Restaurantele din România, testate în premieră de un ghid culinar internaţional

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2017 13:40
Categorie: Romania, te iubesc!

Anul acesta, restaurantele din România vor fi testate în premieră de un ghid culinar internaţional. Şase inspectori români vor fi, mai întâi, pregătiţi de experţi din străinătate.

 Apoi, ei vor încerca mâncarea din 200 de localuri.

Aflăm de la Comme de Cherisey, preşedintele ghidului culinar Gault & Millau, cum sunt punctate restaurantele. Dar si la ce sunt atenţi inspectorii când intră într-un local şi cum evaluează mâncarea, in materialul VIDEO atasat.

De la coadă pentru salamul de soia, la redescoperirea calităţii. Cât de sănătos mâncăm

De la coadă pentru salamul de soia, la redescoperirea calităţii. Cât de sănătos mâncăm

Vlad Plahotniuc - agerpres

Vladimir Plahotniuc, personajul cu multiple identități, acuzat de fapte grave în România

O mare de peturi, noxe şi otrăvuri aruncate în aer, imaginea care va costa România sute de mii de euro pe zi

Substanţele nocive pe care le inhalează românii în fiecare zi: "Favorizează îmbătrânirea celulară la orice nivel"

Prețul plătit de români pentru poluare: 23.000 de oameni morţi, echivalentul unui oraş mic care dispare în fiecare an

Cele două lumi din Cuba comunistă. Interviu cu un muncitor care are curaj să spună adevărul

Capitalismul din Cuba comunistă. Mâncarea și internetul se dau cu porția, pe cartelă

Cuba, Havana

Diferența dintre fosta Românie comunistă și Cuba de azi. Bișniță și case închiriate turiștilor