iLikeIT. WhatsApp ar putea introduce in curand apelurile vocale. Cum va arata noua interfata a aplicatiei

Ultima actualizare: 29-12-2014 07:02
yoda.ro

In urma cu un an aplicatia WhatsApp anunta ca va introduce si un serviciu de apeluri vocale si iata ca la finalul acestui an apar si primele informatii despre cum va arata aplicatia.

Sander Tuit, fondatorul site-ului AndroidWorld.nl, a reusit sa extraga fisiere, imagini si text din codul existent pe site-ul oficial al WhatsApp. Tuit a declarat pentru The Verge ca este convins ca aplicatia va arata in proportie de 99.9% ca in imaginile pe care a reusit sa le obtina el.

 

Interfata pare a fi destul de simpla, preluarea apelurilor se face cu un simplu slide si exista si un inventar al apelurilor pierdute. Anuntul despre introducerea apelurilor gratuite a fost facut la inceputul anului, de catre fondatorul WhatsApp.

"Vom introduce voce in WhatsApp in al doilea trimestru al anului", a anuntat Jan Koum, prezent la Congresul mondial pentru telefonie mobila, organizat la Barcelona.

Prin introducerea apelurilor vocale, WhatsApp se apropie astfel de modelul concurentului sau Viber, care propune deja utilizatorilor sai mesaje si apeluri gratuite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO