Duminică, ora 18:00: noul sezon România, te iubesc! Anchete de excepție și reportaje emoționante

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2018 10:15
Categorie: Romania, te iubesc!

Un nou sezon marca "România, Te iubesc!" începe duminică, la ora 18:00, la Pro TV, iar colegii noştri promit anchete de excepţie şi reportaje emoţionante.

De 11 ani, echipa România, te iubesc! trage autoritățile la răspundere și le arată telespectatorilor neregulile din țară, dar și exemple de români demne de urmat, care au înțeles că schimbarea începe cu ei. Sezonul 21 al emisiunii debutează duminică, de la ora 18:00, la PRO TV, cu un reportaj semnat de Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV.

Alex a mers în mijlocul naturii pentru a le arăta telespectatorilor dezastrul produs la Rânca, un colț de rai stricat de oameni în goana după bani sau aer curat. Construcțiile haotice, lipsa unui plan de dezvoltare, dar și a unei canalizări corespunzătoare au transformat drastic locul. De șapte ani localnicii își devarsă gunoiul în patru stații de epurare care nu au funcționat nici măcar o zi. Prin urmare, toate mizeriile ajung direct în pădure, iar rezultatul este unul devastator.

„La Rânca au case judecători, procurori, politicieni, funcționari publici, oameni cu influență, care, însă, distrug locul cu inconștiență. Duminică îi vom cunoaște pe primari, foști primari, viceprimari, președinți de Consiliu Județean, prefect, pe toți cei care aveau și au datoria să facă ceva pentru salvarea acestui loc. În noul sezon suntem în continuare aici, pe metereze. Luptăm, arătăm realitățile acestei țări și sperăm în continuare că vom schimba cu materialele noastre mentalități și comportamente!”, a declarat Alex.

Determinarea echipei a depășit granițele țării și în acest sezon! Cosmin Savu pregăteste un reportaj despre agricultura din România și face o comparație cu cea din Israel, unde productivitatea este la cote maxime, în ciuda climei nefavorabile. Rareș Năstase a mers în Italia și le va arăta telespectatorilor poveștile cutremurătoare ale românilor plecați la lucru în Italia, în timp ce țara a rămas fără forță de muncă, dar și povestea unui braconaj de porporții care are în centrul atenției câteva bande de pescari români.

Paula Herlo și-a îndreptat atenția către industria textilă din România, cândva prosperă, care a rezistat după revoluție datorită lohnului. Astăzi se află într-un moment de cotitură pentru că străinii și-au mutat comenzile spre alte țări cu prețuri mai mici. În acest context industria riscă să moară, dacă statul nu stimulează producția și dacă patronii nu înțeleg că trebuie să își schimbe strategiile. Paul Angelescu face o radiografie a culturii arătând poveștile de succes ale artiștilor români din străinătate și incapacitatea autorităților de a îngriji patrimoniul și piesele valoroase lăsate în urmă de marii artiști.

Toate aceste materiale, dar și multe altele vor face parte din noul sezon România, te iubesc!, care debutează duminică, la PRO TV.

România, te iubesc: Valori în paragină
România, te iubesc: Valori în paragină
droguri, profesor
"Elevii fumează marijuana în curtea liceului. Profesorii trec pe lângă ei". Mărturia halucinantă a unui profesor
"Când ai cea mai isteaţă iarbă de pe piaţă, banii curg de zici că nu sunt gheaţă". Mărturia unui fost traficant de droguri
România, te iubesc: BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT! Emisiunea integrală din 17 februarie 2019
BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT III. Falimentul Radet şi Elcen şi consecinţele grave. Bâlbele edililor
BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT II. Termocentralele învechite i-ar putea lăsa în beznă și fără căldură pe români
Romania, te iubesc
Un nou sezon "România, te iubesc!" începe în 17 februarie la Pro TV