(P) Care este rata de succes a unui implant dentar? Valoarea îi uimește chiar și pe medicii stomatologi!

(P) Care este rata de succes a unui implant dentar? Valoarea îi uimește chiar și pe medicii stomatologi!

Tratamentul cu implant dentar nu se remarcă doar prin numeroasele beneficii pe care le aduce pacienților, ci și prin rata de succes absolut impresionantă, de peste 95%.

Astfel se explică faptul că această soluție este unanim recomandată de către medicii stomatologi, fiind considerată superioară oricărei alte proceduri.

Beneficiile pentru starea de sănătate

În momentul în care înlocuiești rădăcina dintelui pierdut cu un implant dentar Dental Premier capabil să susțină o lucrare fixă definitivă, elimini mai multe riscuri pentru starea de sănătate a cavității bucale. Printre acestea, cele mai însemnate sunt cel de tasare a oaselor maxilar și mandibular și cel de migrație a dinților învecinați cu cel pierdut. Ambele ar produce, în timp, efecte extrem de neplăcute.

Tratamentul scade considerabil și riscul ca pacienții să dezvolte două dintre cele mai frecvent întâlnite afecțiuni la nivelul cavității bucale. Este vorba despre cariile dentare și despre boala parodontală, care afectează milioane de pacienți din lumea întreagă.

Beneficiile vizează și starea generală de sănătate. Datorită unui implant dentar, mâncărurile sunt din nou mestecate în mod corespunzător, ceea ce are un efect benefic asupra procesului de digestie. Iar o digestie corespunzătoare influențează benefic activitatea tuturor organelor interne.

implant dentar

Avantaje de natură estetică

Prezența îndelungată în cavitatea bucală a unui spațiu gol nu creează doar probleme de sănătate, ci și estetice. Mai ales lipsa unui dinte din față lasă o impresie dezagreabilă, astfel încât persoanele afectate evită să mai vorbească sau să mai zâmbească în public. Aspectul feței este și el afectat și, în plus, apar dificultăți la rostirea anumitor sunete, pentru a căror articulare este nevoie de dinți.

Toate aceste neplăceri dispar în momentul în care se apelează la soluția reprezentată de un implant dentar. Acesta nu poate fi diferențiat de dinții naturali, ci arată și funcționează la fel ca aceștia. Dicția redevine de asemenea perfectă, cu un impact pozitiv asupra întregii vieți sociale a pacientului. Nu este de mirare că, imediat după intervenție, ajunge să emane un plus de încredere în sine!

Cum se ajunge la o astfel de rată de succes?

Procedura desfășurată într-o clinică stomatologică presupune traversarea mai multor etape. Cea dintâi este una de pregătire, prin efectuarea unor consultații, radiografii, măsurători precise realizate cu ajutorul computerului tomograf. Starea generală de sănătate poate fi și ea testată prin analize de laborator.

Etapa chirurgicală constă în inserarea șuruburilor în osul maxilar sau mandibular, în cadrul unei operații care durează aproximativ 30 de minute. Pacientul este anesteziat și nu simte nici cea mai mică durere. Apoi, trebuie să aștepte între 2 și 6 luni, perioadă necesară pentru ca un implant dentar să se prindă în os.

Urmează etapa protetică, adică montarea și fixarea prin cimentare sau prin înșurubare – după mai multe proceduri premergătoare – a dinților ficși definitivi. Pentru îngrijirea acestora, va fi suficientă respectarea regulilor firești de igienă dentară, precum și efectuarea a două vizite pe an la cabinetul stomatologic, pentru controale de rutină.

Datorită progresului tehnologic și bunei pregătiri a medicilor, cu un implant dentar riscurile sunt minime, iar beneficiile maxime. Oferă-ți această soluție, pentru o calitate a vieții mult îmbunătățită!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Z Spot Media și Artec 3D lansează programul „Rabla” pentru scannere 3D în România
(P) Z Spot Media și Artec 3D lansează programul „Rabla” pentru scannere 3D în România

Pentru a sustine piata de scanare 3D din Romania, dar si pentru a incuraja sustenabilitatea, producatorul Artec 3D a lansat un nou program de schimb, disponibil pe o perioada limitata.

(P) INTEK 2023 - platformă de inovare, business și networking pentru transformarea industrială
(P) INTEK 2023 - platformă de inovare, business și networking pentru transformarea industrială

TEHNIC MEDIA vă invită la prima ediție INTEK - singurul târg expozițional din România dedicat transformării proceselor industriale, organizat între 4 și 7 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina, Brașov.

(P) Cum să îți construiești singur piscina în 2023 – trenduri și sfaturi de la specialiști
(P) Cum să îți construiești singur piscina în 2023 – trenduri și sfaturi de la specialiști

În ultimii ani trendul pe piața construcțiilor de piscine s-a mutat către achiziționarea de kituri și echipamente pentru piscine de la firme specializate și construirea acestora în regie proprie.

Recomandări
România riscă să piardă sute de milioane de euro, bani europeni, dacă nu rezolvă problema reciclării deșeurilor
România riscă să piardă sute de milioane de euro, bani europeni, dacă nu rezolvă problema reciclării deșeurilor

Pentru că nu reciclează aproape nimic din deșeurile produse, România este la coada Europei, cu un procent rușinos de nici 5 la sută, în condițiile în care media europeană de reciclare este de 10 ori mai mare.  

Fraţii Tate, eliberaţi din arestul preventiv în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Primele lor reacții
Fraţii Tate, eliberaţi din arestul preventiv în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Primele lor reacții

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au părăsit, vineri seară, arestul Poliţiei Capitalei, după trei luni de arest preventiv. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu.

Occidentul, desemnat drept
Occidentul, desemnat drept "amenințare existențială" în noua doctrină de politică externă a Rusiei. Ce urmărește Putin

Rusia a adoptat o nouă doctrină de politică externă, în care califică Occidentul drept o "ameninţare existenţială" a cărui "dominaţie" Moscova trebuie să o combată, descriindu-se pe sine în acelaşi timp drept o "civilizaţie" apărătoare a rusofonilor.