MWC 2014. Lista telefoanelor care fac aceleasi lucruri ca smartphone-urile prezentate la Barcelona, dar la jumatate de pret

28-02-2014 08:47


Un telefon ar trebui sa coste exact atat cat de mult valoreaza el pentru noi. Daca v-au facut cu ochiul telefonale lansate de marile companii la congresul mobilitatii din Barcelona, sunt unele care fac cam aceleasi lucruri, chiar si la jumatate de bani.

GEORGE BUHNICI, corespondent PROTV: "Huawei Ascend P6 a luat succesul lui P6 si l-a transformat in G6, de acum G6 este un fel de P6 cu 4G, dar vine din plastic la un pret mult mai bun".

Competitia vine de la vecinii din est. Japonia raspunde cu un telefon la fel de bine finisat ca Z2, dar mai putin potent din specificatii. Costa insa 280 de euro fara conectare, adica la jumatate. El este M2.

GEORGE BUHNICI, corespondent PROTV: "Are un ecran de 4,8 inch, care poate fi destul de bun pentru o mana mai mica, o camera de 8 megapixeli pe spate, dar ramane totusi un quad-core destul de potent cu doar 1 GB de ram in schimb. Se misca excelent si are aceeasi carcasa rezistenta la socuri si la umezeala. "

Vrei mai ieftin, mai colorat?

GEORGE BUHNICI, corespondent PROTV: "Nu sunt cele mai performante, nu sunt cele mai subtiri, dar sunt colorate si au reusit sa ma atraga intr-un mod obisnuit. Au android. Mai sunt si dual-sim si sunt foarte accesibile."

Nokia X costa 89 de euro, X+ e 99 de euro si XL 109 euro.

Dupa rateuri in serie in lumea mobilelor, HP mai incearca o data

Nebunia phabletelor de 7 inch pare ca nu se mai opreste, asa arata propunerea de la HP, Slate 7, este un telefon urias, mai degraba o tableta, diferenta fata de competitori este ca acest HP vine cu doua simuri la pachet, dar o diagonala mai mica, Slate 6 Voice tab si vine inclusiv pe roz. Nu vor fi mai scumpe de 1000 de lei.

Tags: ilikeit,

VIDEO PROTVPLUS.RO