Mingea care fotografiaza la 360 de grade sau carcasa care transforma telefonul intr-o consola, prezentate la MWC2014

Ultima actualizare: 01-03-2014 06:55

Congresul mobilitatii din Barcelona nu inseamna numai telefoane destepte, ci si accesorii, care schimba experienta de utilizare. Va prezentam carcasa care transforma smartphone-ul in consola de jocuri sau mingea care face poze la 360 de grade.

Se fac bani multi din telefoane, dar poate si mai multi din accesorii. Iata unul care transforma telefonul destept in consola de jocuri. In momentul in care conectezi telefonul la acest dispozitiv, ai la indemana butoane, ca pe o consola, dar si o baterie la bord, care tine telefonul in viata pentru mai mult timp.

Telefonul poate fi folosit si in alte feluri. Cu ajutorul unei alte carcase, care sa il protejeze. Aceasta carcasa este magnetica si pe ea se pot adauga alte accesorii, cum ar fi o husa magnetica, care se transforma in suport pentru telefon.

Gadgeturi - MWC2014

Iata un alt accesoriu care seamana cu joystickul de la PS4 sau xBox One, daca esti jucator inrait:

Gadgeturi - MWC2014

Insa, daca vrei sa te joci de-adevaratelea, la Congresul Mobilitatii am descoperit o minge de baschet neobisnuita. Este o minge cu bluetooh, care se conecteaza la un telefon mobil si inregistreaza de cate ori mingea loveste podeaua:

Gadgeturi - MWC2014

La MWC 2014 de la Barcelona a fost prezentata si o alta minge desteapta, care fotografiaza la 360 de grade. Are incorporata 36 de camere, fiecare de 3 megapixeli. Avem un total de 108 megapixeli. Sunt o multime de pixeli.

Gadgeturi - MWC2014

"Sunt multe detalii pe care le poti gasi in imagine. Arunci sfera in aer, fotografiaza automat la cel mai inalt punct. Trimite datele catre telefon, apoi in cloud si primesti imaginea legata ca sa o poti distribui prietenilor", a declarat Bjorn, reprezentantul producatorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!