Partidul Conservator isi alege conducerea pe 26 aprilie


Ultimul update: Marti 01 Aprilie 2014 06:48
Data publicarii: Sambata 29 Martie 2014 07:58
Categorie: Stiri Politice
Daniel Constantin

PC a decis ca alegereile pentru conducerea formatiunii sa fie organizate in 26 aprilie.

La aceste alegeri urmeaza sa fie stabiliti presedintele, presedintele executiv si secretarul general. Celelalte functii vor fi alese la inceputul lunii iunie.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al partidului. El a mai spus ca 15 aprilie este termenul limita pentru depunerea candidaturilor pentru cele trei functii, respectiv presedinte, presedinte executiv si secretar general. Tot pana atunci pot fi depuse si modificarile la statut.

"De asemenea, am avut o discutie despre pregatirea alegerilor europarlamentare si vom merge in comune alaturi de colegii PSD si UNPR, dar mai ales despre alegerile in Parlamentul Romaniei, pentru ca si acolo PC este angrenat in doua colegii, in primul rand Colegiul numarul 8 din sectorul 4 Bucuresti si in al doilea rand colegiul de deputat de la Timis vacantat de doamna Maria Grapini, care va merge in Parlamentul European", a spus Constantin.

Liderul PC a mai spus ca este foarte posibil sa se faca un schimb cu PSD sau UNPR, iar PC sa candideze pe un loc la Senat si nu la Camera Deputatilor.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO