Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena

Ultima actualizare: 30-10-2012 08:33

La videochatul www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre cum ne influenteaza ascendentul zodiei noastre.

Cele 24 de ore ale unei zile sunt impartite in 12 zodii, astfel incat, la ora nasterii unui om, exista, pe langa semnul fiecaruia, si o zodie la ascendent.

Ascendentul in BERBEC

Ia din trasaturile Berbecului, e o persoana care prinde indrazneala, se duce direct la tinta, sunt impulsivi pe alocuri si temperamentali. Sunt persoanele momentului, dar uneori pot sa piarda in profunzime.

Ascendentul in TAUR

Stabilitate. Poate aduce zodiei principale o anume hotarare si fermitate, mai ales in sfera emotionala si sentimentala. Ascendentul in Taur garanteaza faptul ca te poti bucura in tihna de lucrurile dobandite (mai ales in combinatie cu zodiile de foc).

Ascendentul in GEMENI

Au avantajul usurintei in comunicare, maleabilitate si elasticitate, mai ales in combinatie cu zodiile de pamant care au nevoie de aceste caracteristici. Sunt vorbareti si voluntari, vor sa faca cat mai multe lucruri ca sa nu se plictiseasca.

Ascendentul in RAC

O persoana mai retinuta, mai tematoare, mai sensibila. Insa, daca se combina cu o zodie de Pamant, este un ascendent benefic. Daca se combina cu o zodie de aer, ascendentul in Rac ii mai tempereaza sau ii determina sa vada lucrurile si in profunzime.

Ascendentul in LEU

Au personalitate puternica, vrea sa domine si sa fie sef. Reuseste, in prima parte a vietii, sa acumuleze putere si energie.

Ascendent in FECIOARA

Sunt persoane care tin spre perfectiune, oameni care tin seama de detalii si vor sa elimine orice obstacol in cursa lor spre ceea ce considera ca e perfect. Sunt constiinciosi.

Ascendent in BALANTA

Sunt preocupati de activitati legate de hartii oficiale, le plac banii, sa-i produca si sa-i cheltuie, sunt preocupati de lucrurile frumoase care le da o stare buna.

Ascendent in SCORPION

Persoane care se pot ocupa de medicina, de plante, de tot ce tine de sanatate si de lucruri oficiale. Sunt oameni care apreciaza lucrurile de valoare, mai ales daca sunt vechi, mostenire. Banii sunt importanti pentru ei.

Ascendent in SAGETATOR

Persoane care sunt predispuse la calatorii lungi, sunt oameni prietenosi, de societate, au multi prieteni si multe cunostinte. Pot fi bancheri, comis-voiajori.

Ascendent in CAPRICORN

Da stabilitate si putere mare de munca. Este foarte bun in combinatie cu zodiile de aer, care pot fi mai superficiali. Devin persoane de baza in orice context, sunt foarte chibzuiti.

Ascendent in VARSATOR

Sunt foarte generosi, vizionari. Sunt cei care se gandesc la binele omenirii, la scopurile nobile din aceasta lume. Sunt foarte cu capul in nori.

Ascendent in PESTI

Sunt firi foarte sensibile, emotionale, impresionabile, traiesc foarte intens momentul. Sunt oameni complecsi, care sunt capabili de trairi profunde.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO