Jaf sangeros intr-o benzinarie: doua persoane injunghiate de hoti

Ultima actualizare: 19-06-2012 21:50

Doi hoti au dat buzna intr-o benzinarie, injunghiindu-l pe paznic. Au taiat-o apoi si pe casiera unei statii de gaz petrol lichefiat, care auzise strigatele barbatului si venise sa vada ce s-a intamplat.

In final, i-au legat pe amandoi cu banda adeziva si au plecat cu banii pe care i-au gasit - cateva mii de lei. Talharii au purtat cagule si manusi, ca sa ingreuneze misiunea politistilor.

Casiera de 18 ani isi aminteste ca erau doi barbati masivi care purtau cagule si manusi. Tanara era de serviciu la statia GPL din Schela Mare si a auzit zgomote. Veneau din ghereta in care statea paznicul unei benzinarii, care apartine altei firme si care se afla in apropiere. A fugit intr-acolo.

Femeia a incercat sa-si apere borseta cu bani, pe care o purta la brau. Au reusit sa i-o smulga, dupa ce au lovit-o cu un cutit peste degete. Atacatorii navalisera cateva minute mai devreme in adapostul paznicului de 55 de ani. L-au lovit cu pumnii, picioarele si batele, apoi l-au injunghiat de cateva ori. Dupa ce au batut-o si pe casiera, indivizii i-au legat pe cei doi cu banda adeziva la gura si de picioare.

In scurt timp, zona a fost impanzita de politisti. Tanara reusise sa rupa banda adeziva si sa sune la 112.

Barbatul a fost operat de urgenta. Medicii i-au scos rinichiul stang, iar acum il tin in viata aparatele. Politistii nu au gasit decat un singur martor, un sofer de TIR care parcase in zona.

Anchetatorii cred ca au fost patru barbati: doi au dat lovitura si doi au asteptat intr-o masina. Politistii cred ca cei care au dat lovitura au plecat din judet si ca nu sunt din Dambovita - un atac asemanator ar fi fost dat, saptamana trecuta, la Faurei.

Daca vor fi prinsi, agresorii risca ani grei de inchisoare pentru vatamare corporala grava, ameinitari cu moartea si furt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO