Amprentele suspectilor jafului de la Faurei apar in cazul de la Moreni

Ultima actualizare: 04-05-2012 03:15

O banda de talhari periculosi, care nu se dau in laturi sa faca moarte de om, se plimba libera prin tara. Anchetatorii jafului sangeros de la Moreni spun ca autorii sunt, cel mai probabil, aceiasi care au spart o statie de benzina din judetul Braila.

Amprentele se potrivesc in cele doua cazuri, spun politistii, care nu reusesc sa-i identifice pe agresori. Paznicul de la Moreni, injunghiat de mai multe ori si stalcit in bataie cu batele, si-a revenit sambata din coma. Anchetatorii l-au rugat sa povesteasca tot ce isi aminteste. Modul de operare seamana perfect cu cel al atacatorilor de la Faurei.

Si la benzinaria din Faurei si la cea din Moreni, atacatorii au fost foarte agresivi si au legat victimele cu acelasi tip de scotch, spun surse din interiorul anchetei. Suspectii au avut mare grija sa-si ascunda bine fetele. Sunt asemanari evidente, care ii fac pe politistii din judetul Braila sa creada ca ar putea fi vorba despre aceeasi banda.

Se pare ca modul de operare este similar cu cel de la Moreni, doar ca paznicul de la Faurei a scapat mai usor.

La Moreni, unuia dintre agresori i s-a rupt o manusa, in timp ce se lupta cu paznicul benzinariei. A lasat urme pe care politistii le-au comparat cu cele gasite la Faurei. Cum amprentele atacatorilor nu apar in baza de date a politiei din Dambovita si Braila, anchetatorii le-au trimis la Bucuresti, sa fie cautate in baza de date nationala.

Procurorii au la dispozitie si inregistrarile facute de camerele de supraveghere in timpul jafului de la benzinaria din Moreni, dar nu au reusit pana acum sa intocmeasca un cerc de suspecti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO