Jocul saptamanii la iLikeIT este Dan The Man, un karatist trimis sa lupte. Se poate juca gratuit pe Android si iOS

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Dan the Man este cel mai simpatic titlu pe care Marian l-a jucat in ultima vreme.

De ce? Sa-l lasam chiar pe el sa spuna.

"Mi se zice ca nu par genul, dar simt nostalgie cand joc Dan the Man, mai ales ca eu nu am terminat nicioadata Mario, pentru ca m-am ratacit pe la nivelul opt pana cand mi-a expirat timpul si s-a luat curentul. Pe vremea aia, nu exista "save".

O sa te indragostesti rapid de grafica. Multe culori, dar si sunetul este pe masura. Dan The Man spune povestea lui Dan. Un karatist trimis sa lupte. Cu aproape toata lumea.

In modul story, tii tot in dreapta. Sari peste apa, foc sau lava, spargi oale si ulcele in goana dupa bani, cu care poti cumpara armet. Dar si vieti.

Odata ce avansezi, dai piept, la final de nivel, cu cate un personaj ceva mai puternic. Si cu trucuri babesti, de gamer 35+ :)

Partea frumoasa e ca, pe masura ce joci, primesti posibilitatea de a alege alte moduri. Battle, de exemplu, unde nu-ti mai pui problema sa umbli de colo pana colo, ci doar faci pe Bruce Lee cu inamicii.

De asemenea, poti castiga propriul tau personaj. Pe care, bineinteles, il poti dota, din cap pana-n picioare. Bani sa ai!" - spune Marian.

Jocul este gratuit pe Android si pe iOS.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO