iLikeIT. O vedeta din Romania iti explica cum sa arati mult mai bine in selfie-uri. "Fara stick, viata e pustiu"

16-02-2015 11:11


De la cantaret a trecut la vedeta TV si apoi blogger. Acesta e drumul invitatului de azi al lui George Buhnici.

Cosmin Tudoran, pe care poate vi-l aduceti aminte drept Cosmin de la Ca$$a Loco, este invitatul de luni de la iLikeIT si a venit in emisiune cu o cutie misterioasa. Ce tine in ea? Desi pare ca ar fi un clarinet sau alt instrument muzical, este de fapt o lumina care sa te faca sa arati mai bine in selfie-uri.

Cosmin are si alte trucuri si gadgeturi pentru un selfie de succes. De pilda, diverse camere speciale, cum ar fi RE Camera de la HTC. Dar accesoriul indispensabil, in viziunea artistului, este selfie stick-ul. „Fara selfie stick, viata e pustiu”, sustine el. Are si blog, pe care posteaza aceste fotografii.

Cu toate ca e un mare fan al selfie-urilor, Cosmin nu apare in ultimul sau videoclip, „#pisici”, realizat impreuna cu producatorul si chitaristul de la VUNK, Gabriel Maga. Pe de alta parte, posteaza o multime de poze cu el in pe Internet si e activ pe toate retelele de socializare, inclusiv pe foodspotting, o aplicatie dedicatra celor indragostiti de anumite feluri de mancare. Iar daca va intrebati ce este cu barba lui, Cosmin a declarat ca nu e lumbersexual ci e tirolosexual. Ce inseamna asta – aflati din video.