(P) Au început înscrierile pentru cursurile de IT gratuite dezvoltate de Digital Stack în cadrul Atelierului de Șanse

advert

Atelierul de Șanse revine și în 2024 cu o serie diversă de cursuri și workshopuri de IT gratuite realizate de Digital Stack.

Acestea sunt potrivite pentru persoanele care caută oportunități de reconversie profesională. Digital Stack, dezvoltator de cursuri personalizate de IT, este unul dintre partenerii Orange Digital Center de la începutul anului 2023 pentru programul Atelierul de Șanse. Până acum au trecut peste 300 de persoane prin aceste cursuri, selectate și evaluate din peste 1500 de aplicanți. Pe lângă cursuri și workshop-uri, participanții beneficiază și de oportunități care le facilitează găsirea unui loc de muncă în domeniul IT, precum evenimente de cunoaștere cu angajatori sau sesiuni de dezvoltare a abilităților de comunicare interpersonale.

 • Digital Stack este unul dintre partenerii principali în cadrul proiectului Atelierul de Șanse organizat de Fundația Orange România. Proiectul oferă oportunități de reconversie profesională prin intermediul cursurilor și resurselor gratuite;
 • Au început înscrierile pentru cursurile și workshop-urile gratuite de IT și digitalizare dezvoltate de Digital Stack din 2024. Înscrie-te aici!
 • Participanții beneficiază și de alte oportunități care le cresc șansele găsirii unui loc de muncă în domeniul IT, precum sesiuni de cunoaștere cu angajatori și recruiteri din industria IT;
 • În 2023, prin cursurile de reconversie profesională dezvoltate de Digital Stack au trecut peste 300 de oameni, selectați din peste 1500 de aplicanți;

Scopul Atelierului de Șanse, inițiat de Fundația Orange România, este și de a-i sprijini pe participanți în procesul de reconversie profesională. Astfel, Digital Stack realizează sesiuni de cunoaștere cu angajatori și recruiteri din industria IT și sesiuni de training de dezvoltare a abilităților de comunicare interpersonală, de scriere a CV-ului, de pregătire pentru interviuri și de construirea profilului de LinkedIn. Digital Stack susține cu entuziasm inițiativa Fundației Orange România prin care oamenii sunt sprijiniți în procesul de căutare a unor noi perspective de carieră într-un mediu digital în continuă schimbare.

Poți beneficia de următoarele workshop-uri și cursuri dezvoltate de Digital Stack în cadrul Atelierului de Șanse:
 • Workshop-uri:
  • Introducere în Inteligența Artificială Generativă (4h)
  • Design de comenzi în Inteligența Artificială Generativă (3h)
 • Cursuri:
  • ⁠Descoperă lumea digitală cu Google! (10h)
  • Intro în Programare (20h)
  • Introducere în WordPress: Crearea de bloguri, site-uri personale și platforme de comerț electronic (20h)
  • Testare Software Manuala (80h)
  • Web front-end development (80h)
  • Introducere în Python development (40h)

Cursurile sunt dezvoltate și predate de experți și lideri în industria IT, parte din comunitatea de traineri ai Digital Stack. Aceștia îi ghidează pe participanți de-a lungul procesului de învățare și le oferă resursele necesare pentru a-și dezvolta competențele în mod eficient. Este o oportunitate benefică celor care vor să învețe de la profesioniști și să aibă un start într-o carieră din industria IT.

De-a lungul anului 2024, Digital Stack și Fundația Orange România își propun să sprijine sute de oameni în procesul de reconversie profesională spre industria IT. Un exemplu de poveste de succes este a Cristinei Dobre, absolventă a cursului Google Workspace din 2023 și de profesie translator, care și-a dorit să se reinventeze din punct de vedere profesional: ,,Am ales acest curs tocmai pentru că am înțeles pe pielea mea ce înseamnă să fii în pas cu tehnologia. Pentru mine a fost diferența dintre faliment și succes. Sunt aici să învăț pentru că știu că trebuie să fac mai bine iar experiența anterioară m-a ambiționat și mai tare.”

Citește și
Jocuri de culise la Strasbourg: Iohannis reintră în cărți pentru o funcție importantă. Alternativa în cazul unui eșec la vot al Ursulei von der Leyen

Pentru mai multe informații despre cursurile disponibile și modul de înscriere, accesează website-ul Atelierului de Șanse.

Despre Digital Stack

Digital Stack este un dezvoltator de experiențe de învățare de IT personalizate și de soluții de formare pentru indivizi și organizații. Cu o comunitate de peste 150 de traineri, experți și lideri în industria IT, Digital Stack este partenerul tău în dezvoltarea profesională a angajaților tăi prin crearea de programe de învățare axate fie pe reskilling, fie pe upskilling în IT.

Despre Fundația Orange România

Fundația Orange România este o organizație non-profit dedicată dezvoltării sociale și comunitare. Prin proiectul Atelierul de Șanse, Fundația Orange România își propune să ofere oportunități de reconversie profesională și să sprijine dezvoltarea personală și profesională a indivizilor din diverse medii socio-economice.

Contact: [email protected]

Legături utile:

Articol recomandat de sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai atrăgătoare voleibalistă"
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai atrăgătoare voleibalistă"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) De ce este important să călătorești pentru sănătatea ta mintală?
(P) De ce este important să călătorești pentru sănătatea ta mintală?

Călătoriile sunt o modalitate de a explora noi locuri și culturi cu un impact profund asupra sănătății mintale.

(P) Activități populare cu care să pierzi timpul pe vremea caniculară, indiferent de stilul de viață
(P) Activități populare cu care să pierzi timpul pe vremea caniculară, indiferent de stilul de viață

Serile de vară caniculare ne aduc la un impas: când totul este prea cald pentru orice, ce e de făcut ca să nu te plictisești? Află aici idei de a petrece timpul.

(P) Transformă-ți bucătăria într-un spațiu de vis: sfaturi pentru modernizare și funcționalitate
(P) Transformă-ți bucătăria într-un spațiu de vis: sfaturi pentru modernizare și funcționalitate

Bucătăria este inima casei tale, un spațiu unde petreci timp prețios alături de familie și prieteni, gătind și savurând mese delicioase. Transformarea bucătăriei tale într-un spațiu de vis nu trebuie să fie complicată sau costisitoare.

Recomandări
România „fierbe” în a 10-a zi de caniculă, iar aerul a devenit irespirabil. „Fierb cum fierbe oala pe aragaz”
România „fierbe” în a 10-a zi de caniculă, iar aerul a devenit irespirabil. „Fierb cum fierbe oala pe aragaz”

Este a 10-cea zi de caniculă și vârful acestui chin. Peste dogoarea soarelui s-a suprapus un val de umezeală adus de furtuni, iar aerul a devenit irespirabil.

Calcule complicate pentru președinția Comisiei Europene. Varianta Klaus Iohannis, ignorată total în capitalele europene
Calcule complicate pentru președinția Comisiei Europene. Varianta Klaus Iohannis, ignorată total în capitalele europene

Viitorul Ursulei von der Leyen ca președinte al Comisiei Europene atârnă de fiecare vot pe care îl va primi joi de la parlamentul nou ales.  

Tot mai mulți tineri vor la catedră, atrași de salariile care au crescut în ultimii ani dar și de programul mai lejer
Tot mai mulți tineri vor la catedră, atrași de salariile care au crescut în ultimii ani dar și de programul mai lejer

„Ca profesor, ai o slujbă stabilă, multe vacanțe, și chiar un salariu decent!” Asta spun candidații la examenul de titularizare, cu aproape 30% mai mulți ca în 2023.