Experiment social. Cum reactioneaza femeile cand afla ca si-au dat intalnire cu un pensionar, folosind Tinder. VIDEO

18-02-2015 17:07


tinder

Un cineast american, Ethan Cole, a pus la cale un expertiment social inedit folosind Tinder, cea mai populara aplicatie de dating.

Cole l-a convins pe bunicul sau, un pensionar in varsta de 89 de ani, Joe, sa-si faca un cont fals pe aplicatia Tinder, folosita in mare parte de tinerii in cautare de o aventura.

Cu poza seducatoare a unui barbat de 21 de ani pe contul de Tinder, pensionarul a reusit sa atraga interesul mai multor femei. Scopul experimentului a fost acela de a filma si documenta reactia femeilor cand afla ca, de fapt, si-au dat intalnire cu un bunic.

"Imi plac barbatii mai tineri" a reactionat una dintre tinere dupa ce a aflat ca a fost pacalita. Joe nu doar ca este inca insurat, insa are si sase nepoti si nu este tocmai iubitul perfect, visat de tinerele care i-au cerut o intalnire folosind Tinder. Unele au fost dezamagite, altele au inceput sa rada.

Sfatul sau dupa ce s-a intalnit cu peste 30 de femei: nu aveti incredere in toti barbatii doar dupa pozele pe care le pun pe aplicatiile de dating. Potrivit cifrelor, aproximativ 10 milioane de intalniri au loc zilnic pe Tinder.

Sursa: Mashable

Tags: tinder, experiment,