Hot surprins de camerele de supraveghere cand fura haine dintr-un camin al Universitatii Politehnica

23-10-2013 13:27


  Ziua-n amiaza mare, un individ a "vizitat" mai multe camere dintr-un camin al Universitatii Politehnica din Timisoara, de unde a plecat cu mai multe lucruri.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere de pe coridor, iar acum politistii incearca sa-l gaseasca pe suspect. Studentii au facut mai multe afise cu chipul barbatului pe care au scris: "In caz ca il vedeti, sunati la politie! E un hot!".

Individul a reusit sa intre in camin, in jurul orei 12:00. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum barbatul bate la mai multe usi. Se asigura apoi ca nimeni nu il vede si reuseste sa intre intr-o camera dupa ce loveste usa. Prima lovitura a dat-o la etajul patru. De acolo, a furat mai multe haine. Suspectul a coborat apoi la etajul intai, unde a "vizitat" o alta camera.

Camelia Gruia
, pagubita: "Cand am venit de la scoala am observat usa deschisa, am intrat, nu am vazut initial ca mi s-a furat ceva. Am chemat administratorul si cand m-am uitat mai bine prin dulap am vazut ca-mi lipseste geaca din piele, cizmele, placa si un telefon".

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care, suspectul iese din incapere, si, dupa ce se asigura ca nimeni nu il vede, intra din nou si ia plasa plina cu diverse lucruri. Cand inchide usa, ramane cu clanta in mana.

"Eu cand am plecat ieri dimineata usa era inchisa, iar cand m-am intors era intredeschisa. Am inteles ca a intrat cineva si i-a furat. Bine ca nu i-a luat laptopul", a spus o studenta.

"Am stat si in alt camin, si de acolo s-a furat. Acum am auzit ca s-a furat si din asta. Caminul asta nu are paznic, se intra doar pe baza de cartela. Eu nu-mi aduc lucruri de valoare in camin", a spus o alta studenta.

Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis: "Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, politistii au intocmit un cerc de suspecti si se fac cercetari in dosarul penal deschis sub aspectul savarsiriii infractiunii de furt calificat".

Suspectul risca pana la 15 ani de inchisoare.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO