iLikeIT. Secretele vedetelor, dezvaluite online: cum arata Laura Cosoi nemachiata si unde merge Corina Caragea in vacanta

16-02-2015 11:43


Desi au o multime de treburi de facut, multe vedete, de la noi dar si de la Hollywood, isi gasesc timpul sa mai tina si un blog.

Relatia cu fanii e foarte importanta pentru orice vedeta, astfel ca nu e de mirare ca in ultima vreme tot mai multe celebritati si-au facut un jurnal online. La noi, poate cel mai citit era Tudor Chirila, insa, de cand cu Vocea Romaniei, nu prea mai scrie - ultima postare e din 13 octombrie. Are texte simple, fara poze, dar care merge la obiect si devin virale pe Internet.

Laura Cosoi este foarte activa si pune o multime de poze cu ea, in cele mai diverse ipostaze -inclusiv nemachiata. Vedeta pune si poze de familie si comunica foarte mult cu fanii sai.

Adi Hadean are unul dintre cele mai frumoase bloguri din Romania, un blog de-ti ploua in gura. Are poze frumoase, pe care si le face singur, iar ocazional inregistreaza chiar si cate un material video.

Cabral scrie des pe blog, chiar si odata pe zi. Dar daca vreti sa vedeti ce prostii mai face uitati-va pe blogul sotiei sale, Andreea. De asemenea, desi putina lume stie, Corina Caragea are si ea un blog de travel, unde povesteste despre vacantele ei in locuri mai putin umblate de turisti

Nici vedetele internationale nu sunt mai prejos. Kim Kardashian a avut blog pe vremuri, insa l-a cam abandonat. Intre timp s-a mutat pe Instagram, unde are acum 26,4 milioane de urmaritori.

Joseph Gordon-Levitt are si el un blog dragut. Lady Gaga e mai pretentioasa: te pune sa iti faci user si parola ca sa intri la ea pe site.

Jackie Chan are blog, dar scrie mai rar din cauza problemelor de familie, pe care le-a discutat, de altfel, pe Internet intr-un mod foarte deschis. Goop.com, desi pare un magazin online, e site-ul lui Gwyneth Paltrow, unde puteti gasi hainute, pantofiori si alte accesorii.

De asemenea, Jay-Z are un blog foarte bine facut, tinut de o intreaga echipa. Pe vremuri si Beyonce tinea un jurnal online, insa l-a abandonat. Mai sunt si alte vedete prezente online: Katy Perry, Zooey Deschanel... Le puteti descoperi in materialul video.

Si nu uitati: incepand de luni, 16 februarie, va intalniti de doua ori cu iLikeIT in fiecare dimineata. In caz ca nu sunteti foarte matinali, a doua repriza de iLikeIT e dupa ora 10.