(P) Antrenamentul imunității începe odată cu toamna şi cu produsele Manicos

advertorial

Începe perioada aceea din an când ne împărțim între săptămâni cu copilul în colectivitate și săptămâni acasă.

Răcelile de sezon sunt frecvente, ba chiar firești într-o oarecare măsură. Trebuie spus că nu există miracol prin care copiii să nu se îmbolnăvească. Ba chiar și adulții cad pradă virozelor. Există însă măsuri de prevenție care pot prelungi perioada până când imunitatea este lovită de un virus.

Pentru că se schimbă sezonul și regimul termic, pentru că cei mici încep perioada de școală sau grădiniță, pentru că virozele de sezon mai întâi de toate sunt frecvente, nu strică un antrenament al imunității. Obțineți asta prin consum echilibrat al meselor de peste zi, cu porții generoase de legume, fructe, odihnă suficientă și hidratare corespunzătoare. Până acum nimic din ce nu ați mai auzit, doar principii sănătoase ce clădesc baza imunității. De restul se ocupă diverse tipuri de produse naturiste, precum cele de la Manicos.

Siropuri naturale de la Manicos

 

Pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu acest brand, Manicos este producător autohton de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru îngrijire corporală. Deține 3 game de produse cosmetice, Verre de Nature, Verre de Nature 98% natural și Verre de Nature 98% vegetal, toate cu un conţinut ridicat de ingrediente valoroase de origine naturală.

Printre zecile de produse regăsim și siropuri naturale. Acestea conţin extracte vegetale şi produse ale stupului, sunt concentrate și au efect multiplu, însă în principal vorbim despre dozele consistente de vitamine și minerale pe care le oferă organismului. În amestec cu apă plată sau minerală se vor transforma în suc delicios și o ocazie plăcută de a fi savurate. Pot fi consumate și de copii. Nu conțin conservanți, coloranți și sunt îndulcite cu miere si zahar.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Siropul de vișine cu miere spre exemplu - conține o doză de vitamine, un mix de vitamina C cu A, B1 și B2 cu magneziu, fier, calciu, vitamina K sau acid elagic printre altele. Consumul de acest sirop înseamnă vitaminizare bogată, doză de energie și un stimul pentru imunitate. Organismul primește totodată și minerale și elemente antioxidante. În alte variante de sirop de fructe regăsim la acest producător și pe cele din cătină, coacăze negre sau măceșe, de asemenea în amestec cu miere.

Miere, propolis si extracte vegetale

 

Sistemul imunitar ne apară de viruşi, microbii şi bacteriile responsabile de apariţia şi dezvoltarea bolilor. Atunci când imunitatea scade apar răcelile, gripa, obosim uşor şi putem avea chiar probleme de tranzit intestinal. Persoanele care au imunitate scăzută răcesc des, chiar şi de mai multe ori pe sezon, pot dezvolta infecţii urinare, candida, herpes şi prezintă stări de somnolenţă şi moleşeală. De asemenea, perioada de vindecare creşte considerabil.

Siropul de echinacea şi siropul Imunostim sunt două din rețetele recomandate pentru a ajuta imunitatea. Au efect de tonifiere a organismului, sporind capacitatea de autoapărare a acestuia. Totodată sunt utile pentru cei în convalescenţă, în astenii sau perioade de oboseală.

Cunoaștem puterea plantelor si a extractelor vegetale. Doar că acestea au nevoie de timp și constanță în administrare pentru a-și dovedi eficienţa. Așadar, pentru ca siropurile menționate să fie și benefice, cu rezultate reale, trebuie să respectați o schemă de administrare.

Sporește eficienţa produselor cu o administrare corectă

 

Producătorul menționează despre acest aspect la fiecare produs în parte. Este posibilă și administrarea acestor tipuri de produse și copiilor, după indicații clare, în funcție și de scopul urmărit, de a trata sau de a preveni afecțiunile diverse.
Sunt puține excepții când acestea nu sunt indicate spre consum. Acțiunea benefică a plantelor și a fructelor, a rețetei din care ingredientele naturale nu lipsesc poate fi un scut de apărare perfect la orice vârstă. De preferat să încercăm ca până la medicamentație să avem bazele unei imunități mai puternice. Mai ales în contextul actual al pandemiei cu noul coronavirus, interesul este de a găsi metode naturale de a stimula imunitatea.

Dacă sunteți preocupați totuși de cantitatea de zahăr din acestea există și sortimente de sirop fara zahar. Ca înlocuitor este folosit extractul de ștevie si eritritolul, ambii îndulcitori naturali cu puține calorii. Pentru cei mici și cei mari, astfel de siropuri sunt o recomandare.

Cei interesați pot achiziționa produsele Manicos direct din eshop-ul producătorului, manicos.ro.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere

Visezi la gene lungi, voluminoase și curbate, care să îți intensifice privirea și să îți confere un plus de magnetism? Extensiile de gene pot fi soluția perfectă pentru tine!

(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.