(P) Cum alegi o pereche de ghete ideale pentru sezonul rece

Cum alegi o pereche de ghete ideale pentru sezonul rece

În sezonul rece, pantofii sport sau cei cu toc nu-și mai au locul în ținutele de zi cu zi.

 

Așa că vei avea nevoie de ghete care să te protejeze de frig și să asorteze cu hainele din garderoba ta. Alegerea poate părea dificilă, mai ales dacă mergi la birou sau dacă adopți un stil vestimentar ceva mai elegant.


Cum alegi o pereche de ghete pentru iarnă, astfel încât să îmbini confortul cu moda? În primul rând trebuie să iei în calcul temperaturile scăzute și să optezi pentru modele călduroase. Materialul din care sunt confecționate este și el foarte important, cel recomandat fiind pielea naturală, pentru mai multă rezistență. Evită pielea întoarsă pe ploaie sau zăpadă, căci se va umezi.
Găsești, mai jos, câteva sfaturi utile în alegerea ghetelor pentru iarnă:


Alege mărimea potrivită astfel încât să nu te strângă


Ghetele trebuie să ofere confort picioarelor tale. O pereche de încălțări comode sunt cele care nu te strâng, așa că e important să acorzi o atenție sporită mărimii potrivite. Probează-le înainte să le cumperi sau, dacă alegi să le achiziționezi online consultă ghidul de măsuri pe care site-urile de profil îl pun la dispoziția clienților, Măsoară corect talpa, conform indicațiile, pentru a ști cu precizie care e mărimea de care ai nevoie. Ține cont și de faptul că vei purta șosete la interior, așa că le poți lua cu o jumătate de număr mai mari față de pantofii sport, de exemplu.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării


Optează pentru ghete din piele naturală


Ghetele pentru dama din piele naturală îți vor asigura confort și vor ține de cald, iar pe lângă asta sunt și rezistente. Investește în calitatea încălțămintei tale. Pielea nu se deteriorează și își păstrează aspectul îngrijit pentru timp îndelungat. Se curăță ușor și este impermeabilă, astfel că nu riști să te uzi la picioare atunci când plouă. Deși sunt ceva mai costisitoare decât alt tip de materiale sintetice, ia în calcul faptul că investești într-o astfel de pereche de ghete pe termen lung.
Nu uita să verifici talpa, să fie bine finisată și de preferat antiaderentă, pentru atunci când va fi gheață sau zăpadă. O talpă rezistentă ofertă protecție și stabilitate picioarelor. Capsele, țintele, fermoarele, lanțurile metalice sau alte accesorii vor oferi un plus de feminitate și modernitate ghetelor tale de iarnă, însă ai grijă să nu te incomodeze la purtare.


Ghetele cu blană la interior aduc un plus de confort iarna


Dacă ești genul de persoană care simte prima data frigul la picioare, atunci recomandarea este să optezi pentru ghete cu blană la interior. Și cele căptușite cu burete sau puf sunt o alegere potrivită pentru iernile geroase, când temperaturile scad sub 0 grade Celsius.


Ghete scurte sau până la genunchi, ce să alegi?


Ghetele scurte sunt practice și versatile, căci merg purtate cu orice fel de pantaloni, de la blugi și până la trening. De cealaltă parte, cele care ajung sau chiar depășesc genunchii te protejează și mai mult de frig și sunt potrivite mai ales dacă obișnuiești să porți fuste și rochii cu ciorapi groși, pe timp de iarnă.


Adaugă branțuri dacă e nevoie


Dacă te-ai decis asupra ghetelor iarnă și totuși vrei și mai multă căldură, iată un pont care va spori confortul pentru picioarele tale. Pune branțuri pe talpa încălțămintei. Poți alege varianta căptușită cu blană, din burete sau chiar din piele naturală. Se găsesc pe mărimi sau se decupează după măsura fiecăruia.
Indiferent de stilul tău vestimentar, nu uita că iarna e nevoie de încălțăminte potrivită pentru frig și îngheț, astfel că alegerea ghetelor pentru sezonul rece trebuie să țină cont de cel mai important criteriu: confortul și căldura picioarelor tale.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Parchetul General anunţă continuarea urmăririi penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman și mai multe persoane
Parchetul General anunţă continuarea urmăririi penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman și mai multe persoane

Parchetul General anunţă, joi, continuarea urmării penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cosma şi generalii Vasile Dobrinoiu şi Petre Peter.