(P) 3 elemente de care să ții cont atunci când îți alegi rochia perfectă pentru orice tip de eveniment

rochie

Alegerea rochiei potrivite în funcție de evenimentul la care dorim să mergem este foarte importantă, deoarece ne dorim să arătăm bine.

Dar ce criterii trebuie să luăm în considerare pentru a arăta pur și simplu fabulos și a ne simți bine în pielea noastră?

Orice femeie are în garderobă mai multe tipuri de rochii, diferențiate prin croi, culori sau materiale. Rochiile sunt printre cele mai apreciate articole vestimentare, acestea oferind un plus de feminitate, eleganță și rafinament.

Însă, este important să alegi rochia potrivită pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de culoare, model și silueta pe care o ai, pentru a arăta bine de fiecare dată.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Deci, de ce să ții cont pentru a-ți alege rochia de seară perfectă pentru tine?

Culoarea

Un prim element ar ficuloarea. De ce? Pentru că, nuanțele pe care alegem să le purtăm ne influențează starea fizică și psihică, dar ne reflectă în aceleași timp personalitatea.

Este important să ai în vedere felul în care culoarea rochiei pe care alegi să o porți îți pune în evidență tenul, culoarea ochilor, dar și a părului. Mai mult, ținuta aleasă trebuie să îți sublinieze trăsăturile și atuurile, într-un mod cât mai plăcut.

În continuare, vom vorbi despre alegerea culorilor pentru rochia de seară în funcție de eveniment și de personalizarea pe care o avem.

Evenimentele speciale sunt cele mai potrivite pentru a alege ținute elegante, care să arate deosebit, dar în același timp să te simți și în largul tău în timp ce le porți.

Alege rochia în funcție de durata și tipul evenimentului, acest lucru este important pentru a te simți confortabil și a avea o ținută adecvată.

Spre exemplu, negru este alegerea potrivită oricând, indiferent de anotimp sau lungimea rochiei, dacă este mini, midi sau lungă. Chiar dacă optăm pentru rochii mulate sau largi, negrul este o variantă, prin care este greu să dai greș. Pe niktobrand.ro găsești o varietate de modele de rochii ce pot fi personalizate în funcție de mărimea ta și sunt croite din materiale italiene de calitate.

Roșu este o culoare foarte pasională, senzuală și plină de energie. O rochie roșie poate transmite încredere în sine, curaj și pasiune. Este o opțiune excelentă pentru evenimentele romantice sau cele în care vrei să fii în centrul atenției.

Albastrul este asociat cu calmul și încrederea. O rochie albastră poate fi alegerea perfectă pentru evenimentele mai formale sau cele în care dorești să emani încredere și seriozitate.

Verdele este culoarea naturii și a prospețimii. O rochie verde poate transmite o atitudine pozitivă, armonie și bunăstare. Este potrivită pentru evenimentele în aer liber sau cele cu tematică ecologică.

Galbenul este culoarea optimismului și a bucuriei. O rochie galbenă poate sugera că ești o persoană veselă și plină de energie. Este potrivită pentru petrecerile cu atmosferă relaxată și prietenoasă.

Tipul evenimentului

Un alt aspect de care trebuie să ții cont în alegerea rochiei tale este tipul evenimentului.

Eveniment formal sau gală

Fie că ne referim la baluri, nunți, serate de gală optează pentru rochii elegante și sofisticate. Putem alege o rochie lungă, din materiale precum mătase, dantelă sau catifea. Alege culori cum ar fi negru, roșu, navy sau auriu.

Cocktail party

Pentru evenimentele mai informale poți alege rochii mai scurte, dar elegante. Culorile și modelele pot fi mai îndrăznețe, pentru a-ți putea pune în evidență personalitatea. Alege lungimea rochiei în funcție de preferințe.

Eveniment de tip Red Carpet

În acest caz putem opta pentru rochii cu detalii strălucitoare, broderii sau paiete. Culorile și croielile pot fi cât mai unice și sofisticate, pentru a captiva atenția celor din jur.

Nuntă

În acest caz este important să respectăm dress code-ul indicat pe invitație. În cazul unei nunți formale poți alege o rochie elegantă, iar pentru nunțile în aer liber poți alege o rochie scurtă sau midi.

Sezonul

Este un factor de care trebuie să ținem cont în același timp atunci când ne alegem rochia de seară. Optează pentru materiale adecvate condițiilor meteo și asigură-te că te vei simți confortabil pe toată durata evenimentului.

În final, indiferent de tipul evenimentului, asigură-te că rochia pe care o alegi te face să te simți încrezătoare . Rochia trebuie să îți evidențieze corpul, dar să fie și în acord cu personalitatea ta. Reține faptul că încrederea în sine este cel mai frumos accesoriu.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cum să vă feriți de site-urile fake. Pățania unei tinere care a comandat o rochie
Cum să vă feriți de site-urile fake. Pățania unei tinere care a comandat o rochie

Fiţi precauţi atunci când faceți cumpărături online. Mai mulți români au fost înșelați de reprezentanții unor magazine, care își promovau produsele, pe rețelele sociale.

Recomandări
Rusia ar putea să nu înceapă un război total cu NATO, dar Putin are un plan pentru a distruge Alianța din interior
Rusia ar putea să nu înceapă un război total cu NATO, dar Putin are un plan pentru a distruge Alianța din interior

Rusia este slăbită din cauza războiului din Ucraina și nu poate ataca NATO, dar se pare că Vladimir Putin ar avea, totuși, un plan de a distruge Alianța din interior, spun experții.

INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”
INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”

Sebastian Burduja, candidat PNL la Primăria Capitalei, este încrezător în șansele sale în cursa pentru șefia PMB.

ANIMAȚIE. Cum au fost atacați polițiștii de frontieră din Timiș, când încercau să oprească traficanții de migranți
ANIMAȚIE. Cum au fost atacați polițiștii de frontieră din Timiș, când încercau să oprească traficanții de migranți

A fost stare de alertă toată ziua în Timiș, după ce doi polițiști de frontieră au fost răniți în timp ce încercau să captureze o rețea de migranți care voia să iasă ilegal din România.