(P) Ai probleme cu puștiul tău? Iată 3 motive pentru care să-l înscrii la cursuri de dezvoltare personală

(P) Ai probleme cu puștiul tău? Iată 3 motive pentru care să-l înscrii la cursuri de dezvoltare personală

Adolescența este una dintre cele mai dificile perioade, atât pentru părinți, cât și pentru copiii care, acum, sunt în plin proces de descoperire a propriei identități.

Din acest motiv, limitele stabilite de părinți nu mai funcționează întotdeauna și, uneori, par că produc o destrămare a relației și așa fragilă. Ajută-ți copilul să se cunoască și să învețe să comunice eficient, atât cu familia, profesorii, cât și cu colectivul și prietenii. Înscrie-l la cursuri de dezvoltare personală!

 Aceste cursuri dezvoltare personala vor crea cadrul în care adolescentul tău să poată vorbi liber despre emoțiile sale, despre problemele cu care se confruntă, pentru a obține răspunsurile de care are nevoie. Astfel, vei avea un partener din afara familiei care să reușească să comunice pe ”limba” adolescentului tău. Și trebuie să recunoaștem că ”adolescenteza” este o ”limbă” neînțeleasă chiar și de tinerii ”vorbitori”.

 Iată 3 motive pentru care să înscrii copilul într-un program de dezvoltare personală

 Dezvoltarea personală presupune un proces de autocunoaștere al cărui scop final este acela de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltarea talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale. Iată cum îl va ajuta pe copilul tău participarea la cursuri de dezvoltare personală:

 · socializare – fie că ai acasă un copil timid, care nu reușește să stabilească niciun tip de contact și nici să-și facă prieteni; fie, dimpotrivă, adolescentul tău este mult prea prietenos și intră mereu în bucluc, în cadrul unui program de dezvoltare personală, tânărul va avea oportunitatea de a descoperi strategiile necesare pentru a-și controla emoțiile și pentru a putea comunica eficient și echilibrat. Astfel, va reuși să exerseze vorbitul în cadrul unui grup, să stabilească legături și chiar să lege prietenii;

· intimitate – în cadrul acestor cursuri de dezvoltare personală, adolescentul va putea beneficia de suportul și intimitatea de care are nevoie pentru a dezbate subiecte de interes legate de realitățile adolescenților (relații, transformări fizice, prietenii, apartenența la grup etc);

· relația cu părinții – cu toate că sigur crezi că adolescentul tău este cel care-ți dă bătăi de cap, trebuie să știi că și pe el îl frământă modul în care relația voastră s-a transformat. Parcă nu mai reușește să se conecteze cu tine, să îți vorbească, timpul este prea scurt, ești mereu grăbit sau pus pe ceartă etc. - acestea sunt numai câteva dintre gândurile și emoțiile care îl frământă pe tânărul tău. În cadrul acestor cursuri dezvoltare personală, adolescentul va învăța să comunice eficient, să reușească să își exprime poziția și să negocieze, fără a stârni un adevărat scandal;

Gestionarea emoțiilor și relațiilor este destul de dificilă în viața de adult, cu atât mai mult în adolescență, așa că oferă-i copilului tău un cadru profesional, cald și sigur, în care să își cunoască limitele și să descopere cum să le depășească, în mod constructiv. În cadrul Success Academy, poți alege ca adolescentul tău să își dezvolte abilitățile personale în cadrul unui grup cu predare în română sau în engleză, după preferințe. Astfel, acesta va fi integrat într-un program ce îmbină un mix de metode moderne de educație, în care sunt folosite exerciții, jocuri și experiențe practice pentru a-l ajuta pe copil:

 · să își dezvolte încrederea în sine, capacitatea de a lua și de a-și asuma decizii;

· să învețe totul despre a se organiza, a susține prezentări în public și a-și prioritiza obiectivele etc. 

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) De ce este important sa ajutăm organismul cu suplimente ce conțin acid hialuronic, dupa vârsta de 25 de ani
(P) De ce este important sa ajutăm organismul cu suplimente ce conțin acid hialuronic, dupa vârsta de 25 de ani

Cu siguranță ai auzit până acum de acidul hialuronic și modul benefic în care poate acționa acesta asupra menținerii tinereții și sănătății pielii noastre dacă îl introducem în rutina zilnică de îngrijire.

(P) Durerile de spate: cauze, simptome, tratament
(P) Durerile de spate: cauze, simptome, tratament

Durerile de spate sunt unul dintre motivele cel mai des întâlnite pentru care oamenii solicită ajutor medical sau au nevoie de zile libere de la serviciu și reprezintă una dintre principalele cauze de invaliditate la nivel mondial.

(P) Locurile secrete din Sighișoara care te duc mai aproape de istoria ei!
(P) Locurile secrete din Sighișoara care te duc mai aproape de istoria ei!

Oricine trece prin Sighișoara, cu siguranță se îndrăgostește de magia acestui orășel care amintește de originile oricărui transilvănean!

Recomandări
ANIMAȚIE GRAFICĂ | Cum ar fi ajuns tabloul cu semnătura lui Nicolae Ceaușescu în posesia traficanților de artă din Bulgaria
ANIMAȚIE GRAFICĂ | Cum ar fi ajuns tabloul cu semnătura lui Nicolae Ceaușescu în posesia traficanților de artă din Bulgaria

O operațiune coordonată de Europol, desfășurată în Bulgaria și Grecia, care a vizat traficul ilegal de artă, a dus la descoperirea unei picturi, semnată, se pare, de celebrul artist american, Jackson Pollock.

Klaus Iohannis, despre intrarea României în Schengen:
Klaus Iohannis, despre intrarea României în Schengen: "E complicat! Austria se opune din motive electorale"

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat joi, că decizia extinderii spațiului Schengen aparține Austriei, care se opune din motive electorale interne.

Franța, zguduită iarăși de proteste violente împotriva creșterii vârstei de pensionare. Mulțimea e furioasă pe Macron
Franța, zguduită iarăși de proteste violente împotriva creșterii vârstei de pensionare. Mulțimea e furioasă pe Macron

Proteste violente au avut loc și joi în Franța, în urma adoptării legii susținute de președintele Macron de creștere a vârstei de pensionare, de la 62 la 64 de ani. Aeroporturi și gări au fost blocate de mulțimi furioase.