Facebook isi cere scuze. Gafa mare pe pagina unui tata a carui fiica a murit in 2014: "Iata cum a aratat anul pentru tine"

Ultima actualizare: 31-12-2014 07:14
Gafa facuta de Facebook

Cei care au gandit optiunea de creare automata a "celor mai bune momente din 2014" de pe Facebook cu siguranta nu au avut in vedere si faptul ca se pot produce gafe foarte mari, automat.

Conform news.com.au, acest lucru s-a intamplat in cazul lui Eric Meyer, de profesie web designer. In optiunea multimedia creata automat de Facebook, el s-a trezit cu imaginea fiicei sale de 6 ani, decedata de curand, dar care era inconjurata de confetti si stelute de sarbatoare, cu mesajul: "Eric, iata cum a aratat anul acesta pentru tine!"

Fiica sa, Rebecca, a murit din cauza unei tumori la creier pe 7 iunie, in bratele parintilor sai, la doar 6 ani.

Jonathan Gheller, reprezentant al companiei Facebook, l-a contactat pe Eric Meyer si a declarat pentru Wahsington Post ca ii pare foarte rau pentru durerea provocata: "Aplicatia a adus bucurie pentru foarte multa lume, insa este evident ca in acest caz a adus mai mult durere decat fericire", a spus el.

Echipa care se afla in spatele acestei aplicatii regandeste modul prin care se construieste algoritmul care sta la baza acestei optiuni multimedia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO