Dragnea, despre acuzațiile Rise Projects: ”Să investigheze DNA, prietenul dvs”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 05 Noiembrie 2018 18:09
Categorie: Stiri Justitie

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns luni acuzațiilor Rise Projects.

Liviu Dragnea: ”Ooo, valiza. Vă rog.

Rise Projects: ”Cu ce ocazie v-ați deplasat în Brazilia cu domnul Petre Pitiș, cu domnul Vișan?

Liviu Dragnea: ”Mai aveți alte întrebări?

Rise Projects: ”Sigur.

Liviu Dragnea: ”Puneți-le pe toate.

Rise Projects: ”Parchetul, marmura, geamurile din casa dumneavoastră au fost plătite de TelDrum? Ați cerut dumneavoastră asta sau au venit din proprie inițiativă? Cum se explică faptul că TelDrum plătește facturile fiului dumneavoastră și toată joaca cu mașinile tunate? Ce caută documentele dumneavoastră personale în acea valiză, în posesia domnului Petre Pitiș.

Liviu Dragnea: ”Eu nu știu ce ați publicat dumneavoastră. Din câte îmi aduc aminte, există niște instituții ale statului de drept, DNA-ul, prietenul dumneavoastră, care trebuie să investigheze și să dea răspunsuri. Nu am nicio legătură cu acea valiză.

Poze cu mine sunt mii în această țară. Nu știu care le ține pe unde le ține, tabletă, sub pernă, nu mă interesează cum sunt făcute.

TelDrum sau altă companie nu mi-a plătit nimic niciodată din ce s-a realizat pe o proprietate de a mea.

Am înteles că acolo e vorba de schița unei clădiri foarte mari. Nu am așa ceva.

Reporter: ”Știți ca fiul dvs să aibă o legătură cu Petre Pitiș.

Liviu Dragnea: ”Nu, dacă sunt mailuri între ei să fie sănătoși, să le explice.

Dacă acele documente sunt reale, eu sunt absolut convins că trebuie să le investigheze. Sigur că nu au cum să investigheze toate nelegalitățile pe care le-au făcut Iohannis și apropiații lui, dar pe astea sigur că le vor investiga.

Reporter: ”Există inclusiv o plată către un avocat care este soțul președintei CSM, o plată făcută din conturile TelDrum.

Liviu Dragnea: ”Habar n-am.

Platforma Rise Project a anunţat, sâmbătă, că a intrat în posesia unei valize "cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum" la care procurorii DNA n-au avut acces. Potrivit sursei citate, valiza ar fi fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

VIDEO PROTVPLUS.RO