Mingea care fotografiaza la 360 de grade sau carcasa care transforma telefonul intr-o consola, prezentate la MWC2014

26-02-2014 09:19


Congresul mobilitatii din Barcelona nu inseamna numai telefoane destepte, ci si accesorii, care schimba experienta de utilizare. Va prezentam carcasa care transforma smartphone-ul in consola de jocuri sau mingea care face poze la 360 de grade.

Se fac bani multi din telefoane, dar poate si mai multi din accesorii. Iata unul care transforma telefonul destept in consola de jocuri. In momentul in care conectezi telefonul la acest dispozitiv, ai la indemana butoane, ca pe o consola, dar si o baterie la bord, care tine telefonul in viata pentru mai mult timp.

Telefonul poate fi folosit si in alte feluri. Cu ajutorul unei alte carcase, care sa il protejeze. Aceasta carcasa este magnetica si pe ea se pot adauga alte accesorii, cum ar fi o husa magnetica, care se transforma in suport pentru telefon.

Gadgeturi - MWC2014

Iata un alt accesoriu care seamana cu joystickul de la PS4 sau xBox One, daca esti jucator inrait:

Gadgeturi - MWC2014

Insa, daca vrei sa te joci de-adevaratelea, la Congresul Mobilitatii am descoperit o minge de baschet neobisnuita. Este o minge cu bluetooh, care se conecteaza la un telefon mobil si inregistreaza de cate ori mingea loveste podeaua:

Gadgeturi - MWC2014

La MWC 2014 de la Barcelona a fost prezentata si o alta minge desteapta, care fotografiaza la 360 de grade. Are incorporata 36 de camere, fiecare de 3 megapixeli. Avem un total de 108 megapixeli. Sunt o multime de pixeli.

Gadgeturi - MWC2014

"Sunt multe detalii pe care le poti gasi in imagine. Arunci sfera in aer, fotografiaza automat la cel mai inalt punct. Trimite datele catre telefon, apoi in cloud si primesti imaginea legata ca sa o poti distribui prietenilor", a declarat Bjorn, reprezentantul producatorului.

VIDEO PROTVPLUS.RO