Doua femei din Baia Mare au fost gasite moarte in propria locuinta


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 20:53
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Baia Mare

Dubla tragedie in Baia Mare, unde doua femei au fost gasite fara suflare intr-un apartament, cel mai probabil intoxicate.


In apartamentul de la etajul 2 locuia cu chirie o batrana de 75 de ani. O prietena de-a ei, o femeie de 39 de ani, a venit sa o viziteze. Si-au gasit insa sfarsitul impreuna. Cateva ore mai tarziu, o vecina care avea cheia de la apartament a mers sa-i spuna femeii ca a venit pensia. 

A ramas socata cand a vazut ca batrana sta intinsa pe pat, fara suflare. Groaza ei a fost si mai mare cand a vazut pe pardoseala intinsa o alta persoana. N-a avut curaj sa le atinga, desi primul impuls a fost sa le dea primul ajutor. 

A sunat imediat la 112. Ambulanta a venit imediat, dar medicii au fost nevoiti sa cheme criminalistii: femeile erau moarte. 
Criminalistii au banuit din prima clipa ca femeile s-au intoxicat cu gaze. Asa ca au chemat muncitorii de la Distrigaz, care au sigilat contorul si au oprit alimentarea cu gaze a apartamentului. Impacientati, vecinii s-au intrebat daca nu cumva este o problema mai mare in tot blocul.

Femeile au fost transportate la morga spitalului judetean, pentru necropsie si stabilirea exacta a cauzei mortii.

Ancheta va arata daca femeile au murit din cauza neglijentei lor sau daca a fost o defectiune la reteaua de gaz.

VIDEO PROTVPLUS.RO