transmis să ajungă la cât mai multe persoane, posibil viitori clienți. De aceea, acestea trebuie afișate cât mai clar, pentru a fi mai simplu de observat de la distanță.

Cu o reclamă luminoasă, reușești să ajungi mai ușor la potențialii clienți, investind în soluții premium de afișaj, care garantează o funcționalitate optimă. La SmarSoft, găsești reclame LED de calitate, singurele care pot ieși în evidență și ziua, în soare puternic, de la distanțe foarte mari. Desigur, impactul vizual este excelent și pe timpul nopții, dar și în condiții meteorologice deosebite, precum precipitațiile abundente sau ninsoarea.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Permite afișarea informațiilor programate de la un calculator

Memoria vizuală are un impact major, așa că poți alege reclame luminoase de exterior, potrivite pentru orice domeniu. Reclamele LED sunt ideale pentru agitația orașelor, fiindcă o semnalizare luminoasă aflată în mișcare atrage întotdeauna atenția. În locul unei reclame clasice, optează pentru un afișaj electronic, pe care îl poți programa oricând dorești, de la un calculator.

Mesajele publicitare vor ajunge direct la potențialul client, dacă achiziționezi o reclamă luminoasă a cărei programare se realizează rapid, datorită softului intuitiv. Pentru că intensitatea luminoasă este foarte mare, ai ocazia să o reglezi pe timp de seară sau noapte, tot din softul instalat pe calculator.

Atrage atenția prin efecte luminoase

O reclamă luminoasă de calitate va atrage mereu atenția prin efectele luminoase, LED-ul fiind cel mai recomandat pentru promovarea unei afaceri. Care ar fi motivul? Este singura opțiune foarte vizibilă și pe timpul zilei, în condiții de soare puternic. Ai nevoie de ecrane LED cu o tehnologie intuitivă și ușor de controlat, prin intermediul unui computer.

Ia în calcul achiziționarea unor reclame luminoase cu LED-uri, care îți permit proiectarea mesajelor statice, precum numele companiei, sau programabile ori care rulează cu viteză aleasă: dată, ora sau temperatura. Totodată, reclamele LED de calitate îți permit să reglezi intensitatea luminii proiectată de LED-uri, pentru a deveni vizibile atât ziua, cât și noaptea.

Ai parte de promovare non stop

Îți dorești o investiție sigură, pentru ani întregi de reclamă? Orice firmă își dorește succes și notorietate, așa că are nevoie în permanență de vizibilitate. O reclamă luminoasă pentru exterior îți aduce un alt avantaj unic - oferă promovare non stop, indiferent de momentul zilei.

Nici aspectul reclamelor LED nu este de neglijat. O asemenea soluție de afișaj electronic poate proiecta mesaje concise, iar o reclamă luminoasă oferă o notă de profesionalism și eleganță firmei pe care o reprezinți.

Este ușor de montat și de întreținut

O reclamă LED este ușor de montat și de întreținut! Un afișaj LED de calitate trebuie să vină însoțit de o carcasă rezistentă, care permite expunerea dispozitivului la temperaturi extreme sau la condiții meteorologice precum ninsoare, praf sau ploi abundente.

Ecranele LED își păstrează strălucirea și claritatea mesajelor datorită expunerii potrivite a LED-urilor, care permit caracterelor să-și păstreze vizibilitatea. Ar fi bine să știi și că modulele cu LED-uri sunt protejate cu un lac special, pe bază de silicon, folosit împotriva condensului și a umezelii.

Are un consum mic de energie

Reclama luminoasă LED are un consum redus de energie electrică și o durată mare de viață, fiind avantaje importante pentru o afacere prosperă. De asemenea, LED-urile asigură și o semnalizare excelentă a informațiilor dorite și scot în evidență locațiile în care sunt amplasate.

Se poate realiza și programa la dimensiunea dorită

O reclamă LED de calitate poate fi realizată în orice dimensiune, culoare sau structură, care să fie potrivite pentru compania ta. Proiectarea mesajelor de interes pentru potențialii tăi clienți este posibilă datorită softurilor performante, care îți permit să programezi sau să controlezi modul în care acestea apar pe reclamele luminoase.

Reclama luminoasă LED este cea mai eficientă modalitate de a transmite informații potențialilor clienți. Impactul va fi unul major, ceea ce se poate traduce prin clienți numeroși și vânzări mai mari.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.