Neti si Elena va spun care este semnificatia numarului casei in viata noastra

Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 17:23
Data publicarii: Joi 20 Septembrie 2012 11:43
Categorie: Videochat
Neti si Elena

V-ati gandit vreodata atunci cand v-ati ales casa in care locuiti ca numarul acesteia va poate influenta viata?

Numerologii sunt convinsi ca fiecarui numar ii corespunde o vibratie care ne poate schimba intr-o anumita masura destinul.

Asa se face ca o casa cu numarul 1 il ajuta pe proprietar sau pe chirias sa devina lider iar o casa dominata de cifra 4 ne transforma in workaholici.

Neti si Elena au vorbit despre semnificatia numarului casei in viata noastra.

Numarul 1

Ce spune 1 e litera de lege, e conducatorul, organizatorul. La numarul 1 sta o persoana care nu este influentabila. Nu este bine sa se mute la acest numar cineva care este lenes. Se potriveste cu vibratia nr. 1 care corespunde Berbecului. De exemplu, Guvernul si Presedintia sunt la numarul 1, respectiv 1-3.

Numarul 2

Videochat cu Neti si Elena. Axa karmica, nunta Elenei Basescu si Luna albastra

Bun pentru cupluri, pentru persoane care au afinitate cu 2, nascute pe 11, 20. Sunt oameni care stiu sa faca echipa, care au nevoie de a sta cu cineva sau a lucra cu cineva. Trebuie sa aiba grija cu robinetele, pericol de inundatii. Au nevoie de companie. Palatul Parlamntului este la numarul 2-4. Corespunde Taurului.

Numarul 3

Are legatura cu Mercur, Gemeni. Reprezinta actele, comunitatea, studiul, comunicarea. In casa cu 3 e grupul de vecini, de prieteni, e distractia. Semnifica si gelozia. Partea birocratica e inclusa in vibratia acestui numar. 3 e bun sa inchiriezi unei firme, le poarta noroc. Daca cineva are o aventura iese la iveala imediat, are lagatura cu cifrele, cu cititul. La numarul 3 certurile pornesc de la un intrus, de la cineva care vine in casa.

Numarul 4

Cifra celor dependeti de munca. Reprezinta familia. E reprezentativ pentru oameni seriosi, practici, gospodari. 4 responsabilizeaza o persoana. Treburile nu se sfarsesc niciodata. Sunt spirite galagiose. De aceea poarta noroc florile sau plantele cu flori rotunde. Cele ascutite ataca spiritul casnic. Se poate pune plumb in ghiveci. Se potriveste cu racul. O casa pentru oameni cinstiti.

Numarul 5

Casa iubirii, a aventurilor, a relatiilor sentimentale, a creativitatii. Oameni curajosi. Nu se tem de incercari, provocari. Le cauta chiar. Au spirit de aventura. Aventura e forma lor de cunoastere. Sunt geografi, exploratori, aviatori, profesori de educatie fizica, dansatori, jurnalist. Musafirii vin neanuntati.

Numarul 6

Se aduna aici oameni care iubesc, care realizeaza si intretin armonia in familie. Activitatea lor e legata de frumos, estetic, arta. Are legatura cu Fecioara.

Numarul 7

Poate sta cineva dedicat activitatii spirituale, care doreste o viata de ascet. Sau acele persoane care stiu sa faca multi bani, sa-i gestioneze, dar sunt modeste. De asemenea, cei cu o cariera artistica. Se potriveste preotilor, oamenilor de afaceri, actorilor

Numarul 8

Aici stau numai niste oameni foarte siguri pe ei, indrazneti, hotarati, luptatori. Semnifica puterea si dreptatea suprema care se revarsa asupra omului daca face bine. E numarul celor care trebuie sa primeasca o rasplata. Dar numai daca au facut lucrurile corect si legal in viata. Nu trebuie sa greseasca cu nimic. Cine vrea sa castige bani trebuie sa stea aici. Se potriveste chrurgilor. Are corespondent Scorpionul.

Numarul 9

Valoarea spirituala. Norocul depinde de starea voastra, daca sunteti optimisti sau pesimisti. Are legatura cu Varsatorul. Activitati filantropice, este o perosana care nu se preocupa de sine, ci de cei neajutorati, cu nevoi. Sunt oameni dedicati binelui celorlalti. O persoana care a ajuns la o intelegere sueprioara, lasa mult de la ea. Numar bun pentru calatorii. Meserii: actor, agentie de turism, stewardesa. Casa drumurilor lungi. Este pusa in slujba celorlati. NU este pentru o persoana egoista. E pentru oameni optimisti. Daca esti o fire posomorata nu iti va merge deloc bine la numarul 9.

Numarul 11
Idealistul. Cineva care are calitati deosebite, savant, e un diamant neslefuit. Cineva pe o treapta de evolutie superioara sau o persoana care sa fie constienta ca are acest germene al spiritualitatii.
 

Numarul 22
Persoane care se ocupa de afaceri cu mai multi parteneri.
 

Numarul 33
Oameni din comunicare, mass-media, transporturi: profesori universitari, ministri, jurnalisti, cercetatori, scafandri, piloti. Atentie. Cine are 33 daca greseste in viata va fi sanctionat grav, fata de cei cu 3 care ar putea scapa de o pedeapsa.

Jupiter, planeta norocului, cantonata in Gemeni, va retrograda din 4 octombrie pana in februarie. Afla vineri, 28 septembrie, la videochat www.stirileprotv.ro, de la Neti Sandu si Elena Lasconi, cum vom resimti acest aspect.

Neti si Elena Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Balanta ne aduce raspunsurile anului. Afla toate amanuntele de la Neti si Elena

Balanta ne aduce raspunsurile anului. Afla toate amanuntele de la Neti si Elena

Videochat cu Neti si Elena. Axa karmica, nunta Elenei Basescu si Luna albastra

Videochat cu Neti si Elena. Axa karmica, nunta Elenei Basescu si Luna albastra

Neti si Elena iti spun cum te influenteaza intrarea lui Marte in Scorpion

Neti si Elena iti spun cum te influenteaza intrarea lui Marte in Scorpion

neti sandu

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan: Marte si Mercur sunt retrograde. Cum ne influenteaza

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Ce surprize ne asteapta de sarbatori

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Surprizele de care vom avea parte la locul de munca

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Cum ne influenteaza intrarea Soarelui in zodia Berbec

Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Mercur retrograd

Neti Sandu si Elena Lasconi

Cum ne influenteaza intrarea in zodia Gemeni. Horoscop cu Neti si Elena

Cum ne influenteaza Eclipsa de Soare. Horoscop cu Neti si Elena

Cum influenteaza intrarea Soarelui in Taur fiecare zodie. Horoscop cu Neti si Elena

Primavara vine cu dragoste la pachet. Compatibilitati intre zodii. Horoscop cu Neti si Elena

Anul acesta impacarea vine de Martisor. Horoscop cu Elena si Neti

Horoscop cu Neti si Elena. Ce schimbari aduce Jupiter pentru fiecare zodie