iLikeIT. Camerele digitale cu care poti sa bati cuie. Ce se intampla atunci cand sunt bagate la 10 metri sub apa

Ultima actualizare: 05-07-2014 07:17

Pozele cu telefonul sunt suficiente ca sa iti amintesti de concediu – daca nu tii la calitate. Ca sa sa retraiesti insa cele mai tari momente de pe plaja, sau din valuri, mai bine iti iei o camera rezistenta la socuri si la apa

 Camere de actiune, rezistente la nisip, la apa, la socuri, iti ofera nu doar amintiri superbe din concediu, ci si garantia ca nu te intorci suparat ca iti trebuie un telefon sau o camera noua. George Buhnici ni le prezint pe cele mai bune la iLikeIT.

Sony DSC TX30 rezista pana la 10 metri adancime si costa doar 1.000 de lei. Pe de alta parte, Olympus TG850 poate fi si el bagat in apa pana la aceeasi adancime, dar poti sa il si scapi din mana de la 2 metri inaltime si are si ecran rabatabil. Iar Olympus TG 3 este si mai avansat: nu e doar rezistent, ci are si wi-fi si GPS. In fine, si Nikon CoolPix se poate lauda ca este o camera de actiune, care rezista la apa si la izbituri.

George Buhnici si complicii sai au testat aceste camere in cele mai dificile conditii: le-au aruncat in piscina, le-au dat de pamant, le-au tinut in acvariu. Una a fost chiar bagata in galeata cu var, apoi spalata cu dusul cu presiune si prinsa de un ciocan cu care s-au batut apoi cuie. Toate acesteea le puteti vedea in video – care se termina cu happy-end: toate camerele au scapat cu viata.

Si nu uitati: daca mergeti in concediu, postati pe Facebook sau pe Twitter pozele facute la mare cu hashtagul #selfiepeval iar George Buhnici le va prezenta pe cele mai bune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO