LIVE TEXT | Samsung a prezentat noul Galaxy Note7! Premiera pentru telefoanele cu Android! Ce va avea smartphone-ul

www.yoda.ro

Toate momentele de la lansare au fost live text pe www.stirileprotv.ro.

Vezi aici poze si tot ce se intampla la evenimentul de la New York!

LIVE TEXT

18.55 Lansarea noul Galaxy Note7 s-a incheiat!

18.52 Cei de la Samsung vorbesc si despre alte produse precum Gear Fit 2 si Gear Icon X. Ultimul dintre acestea reprezinta niste casti wireless care se pot integra cu Gear Fit 2 si sa retina la randul lor niste date de fitness!

Citește și
HTC One 10
iLikeIT. Noua generatie de smartphone-uri de top. Ce pret si ce performante are HTC 10
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

18.50 Noul Gear VR vine cu un adaptor care functioneaza cu precedentele telefoane compativile precum seria S6, S7 si Note 5.

18.47 Samsung Galaxy Note7 va fi disponibil incepand cu 19 august iar precomenzile in intreaga lume vor incepe in cateva zile.

18.42 Note7 vine cu Samsung Cloud si 15GB gratuiti. De asemenea, pentru securitate are Samsung Knox. Exista si posibilitatea crearii unui folder care sa fie accesat doar cu scanerul de iris.

18.41 "Vreti sa stiti cu ce mai vine? Cu jack pentru audio! Zicem si noi". Inca o intepatura la adresa Apple.

18.40 Bateria este una mare, de 3.500 mAh. Este insa mai mica decat cea de pe S7 Edge (cu 100mAh). Samsung a creat si o baterie externa portabila care se pune pe spatele telefonului si il incarca prin wireless. Note7 vine cu USB Type-C.

18.38 Trecem la camera - aceasta va fi la fel ca cea de pe Galaxy S7, una dintre cele mai bune existente in acest moment. O veste majora este ca versiunea de pornire are 64GB memorie interna! Si exista si posibilitatea folosirii unui card microSD.

18.34 Galaxy Note7 are suport pentru clipurile HDR, fiind unul dintre primele telefoane care au suport pentru aceasta functie video

18.33 Desigur, nu putea fi o lansare Samsung fara o 'intepatura' la adresa Apple: "Spre deosebire de alte companii, nu trebuie sa cumperi S Pen separat. Si nu trebuie sa-l incarci inainte sa-l folosesti".

18.30 S Pen-ul permite selectarea unui clip si transformarea acestuia in GIF! In ceea ce priveste rezistena la apa, S Pen-ul este in siguranta - intreg device-ul poate rezista pana la 30 de minute la 1 metru sub apa

18.29 Se revine la S Pen. Acesta are un diametru mai mic decat modelul precedent si permite o precizie mai mare la schite. Sunt prezentate cateva desene impresionante facute cu S Pen. Acesta poate traduce textul de acum - daca ramai deasupra unui cuvant, vei primi o traducere prin Google automat!

18.27 Samsung sustine ca Note7 este "cel mai confortabil smartphone cu ecran mare de tinut intr-o mana". Iata si in ce culori va fi disponibil

18.24 Cu ajutorul Gear VR a fost prezentat oficial noul Galaxy Note7.

18.21 Cei prezenti in sala au ocazia sa testeze noul upgrade de Gear VR

18.19 Trecem la S Pen, cel care a fost imbunatatit. Acesta raspunde mai rapid ca pana acum, precum si rezistent la apa si praf

18.18 Note7 este rezistent la apa si vine si cu incarcare prin wireless.

18.15 "Pentru cei care vor sa obtina mai mult decat de la telefoanele lor, ecranele mai mari sunt mai bune. Ceea ce era adevarat in 2011 este si mai adevarat acum. Galaxy Note a fost creat pentru o generatie care abordeaza viata cu un scop. Pentru aceasta generatie, Galaxy Note este un instrument pentru exprimare. Asta intr-un moment cand oamenii se intreaba daca mai exista loc pentru inovatii, credinta noastra este ca progresul semnificativ este mai puternic ca niciodata" spune Dj Koh inainte sa confirme marea veste despre Galaxy Note7 - scanerul de iris, o premiera pe Android!

18.09 Pe langa Galaxy Note7, vom afla detalii despre noua versiune de Gear VR!

18.07 Pe scena vine presedintele diviziei de mobile de la Samsung, DJ Koh.

18.05 Evenimentul incepe cu un clip. Oameni din diferite tari canta imnul natiunii din care fac parte, fiind totul unit pentru a parea o singura melodie. Clipul a fost alcatuit cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Rio

18.00 Evenimentul urmeaza sa inceapa! In sala din New York exista cate un Gear VR pentru fiecare persoana prezenta!

Avem pregatit Gear VR-ul pentru lansarea care incepe in 30 de minute! Ramane de vazut cum va mai surprinde Samsung la lansare - atunci cand au anuntat Galaxy S7 si S7 Edge a fost prezent si Mark Zuckerberg!

Citeste si: Acesta a fost cel mai vandut smartphone in prima jumatate a lui 2016! Surpriza mare pe locul 2 ____________________________

Cei de la Samsung au anuntat oficial toate detaliile desprea evenimentul Galaxy Note Unpacked 2016 ce va avea loc marti, pe 2 august, de la ora 18.00 (ora Romaniei). Evenimentul va avea loc in New York City.

Samsung a pregatit o surpriza pentru toti cei care vor sa vada evenimentul in direct. Acesta va fi prin live streaming la 360 de grade! Cu alte cuvinte, oricine poate sa foloseasca o casca de realitate virtuala si sa simta ca si cum ar fi prezent in sala in care va fi prezentat pentru prima data noul Note7.

"Cu ecranul mai mare si functionalitatile S Pen, Galaxy Note7 iti permite sa faci mai multe, de la exprimarea proprie pentru amuzament pana la rezolvarea sarcinilor de lucru" scriu cei de la Samsung despre Note7.

Exista 3 optiuni pentru a vedea evenimentul de prezentare. Pe mobil, poti intra pe site-ul oficial Samsung sau pe YouTube si sa alegi "360 live stream". Pe calculator mergi pe site-ul oficial si alegi aceeasi optiune. Pe Gear VR, trebuie sa mergi in Oculus Store si sa instalezi aplicatia Unpacked 360 View. Apoi intri in aplicatie cand incepe evenimentul.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Review Huawei P9 lite vs Galaxy A5 (2016) - care e cea mai buna varianta calitate/pret
Review Huawei P9 lite vs Galaxy A5 (2016) - care e cea mai buna varianta calitate/pret

 Review Huawei P9 lite vs Galaxy A5 (2016) - care e cea mai buna varianta calitate/pret. Analizam doua dintre cele mai bune telefoane dintr-o categorie unde Apple nu exista.

iLikeIT. Noua generatie de smartphone-uri de top. Ce pret si ce performante are HTC 10
iLikeIT. Noua generatie de smartphone-uri de top. Ce pret si ce performante are HTC 10

Samsung Galaxy S7, LG G5, iPhone SE, HTC One M10, Huawei P9, Blackberry Priv si Sony X. Adica...telefoanele momentului. Super performante, fara dubii, dar la un cost de cel putin 2-3 salarii medii romanesti. Ce ofera la schimb?
 

iLikeIT. Cele mai bune retete de fotografii culinare. Cine face poze mai gustoase, iPhone sau Samsung Galaxy?
iLikeIT. Cele mai bune retete de fotografii culinare. Cine face poze mai gustoase, iPhone sau Samsung Galaxy?

Camerele foto sau video bune sunt peste tot. Pe orice smartphone decent, indiferent de pret. E important sa functioneze rapid ca noi sa obtinem cele mai bune instantanee.

Recomandări
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”
Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că decizia de a retrage candidatura lui Cătălin Cîrstoiu şi a veni cu caniddaţi separaţi la Primăria Capitalei nu este, în mod cert, un mare succes al coaliţiei.  

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.