A apărut serviciul de livrare care te ajută să câștigi timp și să economisești bani

Ultima actualizare: 23-09-2021 10:41

Într-o perioadă grea, în care fiecare persoană vrea să fie în siguranță, primești o veste bună.

Prin serviciul "Livrare prin OLX", poți vinde sau cumpăra lucruri de la orice distanță, fără să fii nevoit să depui prea mult efort. Relaxat și în siguranță, vei ști tot timpul unde se află coletele pe care le trimiți sau pe care le aștepți.

Curierul face drumul dintre vânzător și cumpărător. Astfel, scapi de stres, dar și de traficul intens de pe drumurile României.

Dacă alegi serviciul "Livrare prin OLX" beneficiezi de costuri preferențiale, de până la 44% mai mici față de tarifele de listă ale FAN Courier și ale Poștei Române, cele două companii partenere.

livrare olx

Asta nu e tot! Cu această livrare oferită de OLX economisești banii pe care, în mod normal, i-ai fi cheltuit pe deplasări.
Concluzia e simplă: dacă alegi serviciul "Livrare prin OLX" câștigi timp și economisești bani.

Pașii care aduc liniștea

Serviciul poate fi folosit foarte ușor. Iată ce trebuie să faci atunci când vrei să cumperi prin el:

1. Alege produsul și plasează comanda

După ce ai comandat, e rândul vânzătorului. În cel mult două zile trebuie să aprobe tranzacția, apoi are trei zile la dispoziție să expedieze coletul prin unul dintre cei doi parteneri de livrare ai platformei. Tu alegi momentul în care preferi să îl primești.

2. Verifică produsul și plătește în siguranță

Înainte să plătești, verifică produsele din colet! Dacă acestea nu corespund descrierii de pe OLX, le poți refuza, iar coletul se întoarce la vânzător. Dacă totul e OK, plătești contravaloarea coletului, iar OLX se asigură că banii ajung la destinatar. Procedura e la fel de simplă și în cazul în care vrei să folosește servicul de livrare la o vânzare. Iată ce trebuie să faci:

1. Activează serviciile de livrare

Când publici anunțul, activează simbolul asociat cu "Livrarea prin OLX", astfel încât potențialii cumpărători să știe că le oferi și această opțiune.

2. Confirmă rapid comanda primită

După ce cumpărătorul plasează comanda, ai două zile la dispoziție să o confirmi din contul tău, în secțiunea "Livrare prin OLX". Apoi, OLX îți trimite un număr de AWB cu care să poți expedia și urmări comanda de acasă.

3. Trimite coletul și primește banii

Cheamă curierul să ridice coletul sau expediază-l prin Poșta Română în cel mult trei zile de la confirmarea comenzii. Imediat ce cumpărătorul verifică și acceptă pachetul, OLX trimite banii direct în contul tău bancar. Dacă cumpărătorul refuză coletul, îl primești înapoi în scurt timp.

Serviciul "Livrarea prin OLX" nu este singura veste bună pe care o primești în această perioadă.

În curând, va fi atât de ușor să miști lumea spre mai bine, fără să te miști.

Cum se va întâmpla acest lucru? Evident, cu ajutorul serviciului "Livrarea prin OLX". În curând, vei afla toate informațiile despre cea mai nouă inițiativă a OLX.

Acest articol face parte dintr-un proiect editorial susținut de OLX. Serviciul de „Livrare prin OLX” propune o serie de avantaje utilizatorilor, oferind posibilitatea de a plasa comenzi direct din pagina anunțului sau de a da curs unei solicitări de livrare, într-un mod accesibil și sigur.

Articol susținut de OLX.

Citeste și...