(P) 3 avantaje notabile care plasează centralele termice Ariston în topurile de profil

(P) 3 avantaje notabile care plasează centralele termice Ariston în topurile de profil

De cele mai multe ori, alegerea unei centrale termice se dovedește o adevarată provocare pentru cei care nu cunosc în detaliu toți factorii de care trebuie să țină cont pentru a lua cea mai bună decizie.

Fiind o investiție de lungă durată, cu impact asupra bugetului și confortului intregii familii, este important ca centrala aleasă să aparțină unui brand cunoscut, cum este Ariston, care să confere încredere.

Pe lângă designul modern și foarte plăcut, producătorul de centrale termice Ariston pune preț pe eficiența ridicată, pe consumul scăzut, dar și pe impactul pe care il au asupra mediului inconjurător.

Achiziționate împreună cu toate accesoriile necesare și instalate corect de către profesioniști, ele pot fi utilizate timp îndelungat și cu usurință, de către orice cumpărător, reducând consumul de energie cu până la 35%.

O centrală termică Ariston oferă combinația optimă între performanțe durabile, design intuitiv și consum avantajos.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Această marcă se situează pe primul loc în Romania în ceea ce privește vânzarea de soluții pentru încălzirea locuinței și generarea de apă caldă, având experiență semnificativă în producerea și comercializare de centrale termice.

Locul fruntaș pe piață demonstrează eficiența și performanțele de care aceste produse dau dovadă, dar și preferințele clienților.

Centrale termice Ariston pe gaz recomandate

 

Brandul Ariston oferă modele de centrale termice pe gaz, în condensare, pentru toate tipurile de nevoi:

Alteas One – centrala de top a portofoliului Ariston, cu design deosebit din sticlă neagră securizată și conectivitate inclusă;

Clas One – cea mai vândută centrală termică a portofoliului, care oferă un raport foarte bun între performanțe și costuri;

Cares Premium – varianta economică și fiabilă;

Clas One System – centrala termică doar pentru încălzire, care se poate monta împreună cu un boiler indirect de capacitate mai mare;

Clas B One – centrala termică cu boiler încorporat, pentru aport mărit de apă caldă,

sunt doar câteva dintre acestea.

Avantajele unei centrale termice Ariston

 

Toate aceste modele oferă avantaje semnificative celor care le utilizează:

1. Sunt cu mult mai eficiente decât centralele termice tradiționale (convenționale)

 

Centralele termice Ariston în condensație sunt, în primul rând, mult mai eficiente decât centralele termice tradiționale pentru ca reutilizează energia gazelor de evacuare.

Utilizatorii care optează pentru o astfel de centrală în condensație au și placuta surpriză de a obține un consum de gaze mai mic cu până la 25% (condensare -25% și cu accesorii până la 35%).

De asemenea, centralele termice Ariston au un randament extrem de ridicat, modelele menționate anterior atingând valori de până la 108%. Acest randament implică și un consum redus și automat facturi mai mici la încălzire.

2. Au o durată de viață mare și funcții smart

 

Un alt avantaj pe care îl oferă centralele termice Ariston constă în durabilitatea în timp. Acestea au o durată de viață mai mare decât centralele tradiționale, beneficiind de o garanție comercială exinsă de până la 7 ani sau 5 ani, în funcție de model.

În plus, pe lângă aspectul modern, acestea vin și cu funcții moderne și cu posibilitatea controlării lor de la distanță.

3. Designul avantajează orice locuință

 

Aspectul modern al centralelor termice Ariston garantează faptul că pot fi integrate în orice fel de spațiu fără nicio problemă.

Acestea aduc un plus la capitolul estetică, indiferent unde sunt amplasate, și se potrivesc perfect oricărui stil de amenajare.

De fapt, centralele termice Ariston reprezintă o combinație inteligentă între eficiența în încălzirea locuinței și designul intuitiv, precum și posibilitatea de a ține sub control consumul, grație aplicației gratuite Ariston Net, cu ajutorul căreia se poate controla centrala de oriunde sunteți.

În concluzie, persoanele care doresc să investească într-o centrală termică de încredere, eficientă și cu design plăcut, care să le asigure confortul dorit, își pot îndrepte atenția către modelele Ariston.

Sunt disponibile pentru încălzire și producerea de apă caldă menajeră în mai multe game de putere, în funcție de necesitățile clienților, de spațiul ce trebuie încălzit și de preferințele și exigențele membrilor familiei.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.