(P) Bucureștenii iau cu asalt noua platformă de programări la salon, Stailer

Ultima actualizare: 24-06-2021 17:07
Stiri

Stailer, o platformă dedicată digitalizarii programărilor pe care le facem cu toții la saloanele de hair and beauty, include și Bucureștiul pe lista de opțiuni.

Deocamdată este disponibilă și pentru programări la saloanele din orașe precum Iași, Timișoara, Cluj și Oradea. Succesul acestui proiect a dus la această evoluție destul de rapidă.

Publicul bucureștean, încântat de idee

 

Oricine a avut la un moment dat nevoie de programari la salon în Bucuresti știe ce aventură întâmpină. Nu doar că are de căutat printre zecile de oferte din fiecare sector al capitalei, însă ulterior va suna continuu până când reușește să primească răspuns și cu greu va găsi și loc liber. Și dacă vă gândiți că online-ul ar fi de ajutor, de cele mai multe ori paginile web ale saloanelor sunt de pură prezentare, unele nu sunt actualizate și oricum nu includ lista de prețuri. Astfel de detalii chinuie pe oricine are nevoie, mai ales urgent, să se programeze la salon.

Fără să plătiți vreo taxă de urgență sau vreun comision, online puteți rezolva totul din câteva click-uri. Este principiul după care funcționează Stailer. Astfel, o programare la tuns in Bucuresti poate fi făcută la fel de ușor precum e shopping-ul online spre exemplu.

Iată cum funcționează Stailer

 

Puteți face un test și veți înțelege mai ușor cum stă treaba cu Stailer. Accesați pagina oficială, iar filtrul care vă întâmpină este cel care face minunea să se întâmple, adică cel care vă triază din start opțiunile, pentru o alegere mai facilă.

Setați data, ora, pentru cine este serviciul, ce tip de serviciu din sfera celor de hair and beauty, orașul desigur și dați start. Lista ce vă este afișată în doar câteva secunde înseamnă tot atât de multe opțiuni să vă găsiți un salon cu loc liber pentru o programare la tuns în București în următoarea oră.

Selectați salonul în funcție de preț, cât durează un tuns sau cât de aproape este salonul de locația voastră. Nu doar că veți face această selecție, însă nu este necesar să telefonați pentru a vă programa. Tot aici puteți face asta, adică setați din câteva click-uri totul și primiți imediat și o confirmare. Pare deci că aceasta va fi misiunea voastră când sunteți la metrou, în acele momente în care sunteți blocați în trafic.

Gratuit și rapid

 

Stailer nu vă taxează. Tocmai aici este marele avantaj. Nu trebuie să vă instalați cine știe ce aplicație în telefon, ci doar să accesați pagina în cauză. Un cont creat aici poate face totul și mai rapid pentru voi, căci nu veți mai introduce de fiecare dată datele voastre. Dar nu este obligatoriu. Totuși dacă doriți și acces la ceva funcționalități extra, asta este soluția. Spre exemplu pentru a seta remindere.

Publicul bucureștean se va bucura să afle că accesul aici este nelimitat, la fel ca și posibilitatea de a programa toate vizitele la salon, fie ele lunare, săptămânale, ocazionale.

Descoperiți Stailer și cum vă poate ajuta.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO