Tudorel Toader, în dialog cu Ovidiu Oanță: ”V-ați gândit la o demisie de onoare?”


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 16:26
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 15:58
Categorie: Stiri Justitie

Ministrul Justiției Tudorel Toader, care a devenit joi ghid pentru studenții la Drept de la Iași, veniți să viziteze instituțiile juridice din Capitală, a avut un dialog și cu corespondentul Știrilor Pro TV Ovidiu Oanță.

Ovidiu Oanță este unul din jurnaliștii pentru care Tudorel Toader nu a mai acordat acreditarea la Ministerul Justiției, pentru anul 2019.

Ovidiu Oanță: Văd că sunteți ghid pentru studenții dumneavoastră de la Iași...

Tudorel Toader: De când sunt în Parlament, la Curtea Constituțională, anual am invitat viitori judecători, studenți, să vadă că e o chestiune de orientare în profesie... I-am dus la Ministerul Justiției, la Avocatul Poporului, la Institutul de Magistratură... Ei, până la urmă, sunt tineri și se orientează în profesie... Deci, din 2007, mereu i-am adus.

Ovidiu Oanță: V-ați gândit vreun moment la o demisie de onoare după ce au apărut atâtea controverse și după ce chiar cei care v-au susținut v-au adus critici?

Tudorel Toader: Demisiile nu sunt numai din onoare. Demisiile sunt din foarte multe considerente. Eu am trecut prin multe experiențe profesionale, dar niciodată nu am abandonat obligațiile pe care mi le-am asumat. Categoric, e prerogativa dânșilor să spună: ”Domnule, noi avem alt ministru!”. Foarte bine, nicio problemă!

Vedeți mai multe declarații și cum a răspuns Tudorel Toader la întrebarea ”Când îi dați înapoi acreditarea colegului Ovidiu Oanță?” în VIDEO. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Băsescu, reacție după retragerea acreditărilor: ”Tudorel a luat-o razna! Revino-ţi, omule!”
Prima reacție a lui Toader după ce a refuzat acreditarea pentru Ovidiu Oanță
Ovidiu Oanță: Ministerul Justiției refuză nejustificat să mă mai acrediteze
VIDEO PROTVPLUS.RO