iLikeIT. Jocul săptămânii: Fortnite, în versiunea pentru mobil

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

iLikeIT. Aşadar, doamnelor şi domnilor, aveţi grijă cu cine faceţi "squad" în drum spre muncă.

O alegere capitală, care poate face diferenţa dintre o cină cu pui şi una cu iaurt şi un covrig cu mac. N-am luat-o razna, dar ne adresăm celor care joacă Fortnite şi Players Unknowns Battleground. De-acum, şi pe mobil.

Așadar două dintre cele mai populare jocuri ale Universului, Fortnite și PlayerUnknownsBattleground au de-acum şi versiuni de mobil.

Cu lansare aproape simultană pe toate planetele galaxiei noastre. Să-ncepem cu începutul.

Fortnite e disponibil şi pe Android şi pe iOS, gratuit şi poate fi descărcat de oricine. Însă, deocamdată, ca să-l jucaţi, aveţi nevoie de o invitaţie pe care o puteţi cere de pe site-ul dezvoltatorului.

Dacă toate merg bine, vă suiţi în autobuzul cu direcţia Piaţa Victoriei via Strada Speranţei, alegeţi punctul în care să săriţi, găsiţi armele apoi vă puneţi pe eliminat.

Ultimul rămas în viaţa câştigă. Acum, pentru un joc adus de pe computere şi console pe telefoanele mobile, Fortnite se mişcă incredibil de bine.

Butoanele sunt aşezate intuitiv şi nu simțiți niciun handicap când îl jucați pe mobil. PUBG Spectacol este şi-n PUBG.

Care se mişca mai bine pe un iPhone 7 decât pe un PC de 1000 de euro. E clar că din start, avem pe telefoanele mobile unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată şi unul care foloseşte la maximum puterea dispozitivelor din buzunarele noastre.

Şi o să-ncepem prin a-i complimenta pentru cum au organizat butoanele de pe ecran. Există scurtături pentru obiectele care ajuta la viaţă, dar şi un sistem de ridicare automată a armelor şi uneltelor care ajuta în luptă.

Merge chiar mai repede decât pe varianta pentru PC. Apoi, ca să te facă să te simţi că un adevărat profesionist, arma ţinteşte singura către inamici, dar decizia de tras încă vă aparţine. Sunt tot 100 de jucători în joc, iar harta este similară cu versiunea originală. Iar, dacă vi se pare că sunteţi foarte bun în acest joc, vă înşelaţi.

O bună parte din cei 100 sunt deocamdată boți, adică nu sunt jucători reali.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO