(P) Cadouri amuzante pentru femeile atrase de obiecte inedite

Ultima actualizare: 14-01-2021 15:19
cadou

În general, se consideră că femeile sunt oarecum greu de mulțumit din punctul de vedere al cadourilor primite.

Sunt doamne și domnișoare care preferă să primească daruri scumpe, bijuterii și haine de firma, însă și femei care preferă să primească daruri inedite, cadouri amuzante, mai degrabă haioase și cu încărcătură emoțională, decât foarte costisitoare.

Aceste femei sunt ușor de mulțumit pentru că oferta de cadouri femei de pe piață la momentul actual, care aduc o notă inedită, este foarte bogată. Ceea ce înseamnă că persoanele aflate în până de idei care vor să facă un dar memorabil ființei dragi, fie că este vorba de mama, soție, sora sau prietenă, au oportunitatea de a investi într-un dar inedit din oferta Ropunct.ro.

Cană cu auto-amestecare – un dar inedit pentru femeile care iubesc ceaiul, cafeaua sau ciocolata caldă

Unul din cele mai interesante cadouri pentru femeile care adoră să savureze un ceai fierbinte sau o cafea delicioasă este cana cu auto-amestecare, care nu numai că scutește utilizatoarele de necesitatea de a amesteca bine zahărul în lichidul cald sau rece, dar beneficiază și de un design complet inedit. În plus, cana cu auto-amestecare poate fi folosită acasă sau la birou, este ușor de utilizat, femeile trebuie doar să umple cana cu băutura preferată, să îi pună capacul și să apese pe butonul de pe mâner. Această cană funcționează pe baza de baterii și are o capacitate de aproximativ 250 ml. Această cană este doar una dintre multele oferite pe site-ul magazinului, majoritatea făcând parte din categoria de căni personalizate.

Adoră să gătească? Oferiți-i o formă de mâna pentru fursecuri

Femeile care preferă să gătească prăjituri în casă se vor bucura cu siguranță să primească o formă pentru fursecuri pe care o pot folosi pentru a da viață ideilor pe care le au și pentru a coace cele mai interesante fursecuri. Forma de mâna este ideală pentru a personaliza prăjiturile în diferite forme, acestea pot fi personalizate și cu glazură pentru unghii și pentru diferite accesorii (inele, brățări, tatuaje) și vor fi primite cu mult drag de membrii familiei care vor degusta degețel cu degețel.

Oferă o harta cusături încrucișate pasionatelor de cusut și de … călătorii

Femeile care preferă să călătorească în jurul lumii și chiar au câteva călătorii făcute, dar care au suficient de multă răbdare pentru a coase un goblen, se vor bucura să primească un cadou mai mult decât inedit, o harta cusături încrucișate. Astfel, femeile își pot coase călătoriile în jurul lumii pe harta și chiar câteva amintiri din acele locuri, pot coase chiar și numele țării și o pot agață de un perete, așteptând să o completeze cu alte cusături, de la an la an.

O ramă foto amuzantă – un cadou mai mult decât potrivit pentru birou

Femeile care au activitati ce presupune muncă la birou, se pot delecta în pauzele de masă sau în timpul în care nu sunt asaltate de către clienți și de dosare, cu o ramă foto amuzantă care să prezinte amintirile din călătorii. Rama foto amuzantă permite adăugarea de imagini, texte, astfel încât să se poată crea o pagină de benzi desenate personalizată. Rama este însoțită de o selecție de autocolante cu bule de vorbire și de un marker.

Fără doar și poate, cadourile inedite și amuzante pot fi găsite pe site-uri de specialitate, astfel încât cei care vor să își surprindă partenerele de viață sau femeile importante din viața lor să nu fie nevoite să se deplaseze la un magazin de specialitate în acest sens. În plus, aceste cadouri nu numai că vor aduce zâmbete de mulțumire, ci vor rămâne și ca o amintire plăcută în memoria celor care le primesc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO