MWC 2014. Periuta de dinti inteligenta, care se conecteaza la telefonul mobil si iti corecteaza modul in care o folosesti

Ultima actualizare: 01-03-2014 06:55
Periuta de dinti inteligenta

O companie specializata in productia de dispozitive pentru igiena dentara a lansat periuta inteligenta care iti spune daca te speli pe dinti prea tare sau prea repede.

Rutina zilnica a spalatului pe dinti pare simpla: periuta, pasta de dinti, spalat, clatit, dar, se pare ca multi dintre noi nu o facem corect, de exemplu ne grabim sau apasam prea tare pe periuta.

Compania Oral-B a inventat SmartSeries, o periuta de dinti care transmite informatii catre telefonul tau, in timp ce te speli pe dinti. O aplicatie din telefon foloseste informatiile pentru a-ti analiza modul in care iti cureti dintii si iti face sugestii pentru un o spalare mai eficienta.

De asemenea, aplicatia are un cronometru care contorizeaza timpul pe care il petreci spalandu-ti dintii. Doctorii spun ca multi dintre noi aloca mai putin de doua mintue pentru spalarea dintilor.

Aplicatia va fi gratuita, pe platformele iPhone si Android.Periuta va fi lansata in iunie in Marea Britanie, la un pret de 199 de lire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO