Folosești serviciul “Livrare prin OLX” și contribui la renovarea unei școli din România

Ultima actualizare: 13-10-2021 16:13
Folosești serviciul “Livrare prin OLX” și contribui la renovarea unei școli din România

Situația cu care se confruntă învățământul nostru face tot mai evidentă distincția între elevii care au acces la digitalizare, unitățile de învățământ asigurând toate resursele necesare pentru aceasta și școlile care nu au apucat să intre în secolul XXI.

Nu sunt racordate la un sistem centralizat de canalizare sau la surse de curent electric, nu au căldură sau internet.

Înainte de a primi tablete și lecții online, copiii au nevoie de o școală funcțională, conectată la utilități, pentru că de cele mai multe ori sunt într-o situație precară chiar și acasă.

O astfel de comunitate a găsit OLX în satul Lădăuți, care aparține de comuna covăsneană Barcani.

Din păcate, cei 90 de copii care învață la “Școala Gimnazială Barcani, structura Lădăuți” nu beneficiază de cele mai bune condiții. Unitatea de învățământ are nevoie de reparații și modernizări în regim de urgență.

OLX a aflat despre problemele cu care se confruntă această școală cu nivel de învățământ preșcolar, primar și gimnazial și a decis să dea o mână de ajutor.

Astfel, din dorința de a se implica în renovarea școlii din Lădăuți, OLX a lansat o inițiativă unică în România. Clienții care folosesc serviciul „Livrare prin OLX” contribuie direct la îmbunătățirea condițiilor de învățământ oferite elevilor de aici.

Mai exact, fiecare produs livrat la ușă se transformă în materiale de renovare livrate către unitatea de învățământ din Covasna. „Împreună putem mișca lumea spre mai bine fără să ne mișcăm” este deviza aleasă de OLX pentru acest proiect important.

“Serviciul de Livrare prin OLX a fost creat din dorința de a veni în întâmpinarea nevoii utilizatorilor noștri de a expedia produsele tranzacționate într-un mod facil, rapid și economic, direct din platforma OLX. Am reușit, prin urmare, să conectăm vânzători și cumpărători și să le oferim o experiență sigură de consum.

Ceea ce ne-a condus la o nouă idee sau, mai bine spus, provocare: să mergem și mai departe, acolo unde nevoia de interacțiune este cu atât mai importantă. Am decis, astfel, să îi susținem pe copiii care învață la Lădăuți, livrând cu ajutorul utilizatorilor OLX materiale de construcții pentru renovarea școlii, oferindu-le posibilitatea de a rămâne în contact cu profesorii, de a avea acces la cunoștințe și la o formare deplină”, a declarat Theodor Filoș, Business Manager OLX.

 

Folosește „Livrare prin OLX” și ai până la 44% reducere

 

Prin serviciul „Livrare prin OLX”, poți să vinzi sau să cumperi lucruri de la orice distanță, fără să fii nevoit să depui prea mult efort. Vei ști tot timpul unde se află coletele pe care le trimiți sau pe care le aștepți.

Curierul face drumul dintre vânzător și cumpărător. Astfel, scapi de stres, dar și de traficul intens de pe drumurile României.

Dacă alegi serviciul “Livrare prin OLX” beneficiezi de costuri preferențiale, de până la 44% mai mici față de tarifele de listă ale FAN Courier și ale Poștei Române, cele două companii partenere.

În plus, cu serviciul „Livrare prin OLX”, economisești banii pe care, în mod normal, i-ai fi cheltuit pe deplasări.

Serviciul poate fi folosit foarte ușor. Dacă vrei să știi ce trebuie să faci atunci când vrei să folosești „Livrare prin OLX”, click AICI.

Nu uita! Dacă folosești serviciul „Livrare prin OLX”, repari o clasă de acasă. Cât timp aștepți livrarea, la școala din Lădăuți au loc lucrări de renovare.

Acest articol face parte dintr-un proiect editorial susținut de OLX.

Serviciul de „Livrare prin OLX” propune o serie de avantaje utilizatorilor, oferind posibilitatea de a plasa comenzi direct din pagina anunțului sau de a da curs unei solicitări de livrare, într-un mod accesibil și sigur.

 

Citeste și...